inzercia, predaj, predám, bazár

Velky Vankúš Mickey by MaVie

Kategória: Nábytok pre deti

Predám vankúš, používaný tak 4 mesiace. Vyuzivala som ho do cca 4 mesiacov syna , za mňa úplne super pomôcka ak si chcete pri malom dietati aj nieco urobit a mat ho na očiach.. Krpec sa v tom citil asi pohodlne lebo ked tam ležal nebolo spokojnejsieho bábätka.. Vankúš Mickey by MaVie je vhodný od narodenia do dospelosti. Je to skvelá pomôcka hlavne pre najmenších pohodlne tam ležia a spinkajú, náš sa tam prebavil. Je ako nový nezničený.
Vyrobený a navrhnutý v Českej republike viď stránka duté vlákno
Pranie: na 30 °C
Sušenie: vhodné do s
Velky Vankúš Mickey by MaVie
Podobné inzeráty
Rastúca postieľka spolu so setom do postieľky od Mavie
Predám rastúcu postieľku šedej bez matracov po jednom dieťati. Postieľku možno poskladať do rôznych častí: -okrúhla postielka+prebalovaci stolík -oválna postieľka -neskôr ju viete rozložiť aj ako sedací set... K postieľke je set do postieľky od Mavie.-zavinovačka nočná obloha Mavie -posteľné prádlo nočná obloha Mavie -hrací kolotoč s hviezdami Mavie -zlatá deka Mavie -šedý mantinel Mavie Cena za všetko je 500 eur.menšia dohoda možná
TeePee stan pre deti Mavie
Predám TeePee stan pre deti od značky Mavie for babies, veľký priestranný - výška 180, šírka 110cm, cena nového 140€
Baldachýn a odkladací vak na postieľku MaVie
Mám na predaj set na postieľku od firmy Mavie. Skladá sa z baldachynu a odkladacieho vaku v tvare zajaca. Materiál je mušelín v horčicovej farbe so zlatymi bodkami. Vak je sivá latka a uši je minky latka horčicová. Cena spolu je 85€, zvlášť baldachyn 55€ a vak 25€.
Mojzisov kos + kojenecky vankus GRATIS
Na predaj novy (tyzden pouzivany) Mojzisov kos pre novorodenca, vhodny aj pre dievcatko aj chlapcena - v neutralnej sivej farbe. Zadarmo dam tyzden pouzivany muselinovy kojenecky vankus. Táto sada pozostáva: Kôš, stojan, matrac, mušelínová výstelka, plachta, perinka a vankúš Vlastnosti produktu: Rozmer koša: 86 x 43 x 26 cm Rozmer stojana: 90 x 59 x 46 cm Rozmer matraca: 72 x 25 cm Prikrývka: 77 x 63 cm (+/- 2 cm) Vankúš: 24 x 18 cm (+/- 2 cm) Mojžišov kôš ja ručné tkaný zo 100% prírodného materiálu, na ktorom sú upevnené držadlá. Stojan koša je vyrobený z kvalitného bukového dreva, natretý bielou farbou. Výstelka koša je z certifikovanej mušelínovej bavlny Oeko-TEX Standard 100. Povodna cena 172€ !!!! Osobny odber Vlčkovce (pri Trnave)
Detský veľký vankúš
Predám veľký detský vankúš, výborný ako veľký mojkáčik.
Postieľka Mickey
Predám postieľku s obrázkom Mickey.Postieľka má aj veľký šuflík na periny, ktorému sme dali v stolárskej firme dorobiť veko na zatváranie (matrac nie je súčasťou a foto je ilustračné, ale obrázok sedí)