inzercia, predaj, predám, bazár

/VIDEO/ DIZAJNOVÝ 1,5IZB.BYT V CENTRE,MEDENÁ UL,STARÉ MESTO

Kategória: Byty

1.BCR ponúka na prenájom krásny dizajnový 1,5 - izbový byt v absolútnom centre hlavného mesta na ulici Medená; Bratislava - Staré Mesto. Ak túžite byť v centre diania a mať všetko po ruke, práve ste našli Váš byt. Výmera bytu je cca. 40 m² a pivnica 2 m². Byt je okamžite voľný.

BYT:
Celý byt prešiel pod dozorom architekta kvalitnou kompletnou rekonštrukciou, vrátane rozvodov. Vstavané skrine s jedinečným dizajnom ponúkajú naozaj množstvo úložného priestoru, aj pre klienta s veľkými nárokmi. Byt je klimatizovaný, slnečný a naozaj dizajnový. Na chodbe a v nočnej časti je liata podlaha, v dennej časti sú renovované parkety a v kúpeľni je dlažba. Byt sa prenajíma zariadený kvalitným nábytkom na mieru.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: Medená ulica; Bratislava - Staré Mesto
* počet izieb: 1,5
* poschodie: 4/5
* výmera bytu: 40,21 m2
* pivnica: 2 m2
* stav: kompletná rekonštrukcia
* klimatizácia

BYTOVÝ DOM:
* kompletne zrekonštruovaný, vrátane spoločných priestorov
* zateplený s novou fasádou
* nový výťah
* vlastná kotolňa
* materiál: tehla

LOKALITA A OKOLIE:
Poloha absolútneho centra zaručí všetko potrebné na dosah: množstvo reštaurácií a kaviarní, potraviny, bezprostredná blízkosť Hviezdoslavovho námestia, divadlo SND, nákupné centrum Eurovea, promenáda pri Dunaji a mnoho ďalších.

CELKOVÝ DOJEM:
Krásny byt, ktorý Vám zabezpečí komfort bývania. Celý byt je nadštandardne zrekonštruovaný a zariadený pripravený k nasťahovaniu.

VIDEO: NÁJMU s energiami: 680€
VRATNÝ DEPOZIT: 680€
PROVÍZIU RK: 680€

D.: 81814145

Pre viac info neváhajte kontaktovať makléra pána Novák:

© Text, fotografie a video sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
/VIDEO/ DIZAJNOVÝ 1,5IZB.BYT V CENTRE,MEDENÁ UL,STARÉ MESTO
Podobné inzeráty
AXIS REAL | Pekný 1-izbový byt, BA I. Staré Mesto, Medená ul
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj PEKNÝ 1-izbový byt v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Medená. Má celkovú podlahovú plochu 32 m2 (byt 30,5 m2, pivnica 1,5m2) a nachádza sa v 8 poschodovom TEHLOVOM bytovom dome. Byt je vo výške 1. poschodia orientovaný do tichého dvora so zeleňou. Dispozícia: izba, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a chodba. Navyše k bytu patrí aj PIVNICA. Dom má novú vstupnú bránu s elektronickým vrátnikom a minulý rok prešiel kompletnou výmenou stúpacích rozvodov vody a plynu. Výhody: ❶ Centrum mesta ❷ Kompletná rekonštrukcia ❸ Zariadený ❹ Pivnica STAV BYTU: Byt je po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII vrátane rozvodov vody a elektriny. V byte sú drevené parkety v kombinácii s dlažbou a plastové okná so žalúziami. Predáva sa KOMPLETNE ZARIADENÝ nábytkom a kuchynskými spotrebičmi (vstavaná chladnička s mrazničkou, kombinovaný plynový sporák, digestor a mikrovlnná rúra). V kúpeľni je umiestnená praktická práčka. K dispozícii je aj televízor a domáce kino. Dostatok úložného priestoru zabezpečuje na mieru urobená veľká skriňa s vešiakmi a botníkom. Doplňujúce informácie o značkách elektrických spotrebičoch sú uložené vo virtuálnej prehliadke v zelených bodoch. LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v úplnom CENTRE MESTA s vynikajúcou občianskou vybavenosťou (obchody, služby, najlepšie reštaurácie, kaviarne a bary v meste). Do HISTORICKEJ PEŠEJ ZÓNY cesta chôdzou trvá 3 minúty a do obchodné centra EUROVEA iba 7 minút. Neďaleko sa nachádza obchodný dom PRIOR, v ktorom je veľké množstvo prevádzok a obchodov vrátane TESCA. Potraviny LIDL a YEME sú tiež len kúsok odtiaľ. Súčasťou tejto lokality je aj Šafárikovo námestie, ktoré je vzdialené len 300 m a ponúka krásny park a vynikajúce spojenie s MHD. Ďalšou výhodou je jednoduchá dostupnosť autom na diaľničný obchvat. Pre milovníkov prírody a aktívny životný štýl je neďaleký Sad JANKA KRÁĽA ideálnym miestom na šport a oddych. Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás! / PREDAJ / 1 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / MEDENÁ ULICA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / ZARIADENÝ / PIVNICA / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Cena zahŕňa: - PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU - kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti - kompletný právny servis zabezpečený našim právnikom - výber listu vlastníctva prípadne katastrálnej mapy na právne účely - notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách - základný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra - manuál prehlasovania energií - záverečné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti - poistenie z
AXIS REAL:: Pekný 1-izbový byt, BA I. Staré Mesto, Medená ul
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj PEKNÝ 1-izbový byt v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Medená. Má celkovú podlahovú plochu 32 m2 (byt 30,5 m2, pivnica 1,5m2) a nachádza sa v 8 poschodovom TEHLOVOM bytovom dome. Byt je vo výške 1. poschodia orientovaný do dvora so zeleňou. Dispozícia: izba, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a chodba. K bytu patrí aj PIVNICA. Dom má novú vstupnú bránu s elektronickým vrátnikom a minulý rok prešiel kompletnou výmenou stúpacích rozvodov vody a plynu. STAV BYTU: Byt je po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII vrátane rozvodov vody a elektriny. V byte sú drevené parkety v kombinácii s dlažbou a plastové okná so žalúziami. Predáva sa KOMPLETNE ZARIADENÝ nábytkom a kuchynskými spotrebičmi (vstavaná chladnička s mrazničkou, kombinovaný plynový sporák, digestor a mikrovlnná rúra). V kúpeľni je umiestnená práčka. K dispozícii je aj televízor a domáce kino. Dostatok úložného priestoru zabezpečuje na mieru urobená veľká skriňa s vešiakmi a botníkom. LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v úplnom CENTRE MESTA s vynikajúcou občianskou vybavenosťou (obchody, služby, najlepšie reštaurácie, kaviarne a bary v meste). Do HISTORICKEJ PEŠEJ ZÓNY cesta chôdzou trvá 3 minúty a do obchodné centra EUROVEA iba 7 minút. Neďaleko sa nachádza obchodný dom PRIOR, v ktorom je veľké množstvo prevádzok a obchodov vrátane TESCA. V bezprostrednej blízkosti sú tiež LIDL a YEME. Na Šafárikovom námestí, ktoré je vzdialené len 300 m je park a veľký dopravný uzol MHD. Ľahká je aj dostupnosť autom na diaľničný obchvat. Sad JANKA KRÁĽA vzdialený peši 15 minút zas ponúka možnosť športu a oddychu. / PREDAJ / 1 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / MEDENÁ ULICA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / ZARIADENÝ / PIVNICA / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Cena zahŕňa: - PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU - kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti - kompletný právny servis zabezpečený našim právnikom - výber listu vlastníctva prípadne katastrálnej mapy na právne účely - notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách - základný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra - manuál prehlasovania energií - záverečné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti - poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone realitnej činnosti - realitné, daňové a právne poradenstvo a asistencia V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru: - zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku - bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom Poschodie: 1 Počet poschodí: 8 Počet izieb: 1 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Obytná plocha: 32m² Celková roz
AXIS REAL | Pekný 1-izbový byt, BA I. Staré Mesto, Medená ul
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj PEKNÝ 1-izbový byt v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Medená. Má celkovú podlahovú plochu 32 m2 (byt 30,5 m2, pivnica 1,5m2) a nachádza sa v 8 poschodovom TEHLOVOM bytovom dome. Byt je vo výške 1. poschodia orientovaný do dvora so zeleňou. Dispozícia: izba, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a chodba. K bytu patrí aj PIVNICA. Dom má novú vstupnú bránu s elektronickým vrátnikom a minulý rok prešiel kompletnou výmenou stúpacích rozvodov vody a plynu. STAV BYTU: Byt je po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII vrátane rozvodov vody a elektriny. V byte sú drevené parkety v kombinácii s dlažbou a plastové okná so žalúziami. Predáva sa KOMPLETNE ZARIADENÝ nábytkom a kuchynskými spotrebičmi (vstavaná chladnička s mrazničkou, kombinovaný plynový sporák, digestor a mikrovlnná rúra). V kúpeľni je umiestnená práčka. K dispozícii je aj televízor a domáce kino. Dostatok úložného priestoru zabezpečuje na mieru urobená veľká skriňa s vešiakmi a botníkom. LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v úplnom CENTRE MESTA s vynikajúcou občianskou vybavenosťou (obchody, služby, najlepšie reštaurácie, kaviarne a bary v meste). Do HISTORICKEJ PEŠEJ ZÓNY cesta chôdzou trvá 3 minúty a do obchodné centra EUROVEA iba 7 minút. Neďaleko sa nachádza obchodný dom PRIOR, v ktorom je veľké množstvo prevádzok a obchodov vrátane TESCA. V bezprostrednej blízkosti sú tiež LIDL a YEME. Na Šafárikovom námestí, ktoré je vzdialené len 300 m je park a veľký dopravný uzol MHD. Ľahká je aj dostupnosť autom na diaľničný obchvat. Sad JANKA KRÁĽA vzdialený peši 15 minút zas ponúka možnosť športu a oddychu. / PREDAJ / 1 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / MEDENÁ ULICA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / ZARIADENÝ / PIVNICA / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Cena zahŕňa: - PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU - kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti - kompletný právny servis zabezpečený našim právnikom - výber listu vlastníctva prípadne katastrálnej mapy na právne účely - notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách - základný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra - manuál prehlasovania energií - záverečné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti - poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone realitnej činnosti - realitné, daňové a právne poradenstvo a asistencia V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru: - zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku - bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom Poschodie: 1 Počet poschodí: 8 Počet izieb: 1 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Obytná plocha: 32m² Celková rozloha: 32m² Ú
AXIS REAL | Útulný NOVO zrekonštruovaný 1-izb. byt s LODŽIOU
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom pekný útulný NOVO ZREKONŠTRUOVANÝ 1-izbový byt s LODŽIOU a PIVNICOU v blízkosti historického centra mesta na ulici Medená v mestskej časti Bratislava I. Staré Mesto. Celková plocha bytu je 39 m2 (byt 33,1 m2, lodžia 4 m2, pivnica 1,9 m2) a nachádza sa na 6. poschodí v 8-poschodovom bytovom dome s VÝŤAHOM. Pozostáva zo samostatnej kuchyne, priestrannej izby (18,5 m2) s lodžiou, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatnej toalety, chodby a vstupnej predsiene. K bytu prináleží pivnica v suteréne bytového domu. Jeho orientácia na východ ponúka krásny výhľad na okolie. Je voľný ihneď a ideálny je pre jednu osobu alebo pár. Výhody: ❶ Kompletne NOVO zrekonštruovaný byt ❷ Lodžia ❸ Kompletne zariadený ❹ Vyhľadávaná lokalita priamo v centre mesta ❺ Výborné spojenie MHD STAV BYTU: NOVO ZREKONŠTRUOVANÝ a ZARIADENÝ BYT. V izbe sú drevené novo vybrúsené parkety, v ostatných častiach bytu je nová dlažba. Okná sú plastové s interiérovými žalúziami a vonkajšími roletami. V kuchyni je nová kuchynská linka vybavená spotrebičmi (plynová varná doska a elektrická rúra) a základnými riadmi, malý stolík s 2 stoličkami, samostatne stojaca chladnička a mikrovlnná rúra. V izbe je nová rozťahovacia kožená sedačka s úložným priestorom, posteľ, kreslá, 2 stolíky. Šatníková skriňa je na chodbe. V kúpeľni je sprchovací kút a práčka. Bytový dom má nový výťah, vchod do bytového domu je vo vnútrobloku a vnútroblok je zabezpečený mrežou s čipom. PLATBY: Nájomné aj so zálohovými platbami za energie je 640,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 320,- eur. LOKALITA: Vynikajúca poloha PRIAMO V CENTRE Starého Mesta s dokonalým prístupom ku kompletnej občianskej vybavenosti, vrátane obchodov, reštaurácií, kaviarní, barov, pešej zóny, Slovenského národného divadla, nákupných centier ako Eurovea, Aupark a River Park, fitnescentier, divadiel, kín, múzeí a mnohých ďalších služieb. Táto atraktívna lokalita je ľahko dostupná pešo, verejnou dopravou aj autom. Nenechajte si ujsť túto príležitosť bývať v centre mesta s výborným prístupom ku všetkej občianskej vybavenosti. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto skvelého bytu. / 1 - IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / MEDENÁ ULICA / LODŽIA / VÝŤAH / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Poschodie: 6 Počet poschodí: 8 Počet izieb: 1 Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 39m² Celková rozloha: 39m² Úžitková plocha: 39m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: áno Kúpeľňa: s
2 izb. byt,  Československej armády, Košice - Staré mesto
Typ: 2-izbový byt Ulica: Československej armády Obec: Košice-Staré Mesto Ing. Petra Mrukviová z realitnej kancelárie FINIX REAL vám  EXKLUZÍVNE  ponúka na PREDAJ  PRIESTRANNÝ 2 izbový tehlový byt na ulici Československej armády, Košice – Staré mesto. Byt je vhodný pre tých, ktorí potrebujú cítiť atmosféru mesta a ocenia bývanie uprostred centra. Výhodná kúpa aj z hľadiska investičného bývania.   ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Výmera: 51,78 m2 ( bez pivnice a plochy balkóna) Balkón: áno Pivnica: áno Poschodie: ¼ ( pod bytom je byt) Byt je v osobnom vlastníctve Správca: SBD I., Vojenská 1372, Košice   DISPOZÍCIA: -vstupná chodba, obývacia miestnosť, kuchyňa, 1x izba, kúpeľňa , samostatné WC, vnútorná komora, balkón, pivnica   POPIS BYTU: - zachovalý 3 izb. TEHLOVÝ  byt v lokalite Košice – Staré mesto, Československej armády - byt je v pôvodnom no veľmi dobrom zachovalom stave - nachádza na  1 poschodí s balkónom ( pod bytom je byt) v bytovom dome bez výťahu - byt je len po výmene plastových okien inak je všetko pôvodný stav - parkety sa nachádzajú len v obývacom priestore a v 1 izbe ,v kuchyni, vo vstupnej časti, kúpeľni a wc linoleum  - jadro murované - možnosť dispozičných úprav a rekonštrukcie  bytu podľa vlastných predstáv - v kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, wc je riešené samostatne - kuchyňa priestranná s vnútornou komorou - k bytu prislúcha pivnica - byt je kúpou hneď voľný IDEÁLNA DISPOCÍCIA A POLOHA BYTU Z NEHO ROBÍ DOBRÚ INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ NA KÚPU S NÁSLEDNÝM PRENAJÍMANÍM BYTOVÝ DOM: rekonštrukcia strechy v r. 2000 výmena okien a vstupnej brány v spoločných priestoroch v r. 2018-2020 menené sú taktiež stupačky čistý vchod, bezproblémoví susedia OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: dobrá lokalita v širšom centre mesta výborná občianska vybavenosť, v blízkosti školy, škôlky, obchodné stredisko TIP TOP, zdravotnícke zariadenia, fitness, lekárne, kostoly, detské ihriská, pošta....... CENA a PLATBA: * 163 990,- EUR * platba možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) Ak vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás ohľadne obhliadky, prípadne ďalších informácií na t.č. – ING. Petra Mrukviová – FINIX REAL Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 56 m2 Úžitková plocha: 56 m2
2 izb. byt,  Československej armády, Košice - Staré mesto
Typ: 2-izbový byt Ulica: Československej armády Obec: Košice-Staré Mesto Ing. Petra Mrukviová z realitnej kancelárie FINIX REAL vám  EXKLUZÍVNE  ponúka na PREDAJ  PRIESTRANNÝ 2 izbový tehlový byt na ulici Československej armády, Košice – Staré mesto. Byt je vhodný pre tých, ktorí potrebujú cítiť atmosféru mesta a ocenia bývanie uprostred centra. Výhodná kúpa aj z hľadiska investičného bývania.   ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Výmera: 51,78 m2 ( bez pivnice a plochy balkóna) Balkón: áno Pivnica: áno Poschodie: ¼ ( pod bytom je byt) Byt je v osobnom vlastníctve Správca: SBD I., Vojenská 1372, Košice   DISPOZÍCIA: -vstupná chodba, obývacia miestnosť, kuchyňa, 1x izba, kúpeľňa , samostatné WC, vnútorná komora, balkón, pivnica   POPIS BYTU: - zachovalý 3 izb. TEHLOVÝ  byt v lokalite Košice – Staré mesto, Československej armády - byt je v pôvodnom no veľmi dobrom zachovalom stave - nachádza na  1 poschodí s balkónom ( pod bytom je byt) v bytovom dome bez výťahu - byt je len po výmene plastových okien inak je všetko pôvodný stav - parkety sa nachádzajú len v obývacom priestore a v 1 izbe ,v kuchyni, vo vstupnej časti, kúpeľni a wc linoleum  - jadro murované - možnosť dispozičných úprav a rekonštrukcie  bytu podľa vlastných predstáv - v kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, wc je riešené samostatne - kuchyňa priestranná s vnútornou komorou - k bytu prislúcha pivnica - byt je kúpou hneď voľný IDEÁLNA DISPOCÍCIA A POLOHA BYTU Z NEHO ROBÍ DOBRÚ INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ NA KÚPU S NÁSLEDNÝM PRENAJÍMANÍM   BYTOVÝ DOM: rekonštrukcia strechy v r. 2000 výmena okien a vstupnej brány v spoločných priestoroch v r. 2018-2020 menené sú taktiež stupačky čistý vchod, bezproblémoví susedia OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: dobrá lokalita v širšom centre mesta výborná občianska vybavenosť, v blízkosti školy, škôlky, obchodné stredisko TIP TOP, zdravotnícke zariadenia, fitness, lekárne, kostoly, detské ihriská, pošta....... CENA a PLATBA: * 163 990,- EUR * platba možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) Ak vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás ohľadne obhliadky, prípadne ďalších informácií na t.č. – ING. Petra Mrukviová – FINIX REAL Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 56 m2 Úžitková plocha: 56 m2