inzercia, predaj, predám, bazár

Vidle, cep..veci na chalupu

Kategória: Starožitnosti

Predám, maselnica-50€ ,vidly 15€ a ostatné veci dohodou treba volať ..
Vidle, cep..veci na chalupu
Podobné inzeráty
Minulosť 4
Ponúkam na predaj veci z fotiek na dekoráciu. Staré náradie - vidle na sťahovanie sena, cep(10€/ks), hrable (neboli používané, plus náhradné zuby-15€/ks), pilky (10€/ks), krošňa na nosenie nakladu na chrbte(25€), vrchnák z bedne Knieppovka(10€).
Vidly, lopaty, hrable, cep..
lopata kus 30€ hrable 25€ vidly ľavé 30€ vidly pravé 40€ cep 25€ palica 10€
Atypická zajímavá žehlička s židovskou hvězdou
Starožitná velká litinová žehlička na dřevěné uhlí, málo běžná se židovskou hvězdou. Čep otáčení víka je jen potřeba vyměnit (nenáročná drobná oprava). Bude-li ale využita jako dekorace, není potřeba to dělat. Krásná na chalupu, do miuzea atp. Délka 20cm. Výška 23,5cm. Váha: 3kg. Osobně ČR 40km od Čadce Zaslání kurýrem PPL na adresu +11eur k ceně. Zásilkovna +7eur k ceně. Ne dobírkou. Platba vopred mam FIO eur účet. Jsme rychlí, spolehliví, velmi dobře balíme a dáváme doklad o zakoupení-vaší platbě. Inzerát platí do smazání. Pozrite si aj nase dalsie inzeraty kliknete níže na "tu dalši zaujimave na predaj".
Staré farmárske náradie
Predám staré vidiecke / farmárske náradie viď. foto vhodné ako dekorácia na chatu / chalupu - ručná kosa, 2x píla, 2x vidle, 2x hrable. 30€ - kus - pri vážnom záujme možná množstevná zľava Len osobný odber.
Staré farmárske náradie
Predám staré vidiecke / farmárske náradie viď. foto vhodné ako dekorácia na chatu / chalupu - ručná kosa, 2x píla, 2x vidle, 2x hrable. 25€ - kus - pri vážnom záujme možná množstevná zľava Len osobný odber.
STARÉ VECI NA CHALUPU
Predám rôzne staré veci vhodné ako dekorácia na chalupu.. všetko je vo vynikajúcom stave, plne použiteľné..v prípade seriózneho záujmu o kúpu pošlem aj poštou alebo kuriérom.