inzercia, predaj, predám, bazár

Venček na tanečnú slávnosť

Kategória: Ostatné

Ukončením tanečného kurzu je venčeková slávnosť (ples) za prítomnosti rodičov a počas tohto večera v jednotlivých tanečných kolách pripínajú dievčatá svojím tanečným partnerom venčeky zo stúh.
Venčeky sú vyrobené zo saténových a kvietkových aplikácií, štrasových kamienkov a celokovového špendlíka.
Cena 0,80 €/ks.
Venček na tanečnú slávnosť
Podobné inzeráty
Venčeky na venčekovú tanečnú slávnosť - lilia
Venčeky na tanečnú slávnosť 1,50/ks - rozpredam Napiste kolko kusov potrebujete + postovne, aj na dobierku Zasielam ihned.
Venček na venčekovú tanečnú
Cena za ks 1,50. Rozpredam venčeky na slavnosti deti na tanecnu vencekovu. Modro -biele + postovne odoslem aj urgentne ak vam to suri,piste, volajte. 20+ ks Dostupne aj maslicky cerveno cierne a folk zelena+zlta+cervená
Venček na venčekovú tanečnú
Cena za ks 1,50. Rozpredam venčeky na slavnosti deti na tanecnu vencekovu. Modro -biele + postovne foto folk stuh na obrazku. odoslem aj urgentne ak vam to suri,piste, volajte. 20+ ks Dostupne aj maslicky cerveno cierne a folk zelena+zlta+cervená
Venček na venčekovú tanečnú slávnosť - margarétka
ks -1,50 euro+ postovné lososovo-ruzovkaste-marhulkove kvietky- dostupné biele kvietky - dostupne modre-dostupne fialove - dostupne krem-dostupne aj iny typ kvietkov v rôznych farbach ine farby - po prevereni.
Adventný venček
Predám adventný venček (handmade výroba), pokiaľ by mal niekto záujem o iný venček viem spraviť akýkoľvek, kľudne ma stačí kontaktovať.
Zimný/vianočný venček
Predám krásny vianočný venček priemer takmer 40cm. Je aj na neskorú jeseň a celú zimu-zimný venček. Prípadne viem ponúknuť aj adventný svietnik. Cena 25€. Sety výhodne.