inzercia, predaj, predám, bazár

Vidiecky RD a stodola s pozemkom 197 m2, Rejdová

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj tehlový vidiecky rodinný dom so stodolou a pozemkom o rozlohe 197 m2 vo vyhľadávanej lokalite v rázovitej obci Rejdová, okres Rožňava.

Dom je v pôvodnom stave po zbúraní všetkých vnútorných priečok a vyžaduje si úplnú vnútornú rekonštrukciu a opravu stropu, strecha je sedlová okrytá novou plechovou škridlou. IS: elektrina (220 - 380V) ale je odpojená, pri prístupovej ceste sa nachádza plyn, obecný vodovod a kanalizácia s možnosťou napojenia.

Dom je situovaný v strede obce so spoločným dvorom s viacerými domami s ktorých je už len jeden trvalo obývaný a zvyšné sa využívajú, už len na rekreáciu ako chalupy. Na pozemku za domom sa nachádza stodola prislúchajúca k domu. Prístup ku domu je z dvoch strán z hlavnej obecnej cesty a vedľajšej zadnej. Hneď neďaleko na námestí obce sa nachádzajú potraviny COOP Jednota vzdialené cca 1min pešo.

Vyhľadávana lokalita bez neprispôsobivých občanov v obci, kde sa aj muchy otáčajú a líšky dávajú dobrú noc, keďže je to koncová obec. Bližšie informácie po telefóne.

Nehnuteľnosť je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám poradí BEZPLATNE náš tím odborne vyškolených špecialistov.
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, profesionálneho finančného poradenstva a právneho servisu zabezpečeného advokátskou kanceláriou.

Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti LCF REAL.
Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte nás na tel.č.: , alebo napíšte na info@
Vidiecky RD a stodola s pozemkom 197 m2, Rejdová
Podobné inzeráty
Vidiecky RD a stodola s pozemkom 197 m2, Rejdová
Ponúkame na predaj tehlový vidiecky rodinný dom so stodolou a pozemkom o rozlohe 197 m2 vo vyhľadávanej lokalite v rázovitej obci Rejdová, okres Rožňava. Dom je v pôvodnom stave po zbúraní všetkých vnútorných priečok a vyžaduje si úplnú vnútornú rekonštrukciu a opravu stropu, strecha je sedlová okrytá novou plechovou škridľou. IS: elektrina (220 - 380V) ale je odpojená, pri prístupovej ceste sa nachádza plyn, obecný vodovod a kanalizácia s možnosťou napojenia. Dom je situovaný v strede obce so spoločným dvorom s viacerými domami s ktorých je už len jeden trvalo obývaný a zvyšné sa využívajú, už len na rekreáciu ako chalupy. Na pozemku za domom sa nachádza stodola prislúchajúca k domu. Prístup ku domu je z dvoch strán z hlavnej obecnej cesty a vedľajšej zadnej. Hneď neďaleko na námestí obce sa nachádzajú potraviny COOP Jednota vzdialené cca 1min pešo. Vyhľadávana lokalita bez neprispôsobivých občanov v obci, kde sa aj muchy otáčajú a líšky dávajú dobrú noc, keďže je to koncová obec. Bližšie informácie po telefóne. Nehnuteľnosť je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám poradí BEZPLATNE náš tím odborne vyškolených špecialistov. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, profesionálneho finančného poradenstva a právneho servisu zabezpečeného advokátskou kanceláriou. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti LCF REAL. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte nás na tel.č.: , alebo napíšte na info@
RODINNÝ DOM REJDOVÁ - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ
ID:004-12-PEZI Ponúkame Vám exkluzívne na predaj rodinný dom v malebnej obci Rejdová. V dome sa nachádzajú 2 izby, kuchyňa a sprchový kút so spoločnou toaletou. Dom je na vyvýšenom podlaží a celý je podpivničený. Ohrev vody aj kúrenie (gamatky) je zabezpečené plynom. Je tu však možnosť kúriť aj tuhým palivom, nakoľko v kuchyni je kuchynská pec a v izbe kachľová pec. Dom sa predáva síce so starším, ale zachovalým nábytkom. Dom je na spoločnom dvore, ktorého nehnuteľnosti sú viac-menej využívané ako chalupa. Rejdová je známa Rejdovskými slávnosťami-folklórny festival. Cena: 40 000€. Prostredníctvom našich finančných poradcov Vám pomôžeme z financovaním kúpi tejto nehnuteľnosti. Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.
Vidiecky dom polosamota pri Banskej Štiavnici s 4059 m2
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj priestranný vidiecky dom na polosamote pri Banskej Štiavnici s krásnym, slnečným a rovinatým pozemkom 4059m2. Možnosť odkúpenia len samostatného domu s pozemkom 2146m2 za cenu 120.000€. Na pozemku s veľkosťou 1913m2 je možnosť stavby menšieho rodinného domu. Druh: Vidiecky / Rodinný dom Využitie: Trvalé bývanie / Chalupa / Hospodárska usadlosť Stav: Pôvodný - dobrý Lokalita: Svätá Anton , okres Banská Štiavnica Orientácia: Východná Pozemok: 4059m2 Možnosť prerozdelenia: Dom s pozemkom 2146m2 a pozemok s prístupom 1913m2 Zastavaná plocha: 244m2 Úžitková plocha: 215m2 - Obytná časť: 83m2 - Suterén: 65m2 - Hospodárska časť: 67m2 DISPOZÍCIA: Východne orientovaný vidiecky dom pozostáva z dvoch častí – obytnej a hospodárskej. Obytná časť domu bola postavená v šesťdesiatich rokoch a disponuje chodbou, izbou, kuchyňou, kúpeľňou, obývačkou plus jednou izbou v podkroví (manzardkou). V suteréne domu sa nachádza až 6 miestností, ktoré slúžili ako pivnice, dielňa, letná kuchyňa a úložný priestor. Hospodárska časť domu, ktorá je pôvodná, je predelená na 3 miestnosti: dve miestnosti slúžiace na chov domácich zvierat jedna ako dreváreň. K hospodárskej budove je prirobený prístrešok na odkladanie strojov a materiálu TECHNICKÉ ÚDAJE: V dome je zavedená voda a elektrina, odpad je možný riešiť žumpou. Kúrenie tuhým palivom pieckami alebo kachľovými pecami nachádzajúcimi sa v izbe a obývačke. POZEMOK: Veľkosť pozemku očarí milovníkov pestovania alebo chovania pretože s veľkosťou 4059 m2 ponúka veľkú škálu využitia. Pozemok je veľmi pekný, rovinatý a slnečný, v záhrade sú niekoľkoročné, zdravé vypracovaný nový geometrický plán, ktorý prerozdeluje pozemok na dve časti: dom s pozemkom 2146m2 a pozemok s prístupom 1913m2, obe so samostatným vchodom z prístupovej cesty. LOKALITA: Polosamota Rovne patrí pod obec Svätý Anton a nachádza sa priamo pod najvyšším „štítom“ Štiavnických vrchov – Sitno. Krásna okolitá príroda, ticho a výborná dostupnosť, vhodná na chalupu alebo trvalé bývanie. Na polosamote Rovne je postavených 8 domov s hospodárskymi budovami, ktoré sú obývané pôvodnými, ale aj novými obyvateľmi. Nachádza sa tu Ranč s možnosťou jazdenia a nádherná okolitá príroda. Na svoje si prídu milovníci ticha a vidieka. Prístup na Rovne je veľmi dobrý – asfaltová cest VYBAVENOSŤ OBCE: Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč s ubytovaním, múzeum / kaštieľ s krásnym prostredím kaštieľskeho parku. Cena: 1/ Dom + pozemok 4059m2 - 145.000 € 2/ Dom + pozemok 2146m2 - 120.000€ *Pozemok o veľkosti 1913m2 nie je možné odkúpiť samostatne! Kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@
Vidiecky dom polosamota pri Banskej Štiavnici s 4059 m2
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj priestranný vidiecky dom na polosamote pri Banskej Štiavnici s krásnym, slnečným a rovinatým pozemkom 4059m2. Možnosť odkúpenia len samostatného domu s pozemkom 2146m2 za cenu 120.000€. Na pozemku s veľkosťou 1913m2 je možnosť stavby menšieho rodinného domu. Druh: Vidiecky / Rodinný dom Využitie: Trvalé bývanie / Chalupa / Hospodárska usadlosť Stav: Pôvodný - dobrý Lokalita: Svätá Anton , okres Banská Štiavnica Orientácia: Východná Pozemok: 4059m2 Možnosť prerozdelenia: Dom s pozemkom 2146m2 a pozemok s prístupom 1913m2 Zastavaná plocha: 244m2 Úžitková plocha: 215m2 DISPOZÍCIA: Východne orientovaný vidiecky dom pozostáva z dvoch častí – obytnej a hospodárskej. Obytná časť domu bola postavená v šesťdesiatich rokoch a disponuje chodbou, izbou, kuchyňou, kúpeľňou, obývačkou plus jednou izbou v podkroví (manzardkou). V suteréne domu sa nachádza až 6 miestností, ktoré slúžili ako pivnice, dielňa, letná kuchyňa a úložný priestor. Hospodárska časť domu, ktorá je pôvodná, je predelená na 3 miestnosti: dve miestnosti slúžiace na chov domácich zvierat jedna ako dreváreň. K hospodárskej budove je prirobený prístrešok na odkladanie strojov a materiálu TECHNICKÉ ÚDAJE: V dome je zavedená voda a elektrina, odpad je možný riešiť žumpou. Kúrenie tuhým palivom pieckami alebo kachľovými pecami nachádzajúcimi sa v izbe a obývačke. POZEMOK: Veľkosť pozemku očarí milovníkov pestovania alebo chovania pretože s veľkosťou 4059 m2 ponúka veľkú škálu využitia. Pozemok je veľmi pekný, rovinatý a slnečný, v záhrade sú niekoľkoročné, zdravé vypracovaný nový geometrický plán, ktorý prerozdeluje pozemok na dve časti: dom s pozemkom 2146m2 a pozemok s prístupom 1913m2, obe so samostatným vchodom z prístupovej cesty. LOKALITA: Polosamota Rovne patrí pod obec Svätý Anton a nachádza sa priamo pod najvyšším „štítom“ Štiavnických vrchov – Sitno. Krásna okolitá príroda, ticho a výborná dostupnosť, vhodná na chalupu alebo trvalé bývanie. Na polosamote Rovne je postavených 8 domov s hospodárskymi budovami, ktoré sú obývané pôvodnými, ale aj novými obyvateľmi. Nachádza sa tu Ranč s možnosťou jazdenia a nádherná okolitá príroda. Na svoje si prídu milovníci ticha a vidieka. Prístup na Rovne je veľmi dobrý – asfaltová cest VYBAVENOSŤ OBCE: Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč s ubytovaním, múzeum / kaštieľ s krásnym prostredím kaštieľskeho parku. Cena: 1/ Dom + pozemok 4059m2 - 145.000 € 2/ Dom + pozemok 2146m2 - 120.000€ *Pozemok o veľkosti 1913m2 nie je možné odkúpiť samostatne! Kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@
Chalupa s pozemkom 2146m2 pri Banskej Štiavnici - Sv.Anton
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj priestranný vidiecky dom na polosamote pri Banskej Štiavnici s krásnym, slnečným a rovinatým pozemkom 2146m2 s možnosťou dokúpenia susednej rovinatej záhrady s veľkosťou 1913m2, na ktorej je možnosť stavby menšieho rodinného domu. Druh: Vidiecky / Rodinný dom Využitie: Trvalé bývanie / Chalupa / Hospodárska usadlosť Stav: Pôvodný - dobrý Lokalita: Svätý Anton , okres Banská Štiavnica Orientácia: Východná Pozemok: 2146m2 Možnosť dokúpenia: Pozemok / záhrada s prístupom 1913m2 Zastavaná plocha: 244m2 Úžitková plocha: 215m2 DISPOZÍCIA: Východne orientovaný vidiecky dom pozostáva z dvoch častí – obytnej a hospodárskej. Obytná časť domu bola postavená v šesťdesiatich rokoch a disponuje chodbou, izbou, kuchyňou, kúpeľňou, obývačkou plus jednou izbou v podkroví (manzardkou). V suteréne domu sa nachádza až 6 miestností, ktoré slúžili ako pivnice, dielňa, letná kuchyňa a úložný priestor. Do suterénu domu sa prechádza vonkajším schodiskom a cez terasu (29m2), ktorá je zastrešená, z časti zasklená. Hospodárska časť domu, ktorá je pôvodná, je predelená na 3 miestnosti: dve miestnosti slúžiace na chov domácich zvierat jedna ako dreváreň. K hospodárskej budove je prirobený prístrešok na odkladanie strojov a materiálu. TECHNICKÉ ÚDAJE: V dome je zavedená voda a elektrina, odpad je možný riešiť žumpou. Kúrenie tuhým palivom pieckami alebo kachľovými pecami nachádzajúcimi sa v izbe a obývačke. POZEMOK: Pozemok je veľmi pekný, rovinatý a slnečný, v záhrade sú niekoľkoročné, zdravé orechy. Do domu a hospodárskej časti sa vchádza cez dvor. Je vypracovaný nový geometrický plán, ktorý prerozdeluje pozemok na dve časti: dom s pozemkom 2146m2 a pozemok o veľkosti 1913m2, obe so samostatným vchodom z prístupovej cesty. LOKALITA: Polosamota Rovne patrí pod obec Svätý Anton a nachádza sa priamo pod najvyšším „štítom“ Štiavnických vrchov – Sitno. Krásna okolitá príroda, ticho a výborná dostupnosť, vhodná na chalupu alebo trvalé bývanie. Je tu postavených 8 domov s hospodárskymi budovami, ktoré sú obývané pôvodnými, ale aj novými obyvateľmi. Nachádza sa tu Ranč s možnosťou jazdenia a nádherná okolitá príroda. Na svoje si prídu milovníci ticha a vidieka. Prístup na Rovne je veľmi dobrý – asfaltová cesta od 700m vzdialenej hlavnej cesty, ktorá pokračuje na spomínaný vrch Sitno. Cesta je celoročne udržiavaná. VYBAVENOSŤ OBCE: Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč s ubytovaním, múzeum / kaštieľ s krásnym prostredím kaštieľskeho parku. Cena: 120.000€ Extra 1913m2 pozemok / záhrada 25.000 € *Pozemok o veľkosti 1913m2 nie je možné samostatne odkúpiť! Viac fotografií: Kontakt : Juraj Ladziansky ,
2izb. tehlový vidiecky rodinný dom, REJDOVÁ
Ponúkame na predaj 2 - izbový tehlový rodinný dom s úžitkovou plochou cca 80 m2 a pozemkom o rozlohe 230 m2 vo vyhľadávanej lokalite v rázovitej obci REJDOVÁ, okres Rožňava. K pozemku prináleží aj spoluvlastnícky podiel na spoločnom dvore s prístupom k domu. Dom je po staršej čiastočnej rekonštrukcii, materiál stavby kameň a tehla, strecha je sedlová okrytá pôvodnou zachovalou vlákno cementovou krytinou. Dispozícia: vstupná chodba, veľká kuchyňa s murovanou kachľovou pecou, obývačka s kachľovou pecou, spálňa, kúpeľňa s WC. Dom je čiastočne podpivničený: komora a pivnica. IS: elektrina 220/400V, obecný vodovod, kanalizácia, plyn, kopaná studňa na dvore pred domom. Dom je situovaný v strede obce so spoločným dvorom s viacerými domami posledný v rade, s ktorých už nie je trvalo obývaný ani jeden a zvyšné sa využívajú, už len na rekreáciu ako chalupy. Na pozemku za domom sa nachádza hospodárska budova s drevárňou a dielňou prislúchajúca k domu a za ňou chliev. Prístup k domu je z dvoch strán z hlavnej obecnej cesty a vedľajšej zadnej. Hneď neďaleko na námestí obce sa nachádzajú potraviny COOP Jednota vzdialené cca 1min pešo. Vyhľadávana lokalita bez neprispôsobivých občanov v obci, kde sa aj muchy otáčajú a líšky dávajú dobrú noc, keďže je to koncová obec. Vhodné na celoročné bývanie, alebo ako chalupa na rekreáciu v panenskej prírode s možnosťou turistiky, cykloturistiky, hubárčenia, zberu lesných plodov atď. Dom je s ťarchou a kúpou je ihneď voľný. Bližšie informácie po telefóne. Nehnuteľnosť je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám poradí BEZPLATNE náš tím odborne vyškolených špecialistov. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, profesionálneho finančného poradenstva a právneho servisu zabezpečeného advokátskou kanceláriou. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti LCF REAL. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte nás na tel.č.: .