inzercia, predaj, predám, bazár

VEC z Addams family halloween karneval

Kategória: Doplnky

Vec z Addams Family
Detailne prepracovana znama ruka Vec z Addams Family v 3D prevedeni. Precizna detailna tlac s nechtami a jazvami, ktore je mozne dotvorit podla predstav (vid posledna foto, pouzity lak na nechty). Volitelna farba podla poziadavky. Na foto je prevedenie vyrobene kvalitnym fosforovym filamentom, cena 20€ plus postovne. V prevedeni klasickym taktiez kvalitnym filamentom akejkolvek inej farby, cena 15€ plus postovne. Mozny aj osobny ober v Novej Dubnici.
#wednesday
wednesday
VEC z Addams family halloween karneval
Podobné inzeráty
VEC z Addams family
Vec z Addams Family Detailne prepracovana znama ruka Vec z Addams Family v 3D prevedeni. Precizna detailna tlac s nechtami a jazvami, ktore je mozne dotvorit podla predstav (vid posledna foto, pouzity lak na nechty). Volitelna farba podla poziadavky. Na foto je prevedenie vyrobene kvalitnym fosforovym filamentom, cena 20€ plus postovne. V prevedeni klasickym taktiez kvalitnym filamentom akejkolvek inej farby, cena 15€ plus postovne. Mozny aj osobny ober v Novej Dubnici.
Veniec na sviatok Halloween
Závesná dekorácia, ozdoba na jeseň a sviatok Halloween. Nové.
Maska Donald Trump na Halloween pre dospelých
Latexová maska Donalda Trumpa na Halloween pre dospelých, americký prezident, cez hlavu. Kúpene z amazonu za pôvodnú cenu 35 eur.
Strašidlo na Halloween
Handrové strašidlo na zavesenie do záhrady na sviatok Halloween. Nové. Dĺžka 1 m.
Drevený lampáš halloween
predám drevený lampáš vzor Halloween šírka 22cm, výška 35cm, hĺbka 17cm zadná stena odnímateľná pre vloženie sviečky volajte alebo píšte mail, na SMS neodpovedám, pozrite aj moje ostatné inzeráty
Tattoo rukávy, návleky
Inzerát je aktuálny dokým ho nezmažem. Predám Tattoo rukávy / návleky na ruky, nepoužívané Vhodné napr. na karneval, halloween, maškarný ples atď.. Cena 1,50 € spolu za všetky. Možný aj osobný odber Košice-Sever. Prosím, kontaktuje ma len na E-MAIL cez formulár tu na stránke 'Kontaktovať inzerenta'. Odpovedám rýchlo. Na SMS správy neodpovedám! - Nevypisujte mi smsky, ak máte o niečo záujem, napíšte prosím e-mail alebo zavolajte (po 12-tej hodine). Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)