inzercia, predaj, predám, bazár

Vesta zn. Regatta

Kategória: Športové oblečenie

Predám uplne novu, vestu Regatta Mirage Buoyancy Aid 50N.
Cena 85€, možná dohoda. Ale rozumná.

2- Nová záchranná vesta zn. Regatta. Veľkosť L- 70-90kg limit. Červena a Modrá. ISO-12402-5
Cena - 30€ - ks
Dohoda možná
Vesta zn. Regatta
Podobné inzeráty
Softsheel vesta Regatta
Predam softsheelovu vestu Regatta, čierno-ružová kombinácia velkost 36. K cene plus postovne.
Dámska vesta skialpová Thermal Primaloft® ECO 2,5vrstvová BA
Dámska vesta skialpová Thermal Primaloft® ECO 2,5vrstvová BARTKOVA, veľkosť M ponúkam vestu nosenú minimálne, 4x, vo veľmi dobrom stave. Táto dizajnová technická hybridná vesta so zateplenými zónami (vpredu a na pleciach) dostal vďaka izolácii od Primaloft® vynikajúce tepelno-izolačné vlastnosti. Primaloft® patrí k tomu najlepšiemu na trhu. Svojou štruktúrou a vlastnosťami Primaloft® ECO pripomína páperie. Špeciálna štruktúra polyesterových vlákien nepohlcuje vlhkosť. A preto ostaneš v suchu a teple aj v extrémnych podmienkach. Predná časť je ušitá z ľahkého 2,5-vrstvového a vysoko elastického materiálu. Membrána poskytuje ochranu pred vlhkom a vetrom. Zadný panel je vyrobený z hustého Power stretch – zvnútra flís a zvonku hladký povrch. Táto tkanina odvádza rýchlo pot od tela, čím ho bráni proti ochladeniu. Stará sa tak o komfortnú klímu, ktorá podporí tvoj výkon. Vesta je navrhnutá primárne ako doplnok ochrany pred zimou. Dá sa využiť na beh alebo bežkovanie. Vestu nos ako druhú alebo vrchnú vrstvu na mikine, v závislosti od vonkajších podmienok a individuálnych preferencií. Vesta BARTKOVA perfektne sedí.
Dámska softshellová bunda REGATTA veľ.  38/40
Ponúkame na predaj dámsku softshell bundu REGATTA ADVENTURE TECH v olivovo-zelenej farbe. Stav ako nová cca 2x použitá. Bunda má dve vonkajšie zipsové vrecká. Spodná časť bundy sa dá po bokoch z vnútornej strany stiahnuť. Rukávy sú tiež ukončené so suchým zipsom s možnosťou zúženia. Veľkosť zodpovedá L (40) sadne tiež na M (38) riaďte sa preto podľa rozmerov: - Dĺžka bundy: 66cm - Šírka v podpazuší: 50cm - Rukáv dĺžka od krku: 77cm - Spodná dĺžka rukávu: 51cm POSIELAME NA DOBIERKU > Poštovné podľa aktuálneho cenníka si hradí kupujúci a pripočíta sa k cene. V prípade záujmu KONTAKT LEN SMS cez tel.č: . Bunda je aktuálna až do zmazania inzerátu!
Bunda Regatta
Predám úplne novú dámsku športovú vetrovku Regatta ešte s výsačkou. Veľkosť M. Farba jemný mentol. Nesadla veľkosť oslávenkyni.
Predám junior turistické nohavice REGATTA
Chlapčenské turistické nohavice zn. REGATTA OUTDOORS veľkosť 164cm (14 Y), odnímateľné časti od kolien, pôvodná cena 52 eur, párkrát použité (skoro ako nové) 25,- eur, najlepšie osobný odber BA 5, inak + poštovné
Dámske tričko Regatta
Dámske tričko Regatta, tmavomodré, veľkosť UK14(International L), nové(bez visáčkami). V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.