inzercia, predaj, predám, bazár

Vínový darčekový set BRANDANI

Kategória: Potraviny



Dobrý deň, ponúkam na predaj Vínový darčekový set BRANDANI.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na

mail : dkrajny@

alebo

tel.č. : .

ĎAKUJEM.

Môžem poslať poštou, alebo osobný odber Bratislava-Staré mesto.
Vínový darčekový set BRANDANI
Podobné inzeráty
Predám sadu na otváranie vína - nová
Predám novú nepoužívanú sadu na otváranie vína zn.Brandani. Je vhodná aj ako darček - v originál obale. Cena na internete je 24 eur, moja cena 14 eur. Po dohode možnosť poslať poštou alebo cez zásielkovňu. Kontaktujte ma prosím emailom. Tel.číslo je vymyslené. V ponuke sú aj ďalšie inzeráty.
Predám sadu na otváranie vína - nová
Predám novú nepoužívanú sadu na víno zn.Brandani. Je vhodná aj ako darček - v originál obale. Cena na internete je 24 eur, moja cena 14 eur. Po dohode možnosť poslať poštou alebo cez zásielkovňu. Kontaktujte ma prosím emailom. Tel.číslo je vymyslené. V ponuke sú aj ďalšie inzeráty.
Predám sadu na otváranie vína - nová
Predám novú nepoužívanú sadu na víno zn.Brandani. Je vhodná aj ako darček - v originál obale. Cena na internete je 24 eur, moja cena 12 eur. Po dohode možnosť poslať poštou alebo cez zásielkovňu. Kontaktujte ma prosím emailom. Tel.číslo je vymyslené. V ponuke sú aj ďalšie inzeráty.
Balíček Nutrend pre športovcov
Predám Balíček Nutrend pre športovcov Balíček obsahuje: - 2x ISO DRINX 420g izotonický nápoj - 2x PUMP PRE WORKOUT 225g príchute Tropical a Bubble gum - 2x tyčinky Objevuj 8x60g Hodnota balíka je 80€. Cena: 60€ K celému balíku pošlem aj darček - darčekový poukaz na štvrťročné členstvo na v hodnote 19,20€. Dá sa aj rozdeliť a poslať ako 2 balíčky po 1ks z každého za 30€. K rozdelenému balíčku darčekový poukaz neposielam. Osobný odber v Žiline alebo cez Zásielkovňu - preferujem prevodom vopred na účet.
Darčekový set 30tka
Posuvam ďalej toto darčekové balenie Vino a 2pohare Prevedenie ružový kvet a Modry kvet , vhodne aj muzovi K 30.tim narodeninám Cena je 15€ za jeden set
dekoračna fľaša s vínom a pipou Kamion auto
kamión darčekova fľaša skvela na darček pre kamionistu alebo fanúšika kamiónov, je úplne nová, po likvidácii darčekovej predajne, vhodná ako darčekový kos