inzercia, predaj, predám, bazár

Venčeky na tanečnú školu - dievčatam aj chlapcom UNI

Kategória: Ostatné

na Venčekovú slávnosť, mam aj ine farby, cena 1,50 + postovne alebo osobne. Naj je ak mi poslete mail. nie vzdy som pri tel.
Venčeky na tanečnú školu - dievčatam aj chlapcom UNI
Podobné inzeráty
Venčeková slávnosť - korálky, náhrdelnik na gumičke
Na tanecnej alebo vencekovej slavnosti davaju dievcata chlapcom venceky na sako a chlapci dievcatam nahrdelniky. Posledne roky su tanecne kde si venceky davaju navzajom. Tieto perlicky maju 52 cm obvod co je cca dlzka ako na foto. Su na gumicke takze nie je problem dat tanecnicke aj cez uces. Dostupne cca farby ako na foto. Veľkosť: 50 az 52 cm obvod
Venčeky na tanečnú
Ukončením tanečného kurzu je venčeková slávnosť (ples) za prítomnosti rodičov a počas tohto večera v jednotlivých tanečných kolách pripínajú dievčatá svojím tanečným partnerom venčeky zo stúh. Venčeky sú vyrobené zo saténových a kvietkových aplikácií, štrasových kamienkov a celokovového špendlíka. Cena 0,85 €/ks.
Venčeky na venčekovú tanečnú slávnosť - lilia
Venčeky na tanečnú slávnosť 1,50/ks - rozpredam Napiste kolko kusov potrebujete + postovne, aj na dobierku Zasielam ihned.
NA PREDAJ PRIESTOR PRE FITNES ŠTÚDIO/TANEČNÚ ŠKOLU 208 M2
Ponúkame na predaj nebytový priestor 208 m2 v Bratislave v časti Karlova Ves na 3.poschodí budovy. Priestor bol v roku 2021 zrekonštruovaný a je vhodný na prevádzkovanie fitnes/pilates/zumby, alebo ideálny pre tanečnú školu. Priestor sa skladá zo sály (cca 132 m2), toaliet (muži/ženy) a spŕch, skladových priestorov, kancelárie. Cena v RK.
Vianočné venčeky
Ponúkam vianočné venceky a adventné venceky z puffy vlny ???? ceny od 15€ vyššie podľa použitého materiálu. Kľudne má kontaktujte ak chcete vytvoriť farebnú kombináciu
Venček na tanečnú slávnosť
Ukončením tanečného kurzu je venčeková slávnosť (ples) za prítomnosti rodičov a počas tohto večera v jednotlivých tanečných kolách pripínajú dievčatá svojím tanečným partnerom venčeky zo stúh. Venčeky sú vyrobené zo saténových a kvietkových aplikácií, štrasových kamienkov a celokovového špendlíka. Cena 0,80 €/ks.