inzercia, predaj, predám, bazár

Varič na arabskú kávu s príslušenstvom

Kategória: Ostatné

Predám varič na arabskú kávu značky JOHNY aj s príslušenstvom ( džezva na arabskú kávu, originálne cukorničky aj poháriky s podtáckou). Málo používané, v zachovalom stave. Pôvodná cena 400€.
Možné poslať na dobierku.
Varič na arabskú kávu s príslušenstvom
Podobné inzeráty
Gastro Varič cestovín
Predám ako nový varič cestovín. Bol iba vyskusany nikdy sa na ňom nevarilo . Kvalitný nemecky gastro varič cestovín. Dôvod predaja koniec prevádzky. Ešte ma záruku 09/23 Cena Pevna 300€
Varič na kavu
Predám uplne nový varič na Turecku kavu nevhodny darček. Len whotshappe alebo mail dakujem
Kávovar De'Longhi ECOV 310 GR Icona Vintage
Predám málo používaný pákový kávovar De'Longhi ECOV 310 GR Icona Vintage. Vlastnosti:kovové lakované telo „Cappuccino systém“ – tryska pre napenenie mlieka nastaviteľný výdaj pary funkcia horúca voda držiak filtra pre mletú kávu aj E.S.E. PODy s filtrom „disco crema“ (možnosť použiť mletú aj porciovanú kávu – tzv ESE PODy) filtre na kávu pre 1 alebo 2 šálky 2 oddelené termostaty pre kontrolu teploty vody a pary nahrievač šálok (horná plocha) tlačidlo pre automatické vypnutie vyberateľná nádržka na vodu (na zadnej strane prístroja) vyberateľná odkvapkávacia mriežka jednotlivé tlačidlá: on / off – espresso a cappuccino so svetelnými kontrolkami +Kožený prívesok s logom Icona Vintage Filter pre krémovú penu 2v1:menší filter – ak chcete pripraviť jednu kávu / alebo ho možno použiť aj na prípravu porciovanej kávy (tzv. ESE PODy) väčší filter – ak chcete kávy dve Disco crema:špeciálny disk na kávovom sitku, ktorý zaistí perfektnú hustú a bohatú penu Cappuccino systém:či tryska pre napenenie mlieka mieša paru, vzduch a mlieko a vytvára bohatú mliečnu penu pomocou nastaviteľného prúdu pary Technické parametre: tlak čerpadla: 15 barov obsah nádržky na vodu: 1,4 l príkon: 1 100 Wrozmery (VxŠxD): 25,5 × 38 × 33 cm hmotnosť: 4,1 kg
Plynový varič dvojhorákový
Predám dvojhorákový, plynový varič v dobrom a plne funkčnom stave. Chýba koliesko na púštanie plynu, ale ventil sa dá ľahko otvoriť aj zavrieť. Vymenené nové trisky. Varič sa predáva aj s bombou, na novo naplnenú. Cena 50 eur.
Parný varič a mixér Quick-Cook
Na predaj nový, len 3x použitý parný varič a mixér, pôvodná cena 100€, komplet originál balenie s návodom na použitie. Link z ktorého bol kúpený:
Plynový varič
Predám kempingový plynový varič na 2 kg bomby s kufríkom a doma vyrobeným stojanom proti prevrhnutiu. V balení je aj naplnená bomba, varič je funkčný pretesnený a skontrolovaný na únik plynu.