inzercia, predaj, predám, bazár

Vintage fotorámik Hello Kitty dekorácia

Kategória: Doplnky

Predám tento krásny fotorámik pre malú princeznú v štýle vintage . Je tam priestor u Kitty na vlastné foto . Mám iba jeden jediný originálny kus. Cena 20€ plus pošta , v prípade záujmu píšte na email .
Vintage fotorámik Hello Kitty dekorácia
Podobné inzeráty
Vintage krbova oblozka , dekoracny krb 110x100x24 cm
Predam jednoduchy Francuzsky provensalsky vintage krb - krbova oblozka / krbova rímsa / dekoracny krb Krb je vo vintage natural prevedeni. Natural make drevo v kombinacii s mdf doskou+ biela vintage natural kriedova farba, nie je lakovana, aby vyzerala natural prirodne a vintage. Krbova oblozka je vyrobenavo Vintage style ! to znamena ze ziadne strojove vyrobenie, striekanie, folia a podobne !Ak mate zaujem o kvaline krbove oblozky od stolara sa predavaju, rucna praca a cenova relacie su od 400 eur do 500 eur za krb. Vintage krb na fotke, si mozete pripadne pretiet na hoci aku farbu bez brusenia , nakolko krb nie je zalakovany. farba: natural vintage biela kriedova zavoskovana. Krbova oblozka je zlozena v krabici na 4 casti, sucastou su srobiky, nikdy nepouzivany krb. Krb Posielam ihned kurierom . Na predaj 4 ks. Celkovy rozmer krbu: 110 x 100 x 24cm (š-v-h) Presny rozmer je : 110x100x23,4 cm vnutorny rozmer krbu : 74 širka x 77vyska Krb posielam len kurierom. cena krbu : 108,90 EUR kurier pre 13kg balik je 11,00EUR (poistenie proti poskodeniu, dobierka a krehke) Krbova oblozka bola vyrobena vo vintage štýle (shabby chic style-vidieckemu štýle). A tento styl sa vyznačuje nedbalou eleganciou, ošúchaným vzhľadom, patinou, špinavým a popraskaným efektom. A to však nie je vada, ani výrobná chyba krbu, preto si to prosim uvedomte pred kupou tohto mojho krbu.
Predám peňaženku zn.Hello kitty
Dobrý deň,predám dámsku veľkú peňaženku zn.Hello Kitty,bez poškodenia. Rozmery:19x10x3cm
Klapky na uši - Hello Kitty
Nové! Ideálny darček Veľmi pohodlné a teplučké klapky na uši s motívom Hello Kitty Ihneď k odberu, osobný odber v Bratislave (Petržalka), pri väčšom odbere ich v rámci BA vieme doviezť Posielame aj poštou a zásielkovňou (Packeta) Pri záujeme vieme pridať darčekovú tašku podľa výberu za 1€ Kontaktujte nás mailom alebo SMS Pozrite aj ostatné inzeráty (klik na meno)
Predám fotorámik
Predám fotorámik, nový, nepoškodený, veľkosť 27x23 cm., veľmi pekný, možnosť len tak položiť,alebo aj zavesiť na stenu,cena 5 eur, pošlem aj poštou.
IKEA RIBBA  fotoramik 18 x 24 €
Úplne nové zabalené 2 fotoramik IKEA RIBBA, veľkosť 18 x 24 cm. Rámik čierny, vnútri už aj pasparta. Vhodné na skrinku aj na zavesenie na skriňu. Cena spolu 12 €
fotoramik/drziak na fotky
fotoramik/ ozdobny drziak na fotky, 2eura/ks kontakt cez email