inzercia, predaj, predám, bazár

veľký dvojgeneračný rodinný dom v obci Radošovce časť Vieska

Kategória: Domy

Ponúkam na predaj veľký dvojgeneračný rodinný dom v obci Radošovce, časť Vieska. Pozemok o rozlohe 600m2. Úžitková plocha 290m2. Postavený 1987. Dom je samostatne stojaci. Postavený z bielych kvádrov. Sklep a základy sú zo železobetonu. Prízemie a poschodie má železobetónový veniec. Celý dom je podsklepený a má hydroizoláciu proti spodnej vode. Má vlastnú kopanú studňu. Na pozemku je prípojka na obecnú vodu. Odpady sú riešené žumpou. Je možné ich pripojiť na kanalizáciu. Ostatná voda je odvádzaná vsakovaním, alebo do kanalizácie. Elektrina je v medi. Vykurovanie je radiátormi a nízkoteplotným plynovým kotlom. Prízemie a poschodie sú projektované ako samostatné obytné jednotky. Horné poschodie je možné uzatvoriť od spodného a urobiť samostatný vstup pomocou vonkajších schodov. Na prízemí sa nachádza zádverie, chodba, schodisko, veľká obývacia izba, kuchyňa, dve izby, garáž, kúpeľňa a samostatné WC. Pod celou garážou je montážna jama s možnosťou úložného priestoru. Na poschodí je veľká chodba, veľká obývacia izba, kuchyňa, tri izby a kúpeľňa s WC. V oboch kúpeľniach je vaňa. Nieje tam sprchový kút. V sklepe je veľká chodba využívaná ako práčovňa, dielňa, kotolňa, miestnosť na uhlie a miestnosť kde je vodáreň - sklad ovocia. Z boku je vchod do miestnosti pre zeleninu, ovocie a na zimu kvety aby nepomrzli. Pozemok je oplotený. Na pozemku je murovaný chliev s výbehom a kôlňa na náradie. Pozemok je zatrávnený. Sú na ňom dobre plodiace ovocne stromy a kríky. Dom je v pôvodnom stave bez dodatočných stavebných úprav. Je ihneď obývateľný a aktuálne vykurovaný, všetky siete aj ústredné kúrenie radiátormi sú funkčné. Dom je veľký a dá sa využiť pre dve rodiny, alebo dole na podnikanie a hore na bývanie. Môžete bývať v jednej časti a druhú dať ju na prenájom a znížiť si tak životné náklady. Na pozemku je možné zaparkovať 4 autá a ďalšie tri pri krajnici na ceste. Dom aktuálne nieje zateplený. Na dome sú pôvodné drevené okná. V obci je kostol, škola, škôlka, lekár pre dospelých i deti, zubár, lekáreň, pošta, potraviny, stavebniny, reštaurácie, pizzéria, pohostinstvá, autoservis, kaderníčky, kozmetika, masáže, manikúra, solárium. V kultúrnom dome sa okrem svadieb, zabav, diskoték, koštov a divadla pravidelne trénuje jumping. Dediny majú silnú bežeckú, hokejbalovú a futbalovú komunitu, poľovnícky spolok, chovatelov koní a vinohrady. Križujú sa tu Cykloturistické trasy a neďaleko je turisticky spolok. Ryby je možné chytať v neďalekej priehrade, v pstruhovom potoku, ktorý tečie cez dedinu, alebo v rieke Morava. V okolí sú lesy bohaté na huby, či dančiu zver. V okolí 15km sú mestá Skalica, Senica a Holíč s dostupnosťou autom do 10min. 20km a 15min. je vzdialená česká republika a mesto Hodonín. V cene je kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti. Pre viac info. o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na číslach: 5 8. Mailom na adrese: @ cez facebook alebo messenger na Adrenalinclub Holíč.
veľký dvojgeneračný rodinný dom v obci Radošovce časť Vieska
Podobné inzeráty
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Predaj rodinný dom Radošovce časť Vieska
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom v rekonštrukcii v obci Radošovce časť Vieska. Štvorizbový rodinný dom dáva novému majiteľovi možnosť si rekonštrukciu dokončiť podľa vlastných predstáv. Na dome bude vymenená nová strecha s komplet dokončenými klampiarskymi prácami. V rámci rekonštrukcie budú nové plastové okná. V dome sú nové rozvody teplej a studenej vody a plynové rozvody. Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu. Kúrenie je riešené plynovým ústredným kúrením. Novému vlastníkovi zostáva v dome materiál/polystyrén 10cm/ na zateplenie celej nehnuteľnosti aj na zateplenie celej podlahovej plochy.
Dvojpodlažný rodinný dom v obci Radošovce NA PREDAJ
Ponúkame vám na predaj dvojpodlažný rodinný dom v tichej časti obci Radošovce časť Vieska. Nehnuteľnost bola postavená v roku 1987 je v pôvodnom stave a nachádza sa na pozemku o rozlohe 600m2 z toho úžitková plocha domu je 290m2. Materiál stavby je biely Ytong kváder. Dom je celý podpivničený a chránený hydroizoláciou proti spodnej vode. Voda sa čerpá z vlastnej kopanej studne. Vykurovanie je riešené radiátormi a samostatným nízkoteplotným plynovým kotlom,ktorý je spolu s bojlerom na teplú vodu umiestnený v sklepe. Horné poschodie je možné v budúcnosti uzatvoriť od spodného a urobiť samostatný vstup pomocou vonkajších schodov. Zboku domu je vchod do ďalšej miestnosti ktorá slúžila ako úschovňa zeleniny a ovocia. V zadnej časti pozemku sú postavené samostatne stojace budovy hospodárska budova a budova slúžiaca ako dieľňa. Na pozemku za domom sa nachádza kopaná studňa. Parkovanie je možné v garáži, vedľa domu a pred domom na ulici. Pozemok je trávnatý a nachádzajú sa tam dobre plodiace ovocné stromy. Obec Radošovce poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí 15km sú mestá Skalica, Senica a Holíč s dostupnosťou autom do 10min. Dispozícia domu: prízemie: -zádverie, veľká chodba, schodisko na poschodie a do sklepa, kúpelňa a samostatné WC, kuchyňa, veľká obývacia izba, 2x izba, garáž poschodie: -veľká chodba, kuchyňa, veľká obývacia izba, 3x izba, kúpelňa s WC Príslušenstvo domu: -samostaná budova (využíva sa ako dieľňa) -hospodárska budova DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: -elektrická prípojka 220/380 -vykurovanie plynové -odpad (žumpa) kanalizácia pred domom -prípojka na obecnú vodu pred domom, studňa na pozemku -príjazdová cesta z prednej časti pozemku -balkón v prednej aj zadnej časti domu -garáž s montážnou jamou -podpivničená celá nehnuteľnosť -pozemok rovinatý a celý oplotený Cena rodinného domu je 170.000 Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská provízia RK vo výške 3%. V cene je zahrnutý kompletný právny, notársky servis a poplatky za vklad kúpnej zmluvy do katastra.
Rodinný dom Radosovce - Vieska
Ponúkame na predaj 3.izbový rodinný dom v obci Radošovce časť Vieska. Dom sa nachádza v radovej zástavbe na pozemku o rozlohe 842 m2 a je kompletne zrekonštruovaný. Zastavaná plocha domu vrátane podbránia je 143 m2. V rodinnom dome boli vymenené : podlahy, plastové okná, nové omietky, nové rozvody elektriny, sadrokartónové stropy, strecha vrátane krovov a betónové krytiny, zateplené obvodové steny s fasadou. Na pozemku sa okrem rodinného domu a terasy nachádza aj murovaná hospodárska budova ktorá je pripojená na elektrinu. Vykurovanie v dome je riešené prostredníctvom plynového kondenzačného kotla, prípadne krbovými kachlami s výmenníkom. Dom má vlastnú studňu, žumpu a predprípravu na vodovod. Parkovanie je možné pred domom,alebo v podbrání. Pozemok je oplotený s bazénom vo dvore. Za oplotenou časťou sa nachádza ovocný sad (jablone, hruška, marhuľa) Dispozičné riešenie domu: podbránie,vstupná chodba, obývačka, kuchyňa, spálňa, detská izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom,samostatné WC, technická miestnosť. Náklady na prevádzku domu sú cca 110€ (elektrina,plyn). RK nevolať
Rodinný dom na predaj v obci Nová Vieska.
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Nová Vieska. Dom sa nachádza v tichej uličke a leží na pozemku o rozlohe 306 m2. Bola tu robená rekonštrukcia v roku 2014, nové rozvody vody, elektriky, odpadu, nové plastové okná, plávajúce podlahy, nová strecha krov aj krytina, nadstavba s obytným podkrovím ktoré treba dokončiť. Je to tehlový rodinný dom s podlahovou plochou 179 m2. Dispozícia: prízemie: vstupná chodba, technická miestnosť - (práčovňa, WC ) obývačka spojená s kuchyňou, funkčný krb a prieduchy do izieb, detská izba, spálňa a kúpeľňa s rohovou vaňou. Podkrovie: príprava na 3 samostatné priestranné izby. Kúrenie je krbom a prieduchy do izieb, voda je obecná, ohrev vody elektrickým bojlerom, odtok je riešený do 10 m3 žumpy ktorá je nová. Na pozemku sa nachádza letná kuchyňa, hospodárska budova, studňa a pivnica na zeleninu. Obec Nová Vieska je vzdialená od Nových Zámkov 28 km, od Štúrova 24 km a od mesta Nesvady 30 km. Na pozemku sú všetky IS ako: - obecná voda - elektrika - nová žumpa - plyn sa nachádza na ulici V obci Nová Vieska je kompletná občianska vybavenosť ( potraviny, pošta, základná škola, materská škola, detské ihrisko, futbalové ihrisko, pekáreň). Nehnuteľnosť sa dá využiť na celoročné bývanie, alebo aj na rekreačné účely nakoľko je v blízkosti termálne kúpalisko v Štúrove, Nových Zámkoch ale aj novo otvorený Wellness Thermal Nesvady. Info: Szokolová