inzercia, predaj, predám, bazár

Veľký koberec Bonami

Kategória: Koberce a podlahová krytina

Predám používaný koberec kupovaný v Bonami. Pôvodne 150Eur. Vysoký vlas, makkucky. Vo výbornom stave. Osobný odber v BA
Veľký koberec Bonami
Podobné inzeráty
Bonami koberec
Čerstvo vytepovaný koberec bonami s vysokým vlasom, používaný len 6 mesiacov, vo výbornom stave. 160x230cm osobny odber BA cena 59 posledná fotka ilustračná z webu
Koberec z bonami
Predam koberec v top stave rozmer koberca je 160x230cm. Koberec je vytepovany kupovany v bonami
Koberec Universal z Bonami
Predam krasny koberec znacky Universal Makeup Massa, velkost 140x200, kupeny na Bonami. Aktualne bol profesionalne vycisteny v cistiarni, nema poskodenia. Povodna cena 100€.
Koberec Bonami Zala
Cierno biely koberec z Bonami, pouzivany asi dva s pol roka, bez vad, 160x230cm, iba osobny odber Košice. Cena je pevna.
Predám koberec z Bonami
Predám koberec z Bonami, ako nový. Kupovaný 10/2022. Použitý vo veľmi málo využívanej miestnosti.
Koberec - Oyo home Annie 140 x 220 cm
Koberec - Oyo home Annie 140 x 220 cm Ten najfarebnejší fešák z polyesteru je mäkký na dotyk, ľahko sa čistí, len tak sa neskrúti a jeho farby nemajú sklon k blednutiu. Tak doprajte svojmu interiéru hravý a nevšedný kúsok. Ten najfarebnejší fešák z polyesteru je mäkký na dotyk, ľahko sa čistí, len tak sa neskrúti a jeho farby nemajú sklon k blednutiu. Základné parametre: Dĺžka: 220 cm Šírka: 140 cm Váha: 2.78 kg Výška vlasu: 1 mm Hrúbka: 3 mm Vlastnosť: Vhodný na podlahové kúrenie, protišmykový, vhodný na pranie. Koberec kúpený na Vysoká kvalita, ľahká údržba. Žiadne fľaky. Len jednu vadu má (viď. foto 4,5,6), vrchná časť koberca na tom kúsku akoby oddelila od spodnej časti, a trošku sa tam na tom kúsku koberec roluje, je taký nazbierkaný. Určite ešte poslúži. Pôvodne stál okolo 200 Euro. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!!