inzercia, predaj, predám, bazár

Vezovka malajska

Kategória: Akvarijné rybičky

Vežovky malajské sú výbornými čističmi dna. Zavŕtavajú sa do substrátu, prekyprujú ho a likvidujú zvyšky potravy a odpadu. Hodia sa do akvárií s rovným povrchom substrátu, keďže svojou neustálou činnosťou ho zrovnávajú. Bežne sa v akváriách množia a pri dobrých podmienkach sa môžu premnožiť. Inak sú skvelými pomocníkmi a sú vhodné nielen ku krevetkám, ale aj mnohým druhom rýb.

Vežovky majú sivé telo a kužeľovitú ulitu béžovej farby s hnedými fľakmi. V dospelosti dosahujú veľkosť približne 3 cm. Aktívne sú počas celého dňa, no v noci vyliezajú viac na sklá akvária. Ak je ich väčšie množstvo pri hladine aj v priebehu dňa, môže to znamenať nižší obsah kyslíka vo vode. V tvrdšej vode majú krajšie a pevnejšie ulity.

Rozmnožovanie Vežoviek
Vežovky majú oddelené pohlavie. Kladú vajíčka, z ktorých sa ihneď rodia živé slimáčiky. Pri dobrých podmienkach hrozí ich premnoženie. Pri chove krevetiek to však nespôsobuje problémy a dajú sa používať aj ako živá potrava pre Macrobrachiá, väčšie raky či kraby.

Chov Vežoviek
Melanoides tuberculatus sú mierumilovné a nenáročné s ohľadom na parametre vody. Živia sa zvyškami potravy, organickým odpadom a riasami. Na spestrenie potravy im môžeš podávať zeleninu – tenké plátky očistenej mrkvy, uhorky, tekvice hokaido, ale aj sparenú žihľavu. Ako doplnok je skvelé suché dubov..
0,30 eu kus
Vezovka malajska
Podobné inzeráty
Akvariové slimáky Vežovka malajská 10ks
Predám akvarijné slimáky Vežovka malajská. 10ks po 4€. Len osobný odber - Žilina-Hájik. Mám aj iných slimákov: Levatka, Kotuľka a rôzne rastliny.
Slimáky Vežovka malajská
Darujem slimáky Vežovka malajská. Foto ilustračné. Len osobný odber. Na SMS nereagujem.
Slimák - Vežovka malajská
Dobrý deň predám slimáky do akvária Vežovka malajská mám veľké množstvo - kus 0,10 centov. Osobný odber min. nad 50 ks alebo po dohode poštou min. nad 200 ks a viac. Užitočný čistič dna akvária rýchlo sa množiaci prospešný slimák. KE - okolie len volať alebo SMS na e-mail neodpovedám!
Slimák - Vežovka malajská
Dobrý deň predám slimáky do akvária Vežovka malajská - kus 0,20 centov. Osobný odber min. 50 ks a viac. Užitočný čistič dna akvária veľmi prospešný vodný slimák. KE - okolie len volať alebo SMS na e-mail neodpovedám!
Ampulária žltá a Vežovka malajská
Predám vodných slimákov Ampulárie žltej z vlastného odchovu. Jeho výhodami sú, že požiera rôzne druhy rias a povlakov. Na kvalitu vody nie sú náročne. Cena 1e/ks. V ponuke aj slimáky Vežovka malajská - výborný čističi dna. Zavŕtavajú sa do substrátu, prekyprujú ho a likvidujú zvyšky potravy a odpadu. Vlastný odchov cena 0,35/ks.
Slimák - Vežovka malajská
Dobrý deň predám slimáky do akvária Vežovka malajská - kus 0,20 centov. Osobný odber min. 25 ks a viac. Užitočný čistič dna akvária veľmi prospešný vodný slimák. KE - okolie len volať alebo SMS na e-mail neodpovedám!