inzercia, predaj, predám, bazár

Včelársky odparovač kyseliny šťavelovej

Kategória: Ostatné

Dobry deň, ponúkam na predaj včelársky odparovač kyseliny šťavelovej
Včelársky odparovač kyseliny šťavelovej
Podobné inzeráty
odparovač kyseliny šťavelovej
odparovač kyseliny šťavelovej, liečenie včiel čisto nový nepoškodený mám dva ks omylom.
Včelársky klobúk, dymák, rozperák, včelárske rukavice ....
Predám včelársky klobúk, dymák, rozperák, včelárske rukavice, drôtik na drátkovnie rámokov, kliešte na dvíhanie rámikov, metlička, lopatku na med, odviečkovaciu vidličku..... včelársky klobúk==5,3 eur dymák==10 eur rozperák(dĺžka-160mm, šírka-35mm)==2,6 eur včelárske rukavice==10,4 eur drôtik na drátkovnie rámokou(500g,320m)==3,6 eur kliešte na dvíhanie rámikov==2,9 eur metlička==2,4 eur lopatka na med==2,0 eur odviečkovacia vidlička==3,3 eur Cena za celý komlet==42,5 eur Chcel by som to predať v celku, ale nie je problém poslať aj jednotlivé kusi samostatne. Včelárske pomôcky sú uplne nové nepoužívane.
Včelársky klobúk, dymák, rozperák, včelárske rukavice ....
Predám včelársky klobúk, dymák, rozperák, včelárske rukavice, drôtik na drátkovnie rámokov, kliešte na dvíhanie rámikov, metlička, lopatku na med, odviečkovaciu vidličku..... včelársky klobúk==5,3 eur dymák==9,5 eur rozperák(dĺžka-160mm, šírka-35mm)==2,6 eur včelárske rukavice==10,4 eur drôtik na drátkovnie rámikov(500g,320m)==3,6 eur kliešte na dvíhanie rámikov==2,9 eur metlička==2,4 eur lopatka na med==2,0 eur odviečkovacia vidlička==3,3 eur Cena za celý komplet==42 eur Chcel by som to predať v celku, ale nie je problém poslať aj jednotlivé kusy samostatne. Včelárske pomôcky sú úplne nové nepoužívane.
RAID odparovač, odpudzovač komárov
Predám elektrický odparovač, odpudzovača komárov RAID. Pozrite si prosím aj moje ostatné inzeráty.
Elektrický odparovač RAID
Darujem elektrický odparovač komárov RAID bez náplne. Je plne funkčný, už ho nepotrebujem. Možný osobný odber v ZM prípadne v NR alebo pošlem na dobierku, potrebné si je však pripočítať k cene poštovné (cca 2-3€), ktoré nie je zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím na nižšie uvedenom telefónnom čísle alebo mailom, rád Vám zodpoviem na akékoľvek otázky.
Predám biely  keramický odparovač na radiátor.
Predám pekný, biely, keramický odparovač na radiátor. Cena 3,-eurá+poštovné.