inzercia, predaj, predám, bazár

Veselý Štamprlík

Kategória: Ostatné

Predám společenskú hru Veselý Štamprlík. Hra je úplne nová nikdy nehraná len skontrolovaná či nieje poškodená…
+ doprava cca 3,5€
Veselý Štamprlík
Podobné inzeráty
Prenajom chaty pri Bratislave
Prenájom chata Vesely Kameň pri Bratislave vo Svatom Jure na víkend alebo týžden pre 6-7 osob Chata Vesely kameň sa nachadza v lese, ma elektrinu aj teplu vodu, zahradny gril, ohnisko, stolovy futbal (kalčeto), záhradnú sprchu a parking aj pre 4 auta. Dalsie informacie ako cena, fotky a obsadenost najdete na nasej stranke Chata Vesely kamen pri Bratislave Turistika, bajk, zábava, oslava.
Hra Veselý štamprlík
Predám novú hru, nepoužitá. Cena v obchode 15 eur.
Veselý, pestrý detský luster, lampa
Na predaj Veselý, pestrý detský luster + lampa, komplet. Cena komplet 25 Eur. Posielam ja na dobierku.
Veselý rubsáčik
Veselý rubsáčik pre malú slečnu vo výbornom stave, nepoškodený, pevný, kvalitné šitie. Len osobný odber, na dobierku neposielam. Kontaktujte e-mailom, telefonicky medzi 16:00 - 20:00 hod.
29 kníh
Predám detektívky : 1.Dominik Dán Venuša zo zátoky Smrť na druhom brehu Cigaretka na dva ťahy Nevinným sa neodpúšťa Nevieš dňa, nevieš hodiny Sú nové, nečítane. Cena za kus 10 eur. 2.Juraj Červenák Strážcovia Varadina, cena 10 eur. Nová 3. Milenec, cena 2,50 eur. V top stave. 4. Vieme prví, Machacova, Dyda, cena 4 eur. Nová 5. Chobotnicka, 4 eur. V top stave. 6. 2084,Jurík, cena 7 eur. V top stave. 7. Krížovky a osemsmerovky, nové, 4 eur 8. Strunz, Spalte tuky správnym jedlom, cena 5 eur. V top stave. 9. Hnizdil, Cvičení pri bolestech zad, cena 1 eur. V top stave. 10. CD ako znížiť hmotnosť, Miro Veselý, zadarmo k nákupu knihy 11.Mala som vašich mužov, cena 3 eur. Nová 12. Červená jej pristane, cena 4 eur. Nová 13. Knihy v angličtine, viac krát čítané. Boli kúpené v bazari. Cena za kus 2 eur. 14. Fantasy, boli čítané, sú v dobrom stave, nepoškodené. Krvavý slib,Vampyrska akadémie 4. Cena za kus 2 eur. Marcus Pelegrimas, Krvavá čepeľ, cena 3 eur. John Ajvide Lindqvist - Nech vojde ten pravý, Upirsky príbeh, cena 6 eur. John Ajvide Lindqvist - Čo s nemŕtvymi, Zombie thriller, 6 eur. Škola noci, cena za kus 2 eur, Mám časti 1 Označená a 4 Neskrotena. 15. Já se z tech rodicu zbláznim, Stará kniha, je aj zaspinena na obale. Zadarmo k nákupu knihy Na dobierku neposielam, k cene je potrebné pripočítať poštovné. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Šachové knihy
1. přebor ČSR v korespondenčním šachu (1983-84)-Němec Boje o šachový trón-Kozma Ispytanie vremenem-Kasparov Kompletní soubor partií z XXII. mistrovství ČSSR Lázeňské rošády, Mistrovství ČR v šachu, Karlovy Vary 2005-Klíma Majstrovstvá Slovenska v šachu 1999-Horváth Malá encyklopedie šachu-Veselý Moderný šach, číslo 0-Huba Novi Sad ol 1990-Ftáčnik Novodobé šachové turnaje, 1.liga ČSFR družstev 90/91 Pravidla šachu a soutěžní řád-Faigl První mezinárodní šachový turnaj v Praze 1908-Kalendovský Ročenka ŠSČR 2006-Šach info Rošády pod Špilberkem, Mistrovství ČR v šachu, Brno 2006-Klíma Sizilianisch, Morra gambit bis Scheveningen-Polugaevsky Šach info 1-8 2006 Šachová olympiáda Novi Sad-Gross Šachová olympiáda Novi Sad 1990-Jansa Šachy na PC-Steinwender Šachy všech dob a zemí-Gižycki Šachový informátor 2, 14-47, 49 spolu 36 dielov Šachový informátor 52, 56, 74, 75, 80, 81, 89, spolu 7 dielov Predám šachové knihy. Všetky sú v peknom a zachovalom stave. V prípade vážneho záujmu rád pošlem podrobnejšie informácie aj detailné fotografie kníh. Ak si vyberiete viacej titulov, je možná dohoda. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, nájdete tam aj iné zaujímavé knihy. !!! NETELEFONOVAŤ!!! Telefónne číslo je vymyslené a neexistujúce. Odpovede píšte prosím len cez kontaktný formulár.