inzercia, predaj, predám, bazár

Vibrujúce kresielko Fisher Price

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj vibrujúce kresielko Fisher Price od 0+. Súčasťou je aj hrazdička, ktorá svieti a hrá 2 druhy melódií. Hrazdička sa dá zapnúť alebo sa aktivuje pohybom jej komponentov.
Vibrujúce kresielko Fisher Price
Podobné inzeráty
Vibrujuce kresielko
Predám vibrujuce kresielko Fisher-Price bez chybičky
Kresielko Fischer Price
Fisher-Price®, ktorý rastie spolu v bábätkom je štýlové kresielko pre bábätko, hojdačka alebo stacionárne kresielko, nad ktorým sú zavesené hračky. Ako bábätko rastie je možné tyč s hračkami jednoducho posunúť a zmeniť kresielko na stoličku pre batoľatá (do 18kg). S dvoma pohodlnými opornými polohami, upokojujúcim pohybom a prateľným sedadlom v práčke. Ako sa bábätká dotykájú a hrajú s hračkami, rozvíjajú svoju motoriku. Pohodlné sedadlo a upokojujúci pohyb pomôžu upokojiť bábätko. Vlastnosti Doporučený vek (mesiace) 0+ Hojdá sa na zakrivenej konštrukcii rámu Obsluha: na batériu (1 x 1,5 V D - LR20) Maximálne zaťaženie (kg): 18 Pividna cena 65€
Kresielko Fisher Price
Ponúkam na predaj super kresielko Fisher price s vibračnou funkciou aj s ďalšími hračkami. Dieťatko možno pripútať trojbodovým pásom a hojdať. Je tu aj možnosť využiť lehátko napevno napr. na prvé príkrmy. Pridám aj ďalšie závesné hračky. Kresielko bolo používané, ale stále veľmi pekné. Osobný odber Vráble.
Detská elektrická hojdačka/kresielko Fisher Price
Predám zachovalú detskú hojdačku/kresielko (2v1) Fisher Price Ocean Wonders. Nosnosť do 9 kg. 5 rýchlosti hojdania, hudba, vibrácia, odnímateľná hrazda s hračkou, poťah možno prať v práčke, päťbodové bezpečnostné popruhy. Len osobný odber (Sabinov).
detske kresielko fisher price
predam detske kresielko fisher price v dobrom stave. funkcne
Fisher Price hojdacie kresielko
Predám fisher price hojdacie vibračné kresielko pre bábätká. Je v top stave. Cena: 30€ Osobný odber - Šala alebo Bratislava. V prípade záujmu radšej píšte sms, prípadne email.