inzercia, predaj, predám, bazár

Vector optic magnifire

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam na predaj magnifire s päť násobným zväčšením značky vector
Je spolu aj originál montážou a pridávam aj montáž od aim o (kópia unity fast)
Vector optic magnifire
Podobné inzeráty
Vector optic 3-18x50
Predám krásny puškohľad Vector optic 3-18x50 Taurus Zánovní bol 4x na strelnici. Dôvod predaja. Guľovnicu som predal a puškohľad mi ostal. Nitková osnova bodka podsvietená na červeno 6 režimov intenzity. Cena 400€ Dohoda je možná.
Kolimátor Vector optics Frenzy MOS 1x22x26
Predám cca rok používaný kolimátor Vector Veľkosť bodky je 3 MOA Kompatibilný s platničkami pre Trijicon Kompletné balenie (montáž na weaver, zaručná karta, chip na zľavu k inej objednávke, gumový kryt) Sklo bez škrabancov Je naň doživotná prenosná záruka. Bez otázok akýkoľvek problém, dokonca aj keď ho rozbijete ho vymenia za nový kus
Beretta 92X Performance Carry Optic
Na komisionálny predaj úplne nová, nestrieľaná, len prihlásená na kartu zbrane Beretta 92X Performance Carry Optic (optic ready) s prípravou na kolimátor. Jediný kus dostupný na Slovensku, v TT možnosť vidieť, prepis nutný v Trenčíne! Príslušenstvo k zbrani: - originálny kufrík na kód, - 3 ks zásobníkov, - zámok záveru, - rýchlonabíjač, - výmenný chrbát. Nutné nákupné povolenie, zbrojný a občiansky preukaz. Viac info po tel.
Predám kolimator  Vector optic
Kolimator bol na malorazke. plne funkčný.
Puškohlad Vector Veyron 4-16x44
Ak by mal niekto záujem ponúkam na predaj puškohlad Vector Veyron 4-16x44. V podstate čisto nový, zakúpený koncom novembra. Použitý iba na nastrel. Pôvodná cena 239 eur teraz 200. Podrobné informácie v linku.
Kolimator Vector Optics
Predam kolimator Vector Optics Frenzy-S 1x17x24 MIC, kupovany 12/2022, uplne novy, iba vyskusany, komplet balenie, povodna cena 189€. Technicke parametre: