inzercia, predaj, predám, bazár

Varič na kavu

Kategória: Ostatné

Predám uplne nový varič na Turecku kavu nevhodny darček. Len whotshappe alebo mail dakujem
Varič na kavu
Podobné inzeráty
Varič na arabskú kávu s príslušenstvom
Predám varič na arabskú kávu značky JOHNY aj s príslušenstvom ( džezva na arabskú kávu, originálne cukorničky aj poháriky s podtáckou). Málo používané, v zachovalom stave. Pôvodná cena 400€. Možné poslať na dobierku.
Gastro Varič cestovín
Predám ako nový varič cestovín. Bol iba vyskusany nikdy sa na ňom nevarilo . Kvalitný nemecky gastro varič cestovín. Dôvod predaja koniec prevádzky. Ešte ma záruku 09/23 Cena Pevna 300€
Kávovar De'Longhi ECOV 310 GR Icona Vintage
Predám málo používaný pákový kávovar De'Longhi ECOV 310 GR Icona Vintage. Vlastnosti:kovové lakované telo „Cappuccino systém“ – tryska pre napenenie mlieka nastaviteľný výdaj pary funkcia horúca voda držiak filtra pre mletú kávu aj E.S.E. PODy s filtrom „disco crema“ (možnosť použiť mletú aj porciovanú kávu – tzv ESE PODy) filtre na kávu pre 1 alebo 2 šálky 2 oddelené termostaty pre kontrolu teploty vody a pary nahrievač šálok (horná plocha) tlačidlo pre automatické vypnutie vyberateľná nádržka na vodu (na zadnej strane prístroja) vyberateľná odkvapkávacia mriežka jednotlivé tlačidlá: on / off – espresso a cappuccino so svetelnými kontrolkami +Kožený prívesok s logom Icona Vintage Filter pre krémovú penu 2v1:menší filter – ak chcete pripraviť jednu kávu / alebo ho možno použiť aj na prípravu porciovanej kávy (tzv. ESE PODy) väčší filter – ak chcete kávy dve Disco crema:špeciálny disk na kávovom sitku, ktorý zaistí perfektnú hustú a bohatú penu Cappuccino systém:či tryska pre napenenie mlieka mieša paru, vzduch a mlieko a vytvára bohatú mliečnu penu pomocou nastaviteľného prúdu pary Technické parametre: tlak čerpadla: 15 barov obsah nádržky na vodu: 1,4 l príkon: 1 100 Wrozmery (VxŠxD): 25,5 × 38 × 33 cm hmotnosť: 4,1 kg
Plynový varič dvojhorákový
Predám dvojhorákový, plynový varič v dobrom a plne funkčnom stave. Chýba koliesko na púštanie plynu, ale ventil sa dá ľahko otvoriť aj zavrieť. Vymenené nové trisky. Varič sa predáva aj s bombou, na novo naplnenú. Cena 50 eur.
Parný varič a mixér Quick-Cook
Na predaj nový, len 3x použitý parný varič a mixér, pôvodná cena 100€, komplet originál balenie s návodom na použitie. Link z ktorého bol kúpený:
Plynový varič
Predám kempingový plynový varič na 2 kg bomby s kufríkom a doma vyrobeným stojanom proti prevrhnutiu. V balení je aj naplnená bomba, varič je funkčný pretesnený a skontrolovaný na únik plynu.