inzercia, predaj, predám, bazár

VEĽKÝ 3 IZB BYT s LOGGIOU a PEKNÝM VÝHĽADOM,MADRIDSKÁ,KOŠICE

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj PRIESTRANNÝ 3 izbový byt s loggiou a samostatným ŠATNÍKOM po vkusnej kompletnej rekonštrukcii, pri ktorej boli použité kvalitné materiály.

Byt s výmerou 80 m2 (z toho plocha loggie je 3 m2) sa nachádza na 11.posch./12 v zateplenom bytovom dome s 2 výťahmi na ulici Madridská v Košiciach.

K bytu patrí kumbál ihneď vedľa bytu na spoločnej chodbe a pivnica v suteréne bytového domu.

V blízkosti je výborná občianska vybavenosť.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu.

Kontakt: .

Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
VEĽKÝ 3 IZB BYT s LOGGIOU a PEKNÝM VÝHĽADOM,MADRIDSKÁ,KOŠICE
Podobné inzeráty
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
1-izb. byt/apartmán s loggiou v centre mesta pri pešej zóne
Ponúkame Vám na predaj moderný apartmán s loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový apartmán má plochu 28,5 m2 na ktorej sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe orientovanej na sever je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia má plochu 2,9m2. K bytu patrí aj polovica spoločnej vstupnej chodby pre dva byty. Byt je vybavený podlahovým kúrením. K dispozícii sú aj rozlohou väčšie apartmány a byty. Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Parkovanie v areály objektu bezplatne. Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.
Priestranný 4-izb byt s loggiou (80m2) / Sofijská, Ťahanovce
Veľký, priestranný a dobre dispozične riešený 4-izb. byt so 4 nepriechodnými izbami, samostatnou kuchyňou a pekným zeleným výhľadom do dvora, ponúka praktické bývanie pre celú rodinu, ako aj pre každého, kto hľadá ideálny pomer priestoru, ceny a metrov štvorcových. Veľký 4-izbový byt s úžitkovou výmerou 80 m2 + 3,4 m2 Loggia, sa nachádza na 2. poschodí / z 8 / v panelovom bytovom dome s výťahom, na Sofijskej ul. č. 10 na začiatku sídliska Ťahanovce. K bytu prislúcha samozrejme aj pivnica o veľkosti 2 m2 na prízemí. Byt ponúka dobrú dostupnosť, pohodlné poschodie, v rámci sídliska dobré možnosti parkovania, no najmä pekný výhľad do zeleného vnútro-blokového dvora, do ktorého je orientovaná spálňa s loggiou ako aj obývacia izba. Dispozícia bytu ponúka ideálne rozdelenie miestností (viď pôdorys v galérii): – centrálna chodba so vstupom do všetkých izieb – 4 nepriechodné izby (obývačka: 24 m2 / spálňa: 13 m2 / 2 x izba: 8,5 m2 – s možnosťou ich prepojenia do jednej veľkej izby: 17 m2 ) – kúpeľňa s vaňou – samostatné wc – spálňa s východom na loggiu (3,4 m2 ) – samostatná väčšia kuchyňa so sedením pre 4 osoby (10 m2) Byt je po základnej rekonštrukcii, má vymenené kvalitné eurookná, položené podlahy v celom byte, v chodbe a kúpeľni je položená dlažba a byt chránia nové bezpečnostné dvere. Bytové jadro ponúka kúpeľňu s vaňou a oddelené WC. V kuchyni sa nachádza zánovná kuchynská linka, množstvo úložných priestorov ako aj miesto pre posedenie pre celú rodinu. Nedávno bola realizovaná úspešná kompletná revízia el. rozvodov. Nakoľko sa jedná o pomerne mladý bytový dom (kolaudovaný v 90-tych rokoch), interiér domu je v pôvodnom stave. – V cene bytu je zahrnuté vstavané zariadenie, komplet kuchyňa so spotrebičmi ako aj vstavané skrine na foto – ostatné zariadenie podľa dohody. Byt sa nachádza na začiatku sídl. Ťahanovce, v lokalite s perfektnou občianskou vybavenosťou: ihriská, ZŠ, MŠ, zastávky MHD, potraviny, veľké OC naskok. Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom ako aj na okolitých parkovacích plochách. – Orientácia bytu a loggie: Východ / Západ – Nehnuteľnosť je v OV a bez tiarch. – Mesačné náklady na bývanie pre 3 os.: 210,- € Výhody bytu: ——————— – 4 nepriechodné izby – väčšia samostatná kuchyňa – loggia s pekným výhľadom do dvora – kúpeľňa s vaňou – samostatné WC —————————-—- CENA: 149.000,- Eur ——————————- Nezmeškajte tento veľký priestranný byt s pekným výhľadom za dobrú cenu pre celú rodinu. Viac FOTO na: Viac INFO u makléra: Andrej ĎURICA / Senior maklér – CassaReal durica@ -= CassaReal / Nájdeme Vám domov =-
"RESERVÉ" KRÁSNY 3-izb. byt, 65 m2 s loggiou / Wuppertálska
"REZERVOVANÉ" EXKLUZÍVNE: Krásny a štýlový 3-izbový byt, do ktorého sa stačí už iba nasťahovať, iste osloví každého, kto hľadá pokojné bývanie s výhľadom na vilovú štvrť s kvitnúcimi záhradami. Nedávno kompletne prerobený 3-izbový byt ponúka perfektnú dispozíciu v podobe 3 nepriechodných izieb, samostatnej kuchyne a čarovnej kúpeľne s vaňou a oddelenou toaletou. 3-izb. byt ponúka k užívaniu 65 m2, z čoho úžitková výmera bytu tvorí: 62 m2 + 3 m2 ponúka Loggia orientovaná na východ s výhľadom do zelenej doliny. K bytu samozrejme prislúcha pivnica (1,5 m2), k užívaniu kočikáreň a jeho okolie ponúka perfektnú občiansku vybavenosť ako aj rozumné parkovanie priamo pred bránou. V byte prebehla v r. 2018 kvalitná kompletná rekonštrukcia, zahŕňajúca nové rozvody, podlahy, obklady, omietky, stierky, dvere, znížené stropy, vrátane zmeny dispozície byt. jadra. Byt je plne funkčný, voňavý a nefajčiarsky, stačí sa doň teda už iba pohodlne nasťahovať :) Dispozícia bytu : - Veľká obývačka je orientovaná na východ, disponuje zaťahovacími dverami, dizajnovým dreveným dekorom a príjemným podsvietením, ktoré vytvorí atmosféru najmä vo večerných hodinách. - V spálni sa nachádza praktická vstavaná skriňa, manželská posteľ 180 cm x 200 cm, ako aj východ na loggiu s pekným výhľadom na kvitnúce stromy a záhrady oproti ležiacej vilovej štvrte. - Byt ďalej ponúka menšiu pracovňu alebo detskú izbu, do ktorej sa stačí už len nasťahovať. - Krásna a prakticky riešená kuchyňa ponúka rohový pracovný pult vedúci pod oknom s pekným výhľadom do dvora. Gurmánov iste poteší umývačka riadu, el. varná doska so vstavanou rúrou ako aj sympatické jedálenské sedenie pre 2-4 os. Spojenie bytu so svetom zabezpečuje Antik internet, ako aj všetci dostupní internetoví provideri. Panelový bytový dom s výťahom, postavený v 90-tych rokoch, má zachovalý interiér v pôvodnom stave s novou bránou na čip. Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom. Perfektná občianska vybavenosť je tu samozrejmosťou, zastávky MHD ako aj nové ihriská, obchodné centrum, športové centrum, pizzéria, poliklinika či kostol s poštou sú na skok krížom cez park. Neďaleko sa nachádzajú obľúbené ZŠ, MŠ a ZUŠ. Orientácia bytu: V/Z Mesačné náklady na bývanie, vrátane energií: 230,-€ Byt je v osobnom vlastníctve, kúpou ihneď voľný. Výhody bytu: ---------------- - 3 nepriechodné izby - Loggia s pekným výhľadom - Kúpeľňa s vaňou + oddelené WC - Ihneď voľný Nezmeškajte tento krásny byt... Odporúčame! :) ------------------------- CENA: 169.900,-€ ------------------------ Cena je vrátane všetkých nákladov, zmlúv, provízie a kompletného právneho servisu spojeného s profesionálnym a pohodlným prevodom nehnuteľnosti do Vašich rúk. S hypotékou či dobrým úverom rovnako radi poradíme. Viac INFO u makléra: Andrej ĎURICA / Senior maklér durica@
3 izbový byt Košice - Sídlisko Ťahanovce, Madridská, čiast.
Typ: 3-izbový byt Ulica: Madridská Mestská časť: Ťahanovce II Obec: Košice-Sídlisko Ťahanovce Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 3 izbový byt v mestskej časti Košice-Sídlisko Ťahanovce na Madridskej ulici.  Byt je na 4 poschodí z 12ich v zateplenom panelovom bytovom dome s dvoma výťahmi. V byte sú plastové okná, dlažba v chodbe, kuchyni a bytovom jadre, v izbách plávajúce podlahy, znížené SDK stropy, interiérové dvere a zárubne masívne drevo a kuchynská linka na mieru. Samotný byt disponuje vstupnou chodbou, samostatným WC, kúpeľňou, kuchyňou, obývacou izbou a dvoma samostatnými spálňami. Je slnečný, rozľahlý s výhľadom do prírody a nie na paneláky. K bytu prislúcha loggia, pivničný priestor. V okolí je dobrá občianska vybavenosť, parkovanie na rozdiel od iných častí sídliska veľmi priaznivé.   Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.    Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte   Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:   Status: zľava Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 84 m2 Úžitková plocha: 80 m2 Zastavaná plocha: 80 m2 Poschodie: 4 Loggia plocha: 4 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 12 Počet izieb: 3 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Internet: Optika Materiál: panel Zateplený objekt: áno Terasa: nie Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno
Väčší 1-izb. byt s loggiou v centre Prešova + video
Ponúkame Vám na predaj nový 1-izbový byt s veľkou loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový byt má plochu 53,8 m2 na ktorej sa nachádza okrem obytnej miestnosti, vstupnej chodby, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe presvetlenej veľkými francúzskymi oknami, orientovanej na severovýchod je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia orientovaná na východ má plochu 11,28 m2. Byt je vybavený podlahovým kúrením. Video: K dispozícii sú aj rozlohou iné apartmány a byty. Apartmány: A08 apartmán 38,11 m2 - 115 687€ A09 apartmán s loggiou 31,80 m2 - 96 946€ A10 apartmán 39,29 m2 - 119 191€ A11 apartmán s loggiou 28,50 m2 - 87 145€ A12 apartmán 32,22 m2 - 98 193€ A13 apartmán s loggiou 47,32 m2 - 143 040€ Byty: B2E byt s loggiou 53,79 m2 - 162 756€ B2H byt s loggiou 53,76 m2 - 162 667€ B2I byt 48,72 m2 - 147 698€ B2M byt 32,70 m2 - 99 619€ B2N byt s loggiou 37,41 m2 - 113 608€ Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.