inzercia, predaj, predám, bazár

Veľkonočné vajíčka zo skla fukane 1€

Kategória: Sklo, keramika

‼️ akcia ‼️ Veľkonočné vajíčka zo skla fukane s pierkami cena 1€ za kus ‼️ farby ako na foto aj viac kusov z každej farby
Veľkonočné vajíčka zo skla fukane 1€
Podobné inzeráty
Fúkané sklo vázička
Predám krásne fúkané sklo- vázičku. Cena 20€
Veľkonočné figúrky
Ponúkam na predaj nasledujúce veľkonočné figúrky:zajace hnedé 3ks, držiaky na vajíčka zajace 3ks, kohútia kapela 2ks/ gitarista lepená gitara/, kačací pár- soľnička a korenička 2ks. Cena za všetky figúrky 20€ + pošta. V prípade záujmu ma kontaktujte na email, tel. číslo je neplatné. Pozrite si aj moje ďalšie ponuky..
Veľkonočné figúrky
Ponúkam na predaj nasledujúce veľkonočné figúrky: zajace hnedé 3ks, držiaky na vajíčka zajace 3ks, kohútia kapela 2ks/ gitarista lepená gitara/, kačací pár- soľnička a korenička 2ks. Cena za všetky figúrky 20€ + pošta. V prípade záujmu ma kontaktujte na email, tel. číslo je neplatné. Pozrite si aj moje ďalšie ponuky..
Velkonocne zajace - dekoracia
Predam 2 velkonocne zajace, zajac ma poskodenie, prasklinu a kusok odbite usi, zajacica je bez chyby. Cena spolu 3 eura. Iba osobny odber v Trnave.
Sklenene pohare vino bordeaux sampanske pohar na stopke
Kvalitne vinove pohare osobne dovezene z Holandska: 2 krasne pohare na cervene vino zn. Schott Zwiesel, elegantne a vysoko kvalitne - ako nove.Za obidva spolu 10e; Odolné proti poškodeniu v umývačke riadu Druh materialu: krištáľové sklo Kvalita skla: nerozbitné, ručne fúkané Povrch skla: lesklé, číre, vysoký lesk Certifikáty/značky kvality: Zelený bod Stred 4 rovnake pohare na cervene vino zn. RONA (vyska 24cm). Po 2.50e/kus. Spolu 4ks 9e (-1e). 2 rozne na sampanske (24.5cm a 21.5cm). Po 1e/kus, spolu 2ks za 1.50e. 3 rovnake s modrym sklom mensie (16.5cm). Po 1e/kus, spolu vsetky 3 za 2.50e. Preferujem osobny odber Bratislava Stare mesto, inak postovne naklady pre Vas. Pozri aj moje dalsie inzeraty.
Sklenene pohare vino bordeaux sampanske pohar na stopke
Kvalitne vinove pohare: 2 krasne pohare na cervene vino zn. Schott Zwiesel, elegantne a vysoko kvalitne - ako nove, osobne dovezene z Holandska. Za obidva spolu 10e; Odolné proti poškodeniu v umývačke riadu Druh materialu: krištáľové sklo Kvalita skla: nerozbitné, ručne fúkané Povrch skla: lesklé, číre, vysoký lesk Certifikáty/značky kvality: Zelený bod Stred 4 rovnake pohare na cervene vino zn. RONA (vyska 24cm). Po 2e/kus. Spolu 4ks 7e (-1e). Poháre zo série RONA SPIRIT s objemom 480ml. Poháre sú vyrábané strojovo, unikátnou technológiou ťahanej nohy. PC 20.90e/6ks (3.48/ks - nove sa nedaju kupit jednotlivo) 2 rozne na sampanske (24.5cm a 21.5cm). Po 1e/kus, spolu 2ks za 1.50e. 3 rovnake s modrym sklom mensie (16.5cm). Po 1e/kus, spolu vsetky 3 za 2.50e. Preferujem osobny odber Bratislava Stare mesto, inak postovne naklady pre Vas. Pozri aj moje dalsie inzeraty.