inzercia, predaj, predám, bazár

Veľkonočné vyšívané "vajíčka"

Kategória: Ostatné

Vajíčka sú ručne vyšívané v orechovej škrupine veľkej až cca 6cm...cena je,za sadu 8kusov, už aj s poštovným.
Veľkonočné vyšívané "vajíčka"
Podobné inzeráty
Vyšívané veľkonočné vajíčka
Vyšívané veľkonočné ozdoby sú mnou vyrábané, hodia sa na zavesenie na vetvičky, prípadne na zaclonky, nábytok či kvety. Môžu byť aj ako originálny a jedinečný darček pre šibačov. Výška 9,3cm, cena 3€ za kus. Farba sa dá prispôsobiť, výroba trvá cca. týždeň, niektoré vzory a farby mám aj hneď k odberu. Malé jednofarebné vajíčka majú 5 cm aj s uškom, cena 1€ za kus. Viac na fb na stránke Minelo. Nevolajte, len píšte mail.
VEĽKONOČNÉ DEKORÁCIE
Predám nové veľkonočné dekorácie (viď. foto): porcelánové - sliepka, kuriatko, zajačiky, vajíčka; umelé - vajíčka, sliepky (krabička); škrupinové - vajíčka (madeira), drevený rebrík - sliepka, kuriatka, vajíčka, drevený zajačik. CENA KOMPLET 35 EUR. OSOBNÝ ODBER! KONTAKT MAILOM!
Veľkonočné vajíčka
Predám veľkonočné vajíčka o výške 5cm. Vajíčka sú z nitiek a krajky. Pri kúpe väčšieho počtu vajec je možná zľava. Cena 1 ks - 1,5€ + poštovné alebo osobný odber
Veľkonočné vajíčka
Ponúkam na predaj veľkonočné vajíčka maľované voskom. Ide o slepačie vajíčka, maľované ručne, každé vajíčko je originál, cena je za 1ks. Ponúkam rôzne farebné kombinácie.
Veľkonočné vajíčka
Ponúkam na predaj veľkonočné vajíčka obtočené špagátikom a prizdobené.Vajíčka sú polystyrénové,no niektoré aj slepačie. Ručná práca.Cena za kus 1,50
Veľkonočné dekorácie, vajíčka
Veľkonočné dekorácie - košíky s vajíčkami, vajíčka do ktorých dáte sladkosť a detičky to hľadajú, umelé vajíčka , kohútiky a kačičky.