inzercia, predaj, predám, bazár

Viessmann Vitotrol 200-A

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám nový zabalený nepouzity termostat
Viessmann Vitotrol 200-A

Senzor teploty miestnosti pre reguláciu teploty (iba pre jeden vykurovací okruh so zmiešavačom)

Cena 120€

Viessmann Vitotrol 200-A
Podobné inzeráty
Vitotrol 100-OT
Predam termostat Viessmann Vitotrol 100-OT. Open-therm regulacia, planovanie, moznost pripojenia externeho teplomeru (nie je sucastou). Pouzivany polku sezony, dovod predaja je prechod na smart termostat.
Predám novú sadu Vitoconnect OT2 a Vitotrol 100 OT1
Predám novú sadu Vitoconnect OT2 a Vitotrol 100 OT1 . Jedná sa o ovládanie kotlov Viessmann pomocou smartfónu cez internet a wifi. Popis: Internetové rozhranie Vitoconnect OT2 Vitoconnect OPTO2 je rozhraním medzi vykurovacím kotlom a aplikáciou na obsluhu a diaľkovú údržbu vykurovacieho systému pomocou Vitoguide. Vitoconnect sa pripája priamo káblom k regulácii Vitotronic kotla Viessmann alebo k regulácii Ecotronic v prípade kotlov na drevo. Je to diaľkové ovládanie cez Wifi pomocou aplikácie ViCare mobilným zariadením s androidom alebo iOS. Vitotrol 100 OT1- Snímač priestorovej teploty sa používa pre Vitoconnect OT na reguláciu priestorovej teploty. Zariadenie má denný program na vykurovanie a prípravu teplej úžitkovej vody. Zakúpené ako set za 350 €.
Viessmann regulácia Vitotrol 300
Predám Viessmann reguláciu Vitotrol 300, aj s ekvitermickým snímačom. Regulátor bol použitý pre plynový kotol Viessmann Vitopend 222. Regulátor je plne funkčný, bol v prevádzke 12 rokov.
Termostat Viessmann Vitotrol 200-A
Predám nový, nepoužitý termostat Viessmann Vitotrol 200-A. Termostat je v pôvodnom balení. Je možný osobný odber, prípadne možnosť zaslania poštou.
Viessmann Vitotrol 200-A termostat
Predám termostat VIESSMANN VITOTROL 200-A. Komplet balenie nové nikdy nepoužité. Vhodné na tepelne čerpadlo a iné. Cena 140€ pripadne dohoda. Osobný odber, pripadne aj možnosť zaslania poštou.
Termostat VIESSMANN Vitotrol 300
Predám nový termostat VIESSMANN Vitotrol 300. Termostat je nový, nepoužívaný a v originálnom balení.