inzercia, predaj, predám, bazár

Vermona Regent R 222

Kategória: Strunové nástroje

V perfektnom stave po vizuálnej aj technickej stránke, po celkovej revízii a repase. Originál legendárny 12" reproduktor Rft L 3402. Ako nový, vhodný pre gitaru, klávesy, dva nezávislé vstupy s korekciami.
Vermona Regent R 222
Podobné inzeráty
Regent 30H
Lampový zosilňovač Vermona Regent 30H vykon 30W Lampy 2xEL34(uloženky RFT) 3xECC83 Vizuálny stav odpovedá veku (cca 50 rokov) Po kompletnom servise Pružinový reverb od značky Hammond. Reproduktory RFT, širokopásmové 12'. Jedinečný čistý zvuk, po "vykrútení" volume sa dostaví frekvenčne bohaté skreslenie.
Alvarez Regent RF26
Predám akustickú gitaru Alvarez Regent RF26 vo vynikajúcom stave spolu s originálnym púzdrom. Kúpená v roku 2022. Ku gitare ponúkam aj stojan na gitaru.
Lampová hlava MOOER Little Monster BM + repro box
Lampový aparát na cvičenie za cenu hlavy Nová lampová hlava (24 mesiacov záruka) MOOER Little Monster BM - popis, viď link: v cene hlavy historický box Vermona + repro kábel V cene aj doprava.
Vermona MV 3.
Predám tento vynikajúci lampáčik veterán,vhodný na classic rock,blues ...Kto pozná vie čo je to za zázrak.
ESP LTD Viper 400 Snow white
Na predaj táto rarita. Made in Kórea. Ltd ESP Viper 400 v limitovanom prevedení Snow white. Mahagónový hmatník aj telo. Ladiaca mechanika grover a aktívne snímače Emg 81 a 85 Gitara je pravidelne hrana, prenášaná len v pevnom čase ktorý je súčasťou ceny. Gitara má menšie ťukance, ktoré nemajú vplyv na jej hru. Detailne som urobil fotky. Je možné ju vyskúšať vo Zvolene po dohode na aparátoch Marhsall, Orange, Sound City, Vermona.
regent 150k
Predám toto úplne v poriadku.Nieje cas hrať tak posúvam ďalej.Pribalim aj nove džeky na prehodenie vstupov lebo su tam pôvodne na petkolik.Pisat volat na .Malinka dohoda ista