inzercia, predaj, predám, bazár

Veľký prútený kôš

Kategória: Doplnky

Predám zachovalý prútený kôš, bez poškodenia. BB.
Veľký prútený kôš
Podobné inzeráty
SPOLU LEN ZA 6€ - NÁDHERNÝ PRÚTENÝ KÔŠ + SKLENENÝ SVIETNIK
Predám biely prútený kôš s látkovým návlekom ozdobeným fialovou čipkou v provensálskom štýle. Kôš bol krátko používaný, na niektorých miestach je odretá farba a srdiečko s nápisom Home sa odlepuje – dá sa ešte prilepiť. Ako darček pridám nový, nepoužívaný sklenený svietnik s východnými motívmi a Buddhom. Rozmery koša sú: výška 35cm (bez ušiek 28cm), šírka hore 30cm. Cena: 6€ Poslanie poštou, Packetou - Zásielkovňou. Osobne v Seredi, Hlohovci alebo v Piešťanoch.
Prútený okrúhly kôš s krytom
Predám prútený kôš s krytom, kužeľového tvaru, s horným priemerom 44cm, dolným priemerom 34 cm a výškou 51cm. Kôš nebol používaný. Je nepoškodený. Možnosť dohody prepravy.
Predám veľký prútený kôš, vintage
Predám veľký prútený kôš, vyska 25cm, spodny priemer 23cm, vrchny priemer 38cm, cena 12€, kontakt tsagan.nuur@
veľký prútený kôš
Predám veľký prútený kôš vo výbornom stave, nebol používaný, môže slúžiť na bielizeň, hračky.... cena 30 eur, len osobný odber.
veľký prútený kôš vhodný na bielizeň, hračky, psíka, decko..
Predám veľký prútený kôš vo výbornom stave, nebol používaný, môže slúžiť na bielizeň, hračky, psíka, pre detiská... cena 30 eur, len osobný odber.
Kos.
Predam pruteny kos na bielizen,kos ma skoro trojuholnikovy tvar,kos ma rozmery,dlzka jednej strani /pologula/je-48cm,dlzka dvoch rovnakych bocnych stran-33,5cm,vyska kosa-54cm,blizsie informacie poskitem telefonicky,na sms nereagujem.