inzercia, predaj, predám, bazár

Vidiecky dom chata chalupa v rekonštrukcii, pozemok 1328 m2

Kategória: Chalupy, Chaty

IBA U NÁS!! Pekné Bývanie realitná kancelária v zastúpení Dáša Frgelcová, t.č. Vám exkluzívne ponúka na predaj dom, chatu, chalupu v rekonštrukcii - na LV vedenú ako rodinný dom - v tichej kľudnej ulici v Horehronskej obci Polomka na veľkorysom slnečnom pozemku o rozlohe 1328 m2 s krásnym výhľadom na okolitú prírodu.

Dispozícia: 

Vyvýšené prízemie: chodba, vpravo - 2 menšie izby, kúpeľňa s toaletou, vľavo dve veľké izby z ktorých je možnosť urobiť dvere a vybudovať krásnu veľkú terasu.

Podpivničenie: 2 izby - kotolňa, odkladaci priestor na lyže, bicykle, prípadne ponechať ako pivnicu.

Na pozemku je hospodárska budova s humnom. 

Dom je murovaný z tehly, strecha eternit, pripojený na elektrinu, vodu, plyn - potrebné namontovať plynomer, kanalizáciu. V dome práve prebieha rekonštrukcia, sú vymenené plastové okná, dvere, z časti rekonštrukcia elektriny, vody a čiastočne urobené búracie práce. V jednej izbe je zachovalý drevený strop.
NEBOJTE SA REKONŚTRUKCIE!!

SPROSTREDKUJEME KONTAKTY, PRÍPADNE DOHODNEME ŠIKOVNÝCH LOKÁLNYCH OVERENÝCH A CENOVO DOSTUPNÝCH MAJSTROV - MURÁROV, OBKLADAČOV, ELEKTRIKÁROV, VODÁROV, ATĎ., KTORÍ VÁM RADI POSKYTNÚ SVOJE SLUŽBY.

V obci Polomka je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, lekár, pravidelné autobusové a vlakové spoje, reštaurácie, penzión, kaderníčka a obchody. Je tu množstvo cyklotrás, turistické chodníky, krásna príroda.

Polomka je obec územím i počtom obyvateľov najväčšia na Horehroní. Leží  v severovýchodnej časti Banskobystrického kraja. Od okresného mesta Brezna je vzdialená 19 km smerom na východ. Zo severu ju ohraničuje masív Nízkych Tatier, z juhu Slovenské Rudohorie. Takmer celé územie Polomky sa nachádza v národných parkoch Nízke Tatry a Muránska planina alebo v ich ochrannom pásme. 

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová //. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne/pod Fax copy/

V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy, návrh na vklad do katastra vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.

AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ,  PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA.
Vidiecky dom chata chalupa v rekonštrukcii, pozemok 1328 m2
Podobné inzeráty
Chalupa s pozemkom 2146m2 pri Banskej Štiavnici - Sv.Anton
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj priestranný vidiecky dom na polosamote pri Banskej Štiavnici s krásnym, slnečným a rovinatým pozemkom 2146m2 s možnosťou dokúpenia susednej rovinatej záhrady s veľkosťou 1913m2, na ktorej je možnosť stavby menšieho rodinného domu. Druh: Vidiecky / Rodinný dom Využitie: Trvalé bývanie / Chalupa / Hospodárska usadlosť Stav: Pôvodný - dobrý Lokalita: Svätý Anton , okres Banská Štiavnica Orientácia: Východná Pozemok: 2146m2 Možnosť dokúpenia: Pozemok / záhrada s prístupom 1913m2 Zastavaná plocha: 244m2 Úžitková plocha: 215m2 - Obytná časť: 83m2 - Suterén: 65m2 - Hospodárska časť: 67m2 DISPOZÍCIA: Východne orientovaný vidiecky dom pozostáva z dvoch častí – obytnej a hospodárskej. Obytná časť domu bola postavená v šesťdesiatich rokoch a disponuje chodbou, izbou, kuchyňou, kúpeľňou, obývačkou plus jednou izbou v podkroví (manzardkou). V suteréne domu sa nachádza až 6 miestností, ktoré slúžili ako pivnice, dielňa, letná kuchyňa a úložný priestor. Do suterénu domu sa prechádza vonkajším schodiskom a cez terasu (29m2), ktorá je zastrešená, z časti zasklená. Hospodárska časť domu, ktorá je pôvodná, je predelená na 3 miestnosti: dve miestnosti slúžiace na chov domácich zvierat jedna ako dreváreň. K hospodárskej budove je prirobený prístrešok na odkladanie strojov a materiálu. TECHNICKÉ ÚDAJE: V dome je zavedená voda a elektrina, odpad je možný riešiť žumpou. Kúrenie tuhým palivom pieckami alebo kachľovými pecami nachádzajúcimi sa v izbe a obývačke. POZEMOK: Pozemok je veľmi pekný, rovinatý a slnečný, v záhrade sú niekoľkoročné, zdravé orechy. Do domu a hospodárskej časti sa vchádza cez dvor. Je vypracovaný nový geometrický plán, ktorý prerozdeluje pozemok na dve časti: dom s pozemkom 2146m2 a pozemok o veľkosti 1913m2, obe so samostatným vchodom z prístupovej cesty. LOKALITA: Polosamota Rovne patrí pod obec Svätý Anton a nachádza sa priamo pod najvyšším „štítom“ Štiavnických vrchov – Sitno. Krásna okolitá príroda, ticho a výborná dostupnosť, vhodná na chalupu alebo trvalé bývanie. Je tu postavených 8 domov s hospodárskymi budovami, ktoré sú obývané pôvodnými, ale aj novými obyvateľmi. Nachádza sa tu Ranč s možnosťou jazdenia a nádherná okolitá príroda. Na svoje si prídu milovníci ticha a vidieka. Prístup na Rovne je veľmi dobrý – asfaltová cesta od 700m vzdialenej hlavnej cesty, ktorá pokračuje na spomínaný vrch Sitno. Cesta je celoročne udržiavaná. VYBAVENOSŤ OBCE: Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč s ubytovaním, múzeum / kaštieľ s krásnym prostredím kaštieľskeho parku. Cena: 120.000€ Extra 1913m2 pozemok / záhrada 25.000 € *Pozemok o veľkosti 1913m2 nie je možné samostatne odkúpiť! Viac fotografií:
Chalupa / Vidiecky dom pri Banskej Štiavnici - Svätý Anton
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj tradičný vidiecky dom v pôvodnom stave v obci Svätý Anton s pozemkom 400m2, po kompletnej rekonštrukcii vhodný na chalupu alebo trvalé bývanie. Druh: Vidiecky dom Počet izieb: 2 Stav: pôvodný Lokalita: Svätý Anton , okres Banská Štiavnica Orientácia: Juhozápadná Celková výmera: 577m2 Zastavaná plocha: 63m2 Úžitková plocha domu: 40m2 Pozemok: 408m2 VYBAVENOSŤ OBCE: Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč s ubytovaním, múzeum / kaštieľ s krásnym prostredím kaštieľskeho parku. TECHNICKÉ ÚDAJE: Dom je v pôvodnom stave a vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa, možnosť pripojenia na obecný vodovod alebo plyn priamo pred domom, odpad je možné riešiť žumpou. Momentálne dom nie je napojený na elektrinu. DISPOZÍCIA: Dispozične je dom riešený vstupnou chodbou nachádzajúcou sa v strede domu, ktorá v minulosti slúžila ako kuchyňa spolu s umývadlom, a dvomi izbami o veľkostiach 18 a 14m2. POZEMOK: Vstup na pozemok o veľkosti 408m2 je priamo od hlavnej cesty. V zadnej časti pozemku sa nachádzajú pozostatky zo starších budov a priestranná pivnica. Parkovanie z bočnej strany domu alebo priamo na pozemku. Možnosť dokúpenia priľahlého pozemku od obce s výmerou 106m2, čím sa dosiahne celková výmera pozemku vrátane zastavanej časti 577m2. LOKALITA: Svätý Anton je peknou, priestrannou a zároveň aj najväčšou obcou ležiaca južne od mesta Banská Štiavnica, od ktorej je vzdialená len niekoľko kilometrov. Obec je súčasťou krajinného celku Štiavnické Vrchy, ktorý vyniká množstvom kultúrnohistorických a stavebnotechnických pamiatok. Lokalita je známa predovšetkým vďaka Múzeu vo Svätom Antone - barokovo-klasicistickému kaštieľu, ktorý je určite jedným z najkrajších na Slovensku. Cena : 55 000 € Viac fotografií: kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@
Predaj - chata/chalupa - 3 izbová chalupa v Dolnom Srní…
chata/chalupa, Dolné Srnie, Dolné Srnie, Nové Mesto nad Váhom - 3 izbová chalupa v Dolnom Srní Popis: DIRECTREAL PRO exkluzívne ponúka na predaj chalupu v Dolnom Sŕní. Zastavaná plocha je 88 m2, má jedno nadzemné podlažie. Nachádza sa tu vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba z ktorej je prístupná spálňa, z chodby prístupná ďalšia izba, kúpeľňa s WC. Chalupa má aj pivnicu na uskladnenie zeleniny prístupnú cez poklop na chodbe. Je napojená na elektrickú energiu, verejný vodovod a plynovod. Postavená je z tehlového muriva, strecha je valbová s cementovou krytinou, prebehla rekonštrukcia, okná sú drevené Euro, podlahy sú plávajúce v izbách, v chodbe a kúpeľni je keramická dlažba. V kuchyni sa nachádza elektrická rúra, plynová varná doska a mikrovlnná rúra . V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, WC a keramické umývadlo. Vykurovanie a teplá voda je zabezpečená plynovým kondenzačným kotlom. Na dvore sa nachádza vedľajšia stavba slúžiaca na odkladanie náradia, je v nej zavedená elektrická energia. Chalupa sa nachádza v spoločnom dvore, prístup je cez pozemok patriaci k neobývanému rodinnému domu, vecné bremeno- právo prechodu je zapísané na liste vlastníctva. Chalupa je vhodná aj na trvalé bývanie ako aj na rekreačné účely vzhľadom na rýchlu dostupnosť Nového Mesta nad Váhom 4 km. V obci sa nachádzajú 2 predajne potravín, domáce potreby, 2 pohostinstvá, materská škôlka, Obecný úrad. Pozemku je o veľkosti 464 m2. Realitná kancelária zabezpečuje kompletný právny a hypotekárny servis s vypracovaním kúpnej zmluvy ako aj úhradu poplatku za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 88 Plocha obytnej časti m2: 70 Výmera pozemku m2: 464 Zastavaná plocha m2: 88 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1950 Rok poslednej rekonštrukcie: 2010 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Čistička odpadových vôd Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: 1 Rekonštrukcie: Kúpelňa, WC, Podlahy, Rozvody, Kúrenie Spoločenské možnosti: Turistika, Zimné športy, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Valbová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Katarína Nohálová k.nohalova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Pro Adresa: Masaryčky - business center Legionárska 3735/5 91101 Trenčín Telefón:
Na predaj moderná chata s krásnou terasou v meste Nové Zámky
Typ: Chata Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj modernú chatu s krásnou terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti. Pozemok: - celková plocha : 283m2 - na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa + /čerpadlo/, voliera, suché WC, detské ihrisko, bazén...... - pozemok skrášľuje upravená záhrada, ovocné stromy a kríky - pozemok je slnečný, oplotený a rovinatý - k pozemku vedie súkromná prístupová cesta, ktorá je uzamknutá Chata: - úžitková plocha: 34m2 - zastavaná plocha: 17m2 - nová kuchynská linka vyrobená na mieru+ spotrebiče - nová kúpeľňa /vaňa/ - nové plastové okná, dvere, nová dlažba, PVC, - chata disponuje krbovými kachľami - k dispozícii je aj internet - chata je napojená na IS: /elektrina voda/ - kúrenie je riešené krbovými kachľami a elektrickým ohrievačom - ohrev teplej zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy - chata je zateplená polystyrénom/5cm/ + fasáda Dispozícia chaty: - chata dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z jednej podkrovnej izby, kúpeľne s toaletou a veľkou zastrešenou drevennou terasou, pokrytou nádhernou dlažbou. Výhody: - chata je postavená z kvalitých materiálov/tehla + kváder betónový, steny porfix /30cm/, kvalitné drevo......./ - nová strecha - okolie chaty je pokryté dlažbou a makadamom - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľná Lokalita: - chata sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite, vhodná je pre tých , ktorí hľadajú pokoj, kľud ,relax, túžia po oddychu a majú radi prírodu Cena : 77,000.-€     /možná výmena za RD v Dvoroch nad Žitavou/ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 283 m2 Úžitková plocha: 34 m2 Plocha pozemku: 283 m2 Zastavaná plocha: 17 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Kanalizácia: žumpa
ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA - ROZPRÁVKOVÁ CHATA S VÝHĽADOM NA ŠÍRAVU
Rozmýšľate nad tým, kde budete tráviť voľné chvíle s rodinou či priateľmi? Zvažujete kúpu nehnuteľnosti ale neviete či je pre Vás lepšia chata alebo chalupa? Ak máte radi prírodu a zároveň si chcete užívať bývanie pri vode s úžasnými západmi slnka a výhľadom na jazero, máme pre Vás fantastickú ponuku. CHM REALITY Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj murovanú chatu s úžasným výhľadom na Šíravu, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanom stredisku Medvedia hora na Zemplínskej Šírave. Chata sa nachádza na pozemku o výmere 768 m2, zastavaná plocha 53m2. Chata je trojpodlažná, celá podpivničená. Na prízemí sa nachádza jedáleň, malá kuchyňa a spací kút. Na prvom poschodí je priestranná dvojlôžková spálňa s výstupom na balkón s nádherným výhľadom na Šíravu. Chata je podpivničená, takže máte dostatok miesta aj pre svoje náradie. Na veľkorysej záhrade sú nasadené ovocné stromy, ihličnany, vinič aj ríbezle. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti Thermalparku, kde si môžete vybrať z pestrej ponuky vodných atrakcií, saunový či vodný svet ale hlavne môžete dokonale oddychovať v geotermálnych bazénoch. Pomalou, kľudnou chôdzou ste tam do 5 minút. Chata je ako stvorená na získanie tých najkrajších zážitkov s priateľmi a rodinou, pestovanie vlastnej zeleniny a ovocia ale aj na dokonalý relax pri vode. Bonusom tejto nehnuteľnosti je, že po malej rekonštrukcii je vhodná na celoročné bývanie. Príjazdová cesta k nehnuteľnosti je asfaltová a parkovať môžete bezproblémovo na svojom dostatočne veľkom pozemku. V chate je privedená elektrika, voda, na pozemku je žumpa a v tesnej blízkosti pozemku aj plynová prípojka. Výborné dopravné napojenie s rýchlou dostupnosťou do mesta Michalovce a rozrastajúca sa ponuka služieb dotvárajú ideálne miesto pre letné bývanie. Krásny výhľad, veľkorysý pozemok, blízkosť vodnej plochy, wellnessu, reštaurácii a ďalších možností na dokonalý relax robia túto chatu jedinečnou. Táto vzácna príležitosť by mohla byť vašou šancou vytvoriť dokonalý útek z mesta pre celú rodinu. Oddýchnite si, relaxujte a straťte sa na tejto chate obklopenej prírodou. Užite si mesiace zábavy, kúpania, rybolovu, či plachtenia. Chata je v dobrom stave a je vybavená všetkým, čo dnes potrebujete na začatie chatového života. Sledujte nádherné západy a východy slnka. Nepremeškajte túto príležitosť. Táto chata vyžaruje teplo a šarm, takže vezmite svoju rodinu, naplňte chladničku a užívajte si. Atmosféru tohto krásneho miesta môžete zažiť len na osobnej obhliadke. Teším sa na Vás.
Predaj - chata/chalupa - Chalupa v malej dedinke pri Nove…
chata/chalupa, Rudno nad Hronom, Rudno nad Hronom, Žarnovica - Chalupa v malej dedinke pri Novej Bani Popis: V malej dedinke Rudno nad Hronom ponúkame na predaj priestrannú chalupu vhodnú na rekreáciu alebo i trvalé bývanie. Chalupa bola zrekonštruovaná v roku 2003, pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jedálne, obývačky, kúpeľne a WC. Na prízemí sa nachádza i pivnica a kotolňa. Zo vstupnej chodby sa dostaneme po drevených schodoch do podkrovia, kde sa nachádza galéria, tri izby, z ktorých jedna je priechodná a WC. K chalupe patrí i pekná záhrada s ovocnými kríkmi, stromami a malý domček na náradie. Chalupa je postavená z kameňa a tehly, prístavba zo železobetónu. V okolí je možnosť rôzneho turistického a športového vyžitia, či v lete alebo v zime / napr. lyžiarsky vlek Drozdovo, Salamandra/, ďalej sa v okolí nachádzajú : termálne kúpalisko v Sklených Tepliciach a Vodný raj vo Vyhniach, na svoje si môžete prísť i v návštevníkmi vyhľadávanej Banskej Štiavnici vzdialenej / cca 27km/. Dostupnosť z rýchlostnej cesty R1 je cca 10 min., zjazd z R1je možný v N.Bani alebo v Žarnovici. Cena v RK. Počet izieb: 5.izbový Celková úžitková plocha m2: 260 Plocha obytnej časti m2: 150 Výmera pozemku m2: 2525 Zastavaná plocha m2: 223 Pozemok: Mierne svahovitý Konštrukcia domu: Kameň Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2003 Rok poslednej rekonštrukcie: 2003 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Žumpa, Studňa Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Zimné športy, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Mgr. Katarína Pacalajová k.pacalajova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal PNB Adresa: A. Kmeťa 12 968 01 Nová Baňa Telefón: