inzercia, predaj, predám, bazár

Veľký tehlový byt vedľa parku v NMnV - 79m2, veľká pivnica

Kategória: Byty

*** Skvelá lokalita vedľa parku a v blízkosti centra - Priestranný svetlý byt ***

Páči sa Vám tichá lokalita plná zelene s ľahkým parkovaním a pár krokov od námestia?
Práve Vám ponúkame veľký tehlový 3i byt v centre Nového Mesta nad Váhom – ul. J.Weisseho, po menšej čiastočnej rekonštrukcii s rozlohou 79 m2, samostatnou veľkou pivnicou a priestranným balkónom.

Nachádza sa na druhom poschodí z troch, slnečný byt orientovaný na východ – západ ( výhľad do parku).
Rekonštrukcia – novo vymenené plastové okná v izbách solu s balkónom ( November 2022).
Podlaha – drevené dubové parkety, lino.

Izby v byte sú kompletne nepriechodné, so samostatnými vstupmi z chodby, rovnako aj bytové jadro, vedľa ktorého sa nachádza veľký vstavaný šatník a vstup do kuchyne.
K bytu patrí balkón (1x 2,5m), veľká murovaná pivnica ( 13m2), možnosť zaviesť internet, káblovú televíziu a pevnú linku, kúrenie ústredné plynové.
Vo vchode bytového domu sa nachádza len šesť bytov čo zabezpečuje pokojné bývanie.

Byt umiestnený v tichej lokalite cca. 200 m od námestia, všetka občianska vybavenosť v blízkosti do 2min chôdze, materská + základná škola cca. do 5 min. chôdze.

** 3D obhliadku si možte prezrieť tu - **

V prípade vážneho záujmu DOHODA ISTÁ.
Financovanie možné aj cez hypotekárny úver.
Nehnuteľnosť nájdete v predaji EXKLUZÍVNE iba u nás!
KONTAKT: Pavlína Talianová Tel.

Túto nehnuteľnosť predáva LEGEND realitná spoločnosť s.r.o., pobočka Nové Mesto nad Váhom, Námestie Slobody 9A (NATALI centrum) TEL.

Chcete profesionálne predať svoj byt / dom / pozemok? Nestrácajte čas a kontaktujte nás!
VOLAJTE NA ČÍSLO: 9
Veľký tehlový byt vedľa parku v NMnV - 79m2, veľká pivnica
Podobné inzeráty
1-izb. TEHLOVÝ byt (30 m2) V CENTRE pri parku  / Jesenná ul.
*REZERVOVANÉ* Tehlový 1-izbový byt, obklopený zeleňou, v obľúbenej a pokojnej lokalite na Jesennej ul. v košickom Starom Meste, je perfektný na bývanie s nízkymi nákladmi ale aj ako investičná nehnuteľnosť na ďalší prenájom v lokalite plnej univerzít a v centre mesta. Byt ponúka ideálne bývanie pre každého, kto hľadá praktický 1-izbák v pokojnej časti centra mesta, odkiaľ je všade na skok. Byt ponúka úžitkovú výmeru (30 m2) a nachádza sa na pohodlne dostupnom 1.poschodí (2.NP / pod bytom je byt) 4 posch. tehlového bytového domu na Jesennej ulici, pri Hvozdíkovom parku za Staromestskou radnicou. Byt prešiel v minulosti staršou kompletnou rekonštrukciou a ponúka murované bytové jadro so sprchovým kútom a toaletou, rohovú kuchynskú linku s množstvom úložných skriniek na mieru, plastové okná ako aj plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou v predsieni a kúpeľni. K bytu prislúcha aj úložný priestor v podobe pivnice: 1,5 m2. Tehlový bytový dom je zateplený s novou strechou, nakoľko má len 4 poschodia nedisponuje výťahom. Spojenie so svetom zabezpečuje Antik internet. - Náklady na bývanie: 110,-€ / mesiac - Orientácia bytu: Východ - Nehnuteľnosť je v OV a bez tiarch = Kúpou ihneď voľná. Byt sa nachádza v oblasti s perfektnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú univerzity: UPJŠ, TUKE či ZŠ / MŠ / Potraviny. Zastávky MHD sú dostupné len na pár metrov pešo. Historické CENTRUM - Hlavná ul. 3 min pešo. Parkovanie je možné vedľa bytového domu. Ideálny byt pre jednotlivca či pár, ale aj ako investičný byt na prenájom S NÍZKYMI NÁKLADMI. Výhody bytu: --------------------- - Tehlový byt - Super poloha v centre - Pri parku / mimo hlavnej cesty - Zateplený bytový dom - Nízke náklady -------------------------- CENA: 109.000,- € ------------------------- Cena je už vrátane všetkých nákladov, zmlúv, provízie a kompletného právneho servisu spojeného s profesionálnym a pohodlným prevodom nehnuteľnosti do Vašich rúk. S hypotékou či dobrým úverom rovnako radi poradíme. Viac INFO u makléra: Andrej ĎURICA / Senior maklér durica@ = PARTNERS REAL / 12 rokov Váš partner v realitách =
✅  1 izb. byt vedľa parku na "kvetinkovej" ulici  za najlepš
Hľadáte priestranný byt s balkónom vo výbornej časti Ružinova? Presne takýto máme pre Vás práve v ponuke. Zažite obhliadku hneď (skopírujte si nasledujúci link do Vášho prehliadača) ✅ výborná lokalita v Ružinove, vedľa parku Andreja Hlinku ✅ byt je orientovaný na juh do tichého vnútrobloku ✅ ideálne piate poschodie ✅ priestranný byt po rekonštrukcii ✅ balkón/výťah/pivnica Ponúkame Vám svetlý 1 izbový byt na Astrovej ulici (v Ružinove časť Trávniky) na piatom poschodí v deväť poschodovom bytovom dome s výhľadom do tichého vnútrobloku. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, má bezpečnostné dvere, plastové okná, zánovnú kuchynskú linku, veľa úložného priestoru v podobe vstavaných skríň vyrábaných na mieru, prerobená a zväčšená priestranná kúpeľňa s vaňou, vo veľkej obývacej izbe s rozlohou 21 m2 je nová vinylová podlaha. Elektroinštalácia je rekonštruovaná - rozvody, ktoré bolo potrebné vymeniť sú nové (pôvodné ostali len svetelné rozvody v stropoch), všetky zásuvky a vypínače vrátane elektrickej rozvodnej skrinky sú nové. Celková úžitková plocha je 43 m2 (podlahová plocha bytu je 39 m2 + pivničná kobka o rozlohe cca 2m2 a balkón o rozlohe cca 2m2). Bytový dom: bytový dom po rekonštrukcii s dobrým správcom, s mesačným zálohovým predpisom 130,-€/2 osoby/byt. Lokalita: Lukratívna časť Ružinova vedľa parku Andrea Hlinku, kúsok od nákupného centra RETRO a tiež kúsok od Štrkoveckého jazera, kde si môžete oddýchnuť prípadne využiť športové aktivity. V okolí všetka občianska vybavenosť (OC RETRO), reštaurácie, kaviarne, potraviny, MHD na skok od domu. Náš názor: Byt v top lokalite Ružinova za výbornú cenu na dobrom poschodí s dobrou južnou orientáciou, v tichej a zelenej lokalite s možnosťou športových aktivít prechádzok v parku, pri Štrkoveckom jazere, so všetkou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti. Ideálny byt nie len na bývanie, ale aj ako investícia na prenájom. Jednoducho byt je v lokalite, ktorá bude vždy žiadaná.
ZNÍŽENÁ CENA VEĽKÝ TEHLOVÝ 2-IZB.BYT V PRIAMOM CENTRE S LODŽ
ZNÍŽENÁ CENA!!! Ponúkame Vám na predaj tehlový, veľký 2 izbový byt v centre mesta Zvolen. Byt je s veľkou presklenou lodžiou. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE NEHNUTELNOSTI : Byt pozostáva z kuchyne, 2 nepriechodných izieb, kúpeľne s oddeleným WC a veľkej lodžie. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica. POPIS NEHNUTELNOSTI : • rozloha bytu je 68 m2, 2/2 poschodí • náklady na bývanie vrátane všetkých energií sú 130€ mesačne • tehlová bytovka • euro okná • výborná dispozícia – nepriechodné izby • v byte je presklenná veľká lodžia • vlastné kúrenie a vlastný ohrev vody – absolútna kontrola nad spotrebovanou energiou • orientácia bytu je na dve svetové strany • byt sa predáva so zariadením ako vidíte na fotkách • byt sa nachádza v centre mesta čo Vám zaručí kompletnú občiansku vybavenosť po ruke • k bytu prislúcha veľká murovaná pivnica • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením) BYTOVÝ DOM: Bytový dom prešiel rekonštrukciou ako je napríklad zateplenie, nové vchodové dvere, nová strecha, nové schránky atď. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt je ideálny pre niekoho kto si chce nehnuteľnosť prerobiť podľa svojich predstáv, prípadne pre niekoho kto si nevyžaduje absolútne moderné riešenia. Byt je po staršej rekonštrukcii, kde boli vymenené okná za euro okná, elektroinštalácia, kotol na ohrev vody, podlahy, kuchynská linka. Keďže je byt tehlový sú ušetrené aj náklady na rekonštrukciu a samozrejme aj na bývanie, čo dnes ocení každý. Byt má plynový kotol na ohrev vody a v každej izbe si zakúrite gamatkou. Byt má skvelú polohu, naozaj iba pár minút na námestie, s veľmi dobrým parkovaním. Má skvelú dispozíciu a veľkú lodžiu. Máte možnosť využívať záhradku, ktorá je spoločná pre bytovku. Je možnosť si tu posedieť, grilovať, sušiť prádlo alebo sa pohrať s deťmi v pieskovisku. Byt je podľa mňa vhodný pre mladý pár alebo rodinku s dieťatkom, vzhľadom na pokoj a bezpečie ktoré toto bývanie ponúka. Osobne zbožňujem tieto tehlové bytovky v centre mesta, ktoré sa predávajú veľmi výnimočne. Nehnuteľnosť jednoznačne odporúčam. PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať – tešíme sa na Vás. TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku
VEĽKÝ TEHLOVÝ 2-IZB.BYT V CENTRE S LODŽIOU A VLASTNÝM KÚRENÍ
ZNÍŽENÁ CENA!!! Ponúkame Vám na predaj tehlový, veľký 2 izbový byt v centre mesta Zvolen. Byt je s veľkou presklenou lodžiou. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE NEHNUTELNOSTI : Byt pozostáva z kuchyne, 2 nepriechodných izieb, kúpeľne s oddeleným WC a veľkej lodžie. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica. POPIS NEHNUTELNOSTI : • rozloha bytu je 68 m2, 2/2 poschodí • náklady na bývanie vrátane všetkých energií sú 130€ mesačne • tehlová bytovka • euro okná • výborná dispozícia – nepriechodné izby • v byte je presklenná veľká lodžia • vlastné kúrenie a vlastný ohrev vody – absolútna kontrola nad spotrebovanou energiou • orientácia bytu je na dve svetové strany • byt sa predáva so zariadením ako vidíte na fotkách • byt sa nachádza v centre mesta čo Vám zaručí kompletnú občiansku vybavenosť po ruke • k bytu prislúcha veľká murovaná pivnica • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením) BYTOVÝ DOM: Bytový dom prešiel rekonštrukciou ako je napríklad zateplenie, nové vchodové dvere, nová strecha, nové schránky atď. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt je ideálny pre niekoho kto si chce nehnuteľnosť prerobiť podľa svojich predstáv, prípadne pre niekoho kto si nevyžaduje absolútne moderné riešenia. Byt je po staršej rekonštrukcii, kde boli vymenené okná za euro okná, elektroinštalácia, kotol na ohrev vody, podlahy, kuchynská linka. Keďže je byt tehlový sú ušetrené aj náklady na rekonštrukciu a samozrejme aj na bývanie, čo dnes ocení každý. Byt má plynový kotol na ohrev vody a v každej izbe si zakúrite gamatkou. Byt má skvelú polohu, naozaj iba pár minút na námestie, s veľmi dobrým parkovaním. Má skvelú dispozíciu a veľkú lodžiu. Máte možnosť využívať záhradku, ktorá je spoločná pre bytovku. Je možnosť si tu posedieť, grilovať, sušiť prádlo alebo sa pohrať s deťmi v pieskovisku. Byt je podľa mňa vhodný pre mladý pár alebo rodinku s dieťatkom, vzhľadom na pokoj a bezpečie ktoré toto bývanie ponúka. Osobne zbožňujem tieto tehlové bytovky v centre mesta, ktoré sa predávajú veľmi výnimočne. Nehnuteľnosť jednoznačne odporúčam. PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať – tešíme sa na Vás. TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku
4-izb.byt s logiou, 79m2, 6.p/8, Hemerkova ul.,KE-sídl.KVP
Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt s loggiou na Hemerkovej ulici v Košiciach, v obľúbenej mestskej časti KVP. Byt sa nachádza na 6.poschodí z 8, v zrekonštruovanom bloku, s výťahom. Kúpeľňa bola zrekonštruovaná pred 5 rokmi, takže si môžete vychutnať nový a moderný vzhľad, ktorý stále vyzerá ako nový. (Tento byt pôvodne disponoval 3 izbami, ale vďaka prevedeným úpravám sa stala z neho priestranná 4-izbová obývacia jednotka) Celková úžitková plocha bytu je 79m2 + plocha loggie a ponúka 4 izby ktoré môžete upraviť podľa vlastného vkusu a potrieb. Okrem toho má byt kúpeľňu so sprchovým kútom a novými sanitárnymi zariadeniami. VIDEOPREHLIADKA BYTU: /watch?v=0T778EixuX4&t=18s 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Byt má veľa potenciálu a je vhodný pre rodiny alebo jednotlivcov, ktorí ocenia kvalitné bývanie v peknej lokalite a chcú byť v blízkosti všetkých potrebných služieb a zariadení. V okolí nájdete reštaurácie, obchody, školy a škôlky, zdravotné strediská a ďalšie. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome postavenom v roku 1985. Nová fasáda zabezpečuje nielen lepšiu tepelnú izoláciu, ale aj príjemný a moderne vyzerajúci vzhľad. Tento byt sa nachádza v tichej lokalite, čo zabezpečuje kľud a tiché prostredie na oddych po náročnom dni. V okolí sa nachádza dostatok zelene a možností pre aktívny životný štýl, ako sú cyklochodníky a pešie zóny. Vhodný je aj pre tých, ktorí hľadajú rozľahlý byt v lokalite : -dobré spojenie na ostatné časti mesta -výborné spojenie s centrom mesta - dobre napojenie na hlavné dopravné cesty a aj okolité mestá Byt je rekonštruovaný a ihneď obývateľný: -murovaná kúpelňa so sprchovacím kútom, umývadlo so skrinkou a zrkadlom, -plávajúce podlahy v izbách a v kuchyni, v kúpelni je dlažba -plastové okná v celom byte -kuchynská linka so samostatným sporákom, chladnička s mrazničkou -menené interierové dvere a zárubne z masívu v kuchyni a v spálni -rolety na loggii -znížené stropy v kúpelni Byt má výbornú dispozíciu. Skladá sa z obývacej izby, kuchyne, troch samostatných spální, kúpeľne a toalety. V kuchyni je priestor na jedálenský stôl. V kúpeľni je sprchovací kút a umývadlo s úložným priestorom a skrinkami. K bytu patrí ešte pivnica. Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku. Byt je kúpou voľný. Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Klaudia Heribanová, tel. č. , Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 4 Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí Konštrukcia obytného domu: panel Stav bytu: čiastočná rekonštrukcia Vlastníctvo: osobné Logia: áno Pivnica: áno Komora: v byte
TEHLOVÝ BYT V CENTRE MESTA S LODŽIOU A VLASTNÝM KÚRENÍM, ZVO
ZNÍŽENÁ CENA Na predaj veľký tehlový 2 izbový byt s vlastný kúrením v centre mesta Zvolen. Byt má veľkú zasklenú lodžiu. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE NEHNUTELNOSTI : Byt pozostáva z kuchyne, 2 nepriechodných izieb, kúpeľne s oddeleným WC a veľkej lodžie. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica. POPIS NEHNUTELNOSTI : • rozloha bytu je 68 m2, 2/2 poschodí • náklady na bývanie vrátane všetkých energií sú 130€ mesačne • tehlová bytovka • euro okná • výborná dispozícia – nepriechodné izby • v byte je zasklená veľká lodžia • vlastné kúrenie a vlastný ohrev vody – absolútna kontrola nad spotrebovanou energiou • orientácia bytu je na dve svetové strany • byt sa predáva so zariadením • byt sa nachádza v centre mesta čo Vám zaručí kompletnú občiansku vybavenosť po ruke • k bytu prislúcha veľká murovaná pivnica • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením) BYTOVÝ DOM: Bytový dom prešiel rekonštrukciou ako je napríklad zateplenie, nové vchodové dvere, nová strecha, nové schránky atď. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt je ideálny pre niekoho kto si chce nehnuteľnosť prerobiť podľa svojich predstáv, prípadne pre niekoho kto si nevyžaduje absolútne moderné riešenia. Byt je po staršej rekonštrukcii, kde boli vymenené okná za euro okná, elektroinštalácia, kotol na ohrev vody, podlahy, kuchynská linka. Keďže je byt tehlový sú ušetrené aj náklady na rekonštrukciu a samozrejme aj na bývanie, čo dnes ocení každý. Byt má plynový kotol na ohrev vody a v každej izbe si zakúrite gamatkou. Byt má skvelú polohu, naozaj iba pár minút na námestie, s veľmi dobrým parkovaním. Má skvelú dispozíciu a veľkú lodžiu. Máte možnosť využívať záhradku, ktorá je spoločná pre bytovku. Je možnosť si tu posedieť, grilovať, sušiť prádlo alebo sa pohrať s deťmi v pieskovisku. Byt je podľa mňa vhodný pre mladý pár alebo rodinku s dieťatkom, vzhľadom na pokoj a bezpečie ktoré toto bývanie ponúka. Osobne zbožňujem tieto tehlové bytovky v centre mesta, ktoré sa predávajú veľmi výnimočne. Nehnuteľnosť jednoznačne odporúčam. PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať – tešíme sa na Vás. TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom FRBT272ZV volajte