inzercia, predaj, predám, bazár

Victoria’s secret priestranná kozmetická taštička

Kategória: Doplnky

Nová, priestranná VS taštička.
Victoria’s secret priestranná kozmetická taštička
Podobné inzeráty
Victoria’s secret biela priestranná kozmetická taštička
Nová priestranná biela kozmetická taštička.
Victoria's Secret kozmetická taška
Krásna a priestranná kozmetická taška Victoria's Secret. Pôvodná cena 25€. Taška je úplne nová s visačkami a v originálnom balení. Možný osobný odber v Nitre.
NOVA Srdieckova deka Victoria Secret
original Victoria Secret nova, v povodnom baleni z vnutra barancek makka, vysoko hrejiva plus postovne/osobny odber Pozri moj , predavam viac Victoria Secret veci
Victoria´s secret Bombshell Summer telové mlieko
Ponúkam na predaj čisto nové ovocno-kvetinové telové mliečka Bombshell Summer svetovej značky Victoria´s Secret. Ide o rýchlo sa vstrebávajúce mlieko vyživujúce pokožku, ktorej dodáva hydratáciu a dokonalý nádych vône. Bombshell Summer predstavuje vôňu exotických okvetných lístkov a energizujúceho grapefruitu. V ponuke je aj Victoria's Secret body mist - parfumovaný telový sprej, ktorý predstavuje vôňu lupeňov ruží plávajúcich v sladkej vode so štipkou ružovej brusnice. JUST SMELL PINK! Vhodné ako darček na narodeniny, meniny, prípadne iný sviatok. Dovoz z USA. Skladom sú aj nohavičky, čiapka, obal na pas a iné produkty :)
kozmetická taštička Avene
kozmetická taštička
zelená kozmetická taštička, zn. Carpisa
Krásna zelená kozmetická taštička, značka Carpisa Kvalitná, príjemná, drží si tvar. Nebola používaná, stav má ako nová. Jej pôvodná cena bola 14,99€.