inzercia, predaj, predám, bazár

Vessi Men's Everyday Move - Onyx Black on Black / 13

Kategória: Topánky, obuv

Predám čisto nové, raz doma na koberci doma obuté Vessi Men's Everyday Move - Onyx Black on Black veľkosť 13, mne sú žiaľ o číslo veľké a posielať ich späť do USA je príliš drahé, tak skúšam takto ponúknuť na bazoši, komplet v originál balení - krabici.

Funkcie:
- 100 % nepremokavá technológia Dyma-tex®
- Medzipodrážka s odpružením VZero2
- Pružný, priedušný pletený zvršok
- Ťahacie pásky na jednoduché obliekanie a vyzliekanie
- Vyberateľné stielky
- Vegánske materiály
- Ľahké

Viac info o týchto vynimočných botaskách tu:
za výhodnejšiu cenu, ja som zato platil ešte aj clo, daň aj prepravu, tak aspoň, aby sa mi niečo vrátilo. Ďakujem.
Vessi Men's Everyday Move - Onyx Black on Black / 13
Podobné inzeráty
Vessi Men's Everyday Move Slip-ons - Polar White / 13
Predám čisto nové, raz doma na koberci doma obuté Vessi Men's Everyday Move Slip-ons - Polar White veľkosť 13, mne sú žiaľ o číslo veľké a posielať ich späť do USA je príliš drahé, tak skúšam takto ponúknuť na bazoši, komplet v originál balení - krabici. Funkcie: - 100 % nepremokavá technológia Dyma-tex® - Medzipodrážka s odpružením VZero2 - Pružný, priedušný vrchný úplet - Ťahacie pásky na jednoduché obliekanie a vyzliekanie - Vyberateľné stielky - Vegánske materiály - Ľahké Viac info o týchto vynimočných botaskách tu: Ponúkam za výhodnejšiu cenu, ja som zato platil ešte aj clo, daň aj prepravu, tak aspoň, aby sa mi niečo vrátilo. Ďakujem.
Vessi Men's Everyday Classic - Marine Blue / 13
Predám čisto nové, raz doma na koberci doma obuté Vessi Men's Everyday Classic - Marine Blue veľkosť 13, mne sú žiaľ o číslo veľké a posielať ich späť do USA je príliš drahé, tak skúšam takto ponúknuť na bazoši, komplet v originál balení - krabici. Funkcie: - 100 % nepremokavá technológia Dyma-tex® - Medzipodrážka s odpružením VZero2 - Pružný, priedušný vrchný úplet - Pletenina regulujúca teplotu - Podrážka Rocker - Vyberateľné stielky - Vegánske materiály - Ľahké Viac info o týchto vynimočných botaskách tu: Ponúkam za výhodnejšiu cenu, ja som zato platil ešte aj clo, daň aj prepravu, tak aspoň, aby sa mi niečo vrátilo. Ďakujem.
Rens Nomad Rare Earth Onyx
Predám tenisky Rens Nomad Rare Earth Onyx, veľkosť 43 (26cm). Sú to pekne, kvalitne, všestranné tenisky aj do mesta aj na beh alebo terénu, vodotesne a priedušne. Tenisky sú úplne nove, nenosene, iba vyskúšane. Je to unisex model, výrobca ich označuje ako Male 43, Female 42.5, pozri fotky. Predávam lebo sú mi úzke. Najlepšie osobne v Senci alebo okolí, treba vyskúšať. Cena: 100eur Volať alebo napísať email.
Nové topanky GROUNDIES® Long Island Men, 44
Predám GROUNDIES® Long Island Men, 44 white/black
Adidas Yeezy Slide Onyx
Farebné prevedenie: Onyx Veľkosť: US 9 | EU 43 (fit 42) | 26.5 cm Stav: 9.8/10 (párkrát obuté, nosené iba vnútri) Platba na účet | Osobný odber Bratislava, Trnava, Galanta a okolie | Packeta Cena + poštovné (v prípade neosobného odberu) Pre viac info ma neváhajte kontaktovať. Instagram: @minotaur_store
adidas yeezy slide onyx
predám nové adidas yeezy slide onyx velkost 39 aj 38 po 1ks z kazdeho, doklad o kupe samozrejmostou osobny odber alebo postou po uhrade len seriozny zaujem