inzercia, predaj, predám, bazár

Vecičky (balíček) pre bábätko chlapčeka 62

Kategória: Body, dupačky a overaly

Balíček obsahuje 8ks veľkosť 62:
• sivý overal
• prúžkované body
• nohavice s tigrami na kolenách
• trakáče H&M
• baranica H&M
• 3x čiapky (2ks Mickey)
+ pridám ZADARMO niekoľko párov ponožiek alebo dudlíky
Cena spolu za všetko je 7€!
Vecičky (balíček) pre bábätko chlapčeka 62
Podobné inzeráty
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu
Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti.
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu 68
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti
Oblečenie pre novorodenca veľkosť 56 - 62
Ponúkam za symbolické ceny: - balíček biele body dlhý rukáv 8 ks spolu za 10 eur - balíček biele body krátky rukáv 13 ks spolu za 20 eur - balíček farebné body 26 ks spolu za 35 eur - balíček overalové dupačky 9 ks za 20 eur - čapice na doma alebo prechodné obdobie - aj jednotlivo a cena dohodou - balíček svetre, mikiny - 10 ks za 20 eur - balíček nohavice a dupačkové nohavice 14 ks za 25 eur - balíček košielky - 6 ks za 10 eur V každom balíčku sa nachádzajú veľkosti 56 - 62 Balíčky posúvam aj jednotlivo.
Velky balik oblecenia pre chlapceka babatko 0-6m
Predam velky balik krasnych veciciek pre chlapceka babatko od narodenia do pol roka.Najlepsie pre babatko narodene teraz maj,jun....letne vecicky.Ako nove,velmi pekne.Spolu za symbol.10e plus postovne al.osobne.Pisat mail.
Balík detských vecičiek
Predám detské vecičky. Vecičky boli novo kupované, nosené pár mesiacov nakoľko bábätko ide dosť do dĺžky. Veľkosti sú 68cm a 74cm. Vecičky sú od C&A, H&M, F&F...Značka ružovej prešívanej kombinézy je Zyzio&Zuzia ( pôvodná cena 42€, nosená len 2 mesiace). Bavlnený bledý overal s potlačou ružových kvetov je tiež značka Zyzio&Zuzia. Ak by bol záujem o jednotlivé kúsky vieme aa dohodnúť. V prípade záujmu môžem poslať detaily fotiek na mail. Odber možný osobne alebo prostredníctvom Packety cez aplikáciu a výdajne miesta. Prosím len seriózny záujem a vecičky do dobrých rúk. Na telefónne číslo nereagujem je neplatné.
Benetton balíček pre chlapčeka
Benetton balíček pre chlapčeka 6-9 mesačného. Ich veľkosť 68 sa zhoduje s veľkosťou 74 od FaF a HM. Balíček obsahuje 9 kusov oblečenia: 1 rifle, 2 letné čiapočky, 1 set – kraťase a tričko, 4 polo body s krátkym rukávom. Body sú vynikajúce, majú gombíky a dajú sa teda zapnúť až ku krku. Všetko vynikajúca kvalita a bezchybný stav. Vyzerá to ako prinesené z obchodu. Len pre info, jedno polo body stálo 19,95. Cena bez prepravného. Telefón vymyslený.