inzercia, predaj, predám, bazár

Veľká originálna aborigénska maska v dreve

Kategória: Ostatný nábytok

Veľká originálna aborigénska maska v dreve,
100 cm s vešiakom

= 25 €

Odber v Bratislave
Pre rýchlejšiu komunikáciu ma prosím kontaktujte priamo

Opýtajte sa ma na môj úplný zoznam na !

-----------------------------

Large original aboriginal mask in wood,
100cm with hanger

= 25€

Pick up in Bratislava
Please contact me directly for faster communication

Ask me for my full list on !
Veľká originálna aborigénska maska v dreve
Podobné inzeráty
Komoda
Posledny kus!!! Korpus telesa a dvere sú vyrobené z laminovanej drevotriesky hrúbky 18mm. Potlač na dverách bola vyrobená technikou ultrafialovej digitálnej tlače a jej priľnavosť a odolnosť proti poškriabaniu na dreve bola zabezpečená nami vyvinutou špeciálnou metódou. Komoda má rozmery: Dľžka: 180 cm Výška: 80 cm Hľbka: 40 cm Stav dodania: Demontované
Ručne vyrobené drevené zrkadlo 142x60cm
Ručne vyrobené zrkadlo. Kùpila som ho na Sashe. Rozmery sú 142cm X 60cm. Na dreve je pár maličkých škrabancov, treba sa na ne zamerať, ja ako detailista ich vidím. Inak je v perfektnom stave. Úchytky sú na horizontálne zavesenie, ale dajú sa privŕtať na zadnú stranu aj na vertikálne zavesenie. Chce to len šikovného domáceho majstra. Výnimočný a nádherný kùsok. Ja som ho vymenila za starožitné po babke, keby som mala preň miesto nepredávam ho. Pri rýchlom jednaní zľava. Osobný odber v Pezinku.
Vitrínka skleník
Predám vitrínu presklenú v dubovom dreve super stav
Kupim stojan na CD
Kupim stojany na cd v dreve buk,biela ci inej farbe aj regale.Foto a cenu na meil.vid foto ci kto vie urobit podla rozmerou.
NÁBYTOK DO DETSKEJ / ŠTUDENTSKEJ IZBY (SIVÁ/PRÍPADNE ZELENÁ)
Predám nábytok do detskej/študentskej izby: 2x skriňa na šaty, knižnica, nástenná polica, písací stôl so zásuvkami. Pôvodná zelená farba je prelepená sivou tapetou na nábytok, ktorá sa však dá bez problémov zlepiť dole (bez toho aby na dreve zanechala akékoľvek stopy). Výborný stav, veľmi málo používaný. Cena spolu je 550 eur, predaj je možný aj jednotlivo :)
Interiérové dvere
Ponúkam na predaj interiérové dreve v rozmeroch: 90cm 2ks 80cm 2ks 70cm 1ks 60cm 1ks V prípade záujmu doposlem aj viac foto.