inzercia, predaj, predám, bazár

VIRTUÁLNA PREHLIADKA / 5i dvojgeneračný dom v širšom centre

Kategória: Domy

CASMAR RK exkluzívne ponúka na predaj dvojgeneračný 5i rodinný dom v širšom centre mesta Senca na Tehelnej ulici.

RODINNÝ DOM
- 5 izbový
- úžitková plocha 150 m2
- zastavaná plocha 137 m2
- na pozemku 473 m2
- kombinácia sivého kvádra a pálenej tehly
- rovná plechová strecha s izoláciou
- podpivničený 75 m2
- postavený v roku 1975

DISPOZÍCIA

1. NP
- vstupná hala
- kuchyňa so špajzou
- kúpeľňa
- WC
- obývačka
- spálňa

2.NP
- obývačka
- kuchyňa so vstupom na terasu
- izba
- spálňa so vstupom na balkón
- kúpeľňa s WC

PIVNICA
- technická miestnosť
- 3 miestnosti

DODATOČNÉ INFORMÁCIE
- všetky inž. siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, studňa
- kúrenie plynovým kotlom
- ohrev vody el. bojlerom
- aktuálne mesačné prevádzkové náklady – plyn 150€, elektrina 80€, voda 30€
- kompletná rekonštrukcia 2.NP v roku 2016
- miestnosti v pivnici sú dostupné z ulice a môžu slúžiť ako obchodný priestor (aktuálne slúži ako e-shop)
- zariadenie podľa dohody
- voľný podľa dohody

LOKALITA
Rodinný dom sa nachádza v tesnej blízkosti centra mesta Senec. Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti – autobusová stanica, Kaufland, Lidl, poliklinika, úrady.
Výborná dostupnosť do Bratislavy – rýchle napojenie na diaľnicu.

PREDAJNÁ CENA NEHNUTEĽNOSTI JE 299 990€.

ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY – táto cena je vrátane provízie a všetkých základných poplatkov spojených s prevodom vlastníctva.

NAJVÝHODNEJŠIE FINANCOVANIE – bezplatné poradenstvo u našich hypotekárnych špecialistov.

BEZPEČNOSŤ OBCHODU – všetky zmluvy a dokumenty vypracuje naše právne oddelenie.

KOMPLETNÝ SERVIS AŽ PO ODOVZDANIE NEHNUTEĽNOSTI.

KONTAKT:
- MOBIL:
- E-MAIL: sibal@

NEKOPÍRUJEM FOTOGRAFIE, NEHNUTEĽNOSŤ SOM OSOBNE VIDEL, NEZAVÁDZAM S CENOU :)
RECENZIE OD KLIENTOV - Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
VIRTUÁLNA PREHLIADKA / 5i dvojgeneračný dom v širšom centre
Podobné inzeráty
VIRTUÁLNA PREHLIADKA / 6i dvojgeneračný dom v širšom centre
CASMAR RK exkluzívne ponúka na predaj dvojgeneračný 6i rodinný dom v širšom centre mesta Senca na Tehelnej ulici. RODINNÝ DOM - 6 izbový - úžitková plocha 150 m2 - zastavaná plocha 137 m2 - na pozemku 473 m2 - kombinácia sivého kvádra a pálenej tehly - rovná plechová strecha s izoláciou - podpivničený 75 m2 - postavený v roku 1975 DISPOZÍCIA 1. NP - vstupná hala - kuchyňa so špajzou - kúpeľňa - WC - obývačka - spálňa 2.NP - obývačka - kuchyňa so vstupom na terasu - izba - spálňa so vstupom na balkón - kúpeľňa s WC PIVNICA - technická miestnosť - 3 miestnosti DODATOČNÉ INFORMÁCIE - všetky inž. siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, studňa - kúrenie plynovým kotlom - ohrev vody el. bojlerom - aktuálne mesačné prevádzkové náklady – plyn 150€, elektrina 80€, voda 30€ - kompletná rekonštrukcia 2.NP v roku 2016 - miestnosti v pivnici sú dostupné z ulice a môžu slúžiť ako obchodný priestor (aktuálne slúži ako e-shop) - zariadenie podľa dohody - voľný podľa dohody LOKALITA Rodinný dom sa nachádza v tesnej blízkosti centra mesta Senec. Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti – autobusová stanica, Kaufland, Lidl, poliklinika, úrady. Výborná dostupnosť do Bratislavy – rýchle napojenie na diaľnicu. PREDAJNÁ CENA NEHNUTEĽNOSTI JE 299 990€. ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY – táto cena je vrátane provízie a všetkých základných poplatkov spojených s prevodom vlastníctva. NAJVÝHODNEJŠIE FINANCOVANIE – bezplatné poradenstvo u našich hypotekárnych špecialistov. BEZPEČNOSŤ OBCHODU – všetky zmluvy a dokumenty vypracuje naše právne oddelenie. KOMPLETNÝ SERVIS AŽ PO ODOVZDANIE NEHNUTEĽNOSTI. KONTAKT: - MOBIL: - E-MAIL: sibal@ NEKOPÍRUJEM FOTOGRAFIE, NEHNUTEĽNOSŤ SOM OSOBNE VIDEL, NEZAVÁDZAM S CENOU :) RECENZIE OD KLIENTOV - © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
VIRTUÁLNA PREHLIADKA / 5i dvojgeneračný dom v širšom centre
CASMAR RK exkluzívne ponúka na predaj dvojgeneračný 5i rodinný dom v širšom centre mesta Senca na Tehelnej ulici. RODINNÝ DOM - 5 izbový - úžitková plocha 150 m2 - zastavaná plocha 137 m2 - na pozemku 473 m2 - kombinácia sivého kvádra a pálenej tehly - rovná plechová strecha s izoláciou - podpivničený 75 m2 - postavený v roku 1975 DISPOZÍCIA 1. NP - vstupná hala - kuchyňa so špajzou - kúpeľňa - WC - obývačka - spálňa 2.NP - obývačka - kuchyňa so vstupom na terasu - izba - spálňa so vstupom na balkón - kúpeľňa s WC PIVNICA - technická miestnosť - 3 miestnosti DODATOČNÉ INFORMÁCIE - všetky inž. siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, studňa - kúrenie plynovým kotlom - ohrev vody el. bojlerom - aktuálne mesačné prevádzkové náklady – plyn 150€, elektrina 80€, voda 30€ - kompletná rekonštrukcia 2.NP v roku 2016 - miestnosti v pivnici sú dostupné z ulice a môžu slúžiť ako obchodný priestor (aktuálne slúži ako e-shop) - zariadenie podľa dohody - voľný podľa dohody LOKALITA Rodinný dom sa nachádza v tesnej blízkosti centra mesta Senec. Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti – autobusová stanica, Kaufland, Lidl, poliklinika, úrady. Výborná dostupnosť do Bratislavy – rýchle napojenie na diaľnicu. PREDAJNÁ CENA NEHNUTEĽNOSTI JE 299 990€. Máte svoju predstavu o cene? Nebojte sa mi ju zavolať/napísať. ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY – táto cena je vrátane provízie a všetkých základných poplatkov spojených s prevodom vlastníctva. NAJVÝHODNEJŠIE FINANCOVANIE – bezplatné poradenstvo u našich hypotekárnych špecialistov. BEZPEČNOSŤ OBCHODU – všetky zmluvy a dokumenty vypracuje naše právne oddelenie. KOMPLETNÝ SERVIS AŽ PO ODOVZDANIE NEHNUTEĽNOSTI. KONTAKT: - MOBIL: - E-MAIL: sibal@ NEKOPÍRUJEM FOTOGRAFIE, NEHNUTEĽNOSŤ SOM OSOBNE VIDEL, NEZAVÁDZAM S CENOU :) RECENZIE OD KLIENTOV - © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
BOSEN | 2 samostatne stojace rodinné domy a výrobná hala, ul
Typ: Rodinný dom Ulica: Družby Mestská časť: Družba Obec: Topoľčany BOSEN | 2 samostatne stojace rodinné domy a výrobná hala, ulica Družby, Topoľčany Bosen Group Vám ponúka na predaj dva samostatne stojace rodinné domy a možnosť podnikania na jednom pozemku v centre mesta Topoľčany.  RODINNÝ DOM 1 : Dom bol postavený v roku 2009 a skladá sa z 2. nadzemných podlaží a suterénu. Plastové okná, zastrešená terasa s výhľadom na záhradu. Celková podlahová plocha domu je 201 m2 + 21 m2 terasa. Solárne panely.  DISPOZÍCIA Suterén: Suterén o celkovej výmere 63 m2. 3 x samostatná miestnosť a kotolňa.  DISPOZÍCIA 1NP: Celková výmera je 73 m2. Vstupná chodba, kuchyňa, priestranná obývačka s prípravou na krb.  DISPOZÍCIA 2NP: Celková výmera je 64 m2. Chodba s výstupom na presklenú terasu o výmere 21 m2. 3x samostatná izba, kúpeľňa s toaletou.  3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA RD1:  RODINNÝ DOM 2 : Dom bol postavený v roku 1970 pričom v roku 2010 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Skladá sa z 2. nadzemných podlaží a garáže. Celková podlahová plocha domu je 146 m2 z čoho 22 m2 je garáž a lodžia 7 m2. Solárne panely a exteriérové rolety. DISPOZÍCIA 1NP: Celková výmera je 72 m2. Vstup do RD je prístupný z dvoch vchodov. Vstupná chodba, šatník, chodba so schodiskom a úložným priestorom pod schodiskom, veľká kuchyňa so špajzou, kúpeľňa s prechodom na WC. DISPOZÍCIA 2NP: Celková výmera je 75 m2. Chodba s výstupom na presklený balkón o výmere 7 m2. 2x samostatná izba.  3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA RD2:  VÝROBNÁ HALA: Výrobná hala má celkovú plochu 323 m2. Skladá sa z troch hlavných častí a je vybavená sociálnym zariadením ( samostatné toalety a šatne -muži, ženy ), skladovým priestorom.  Hala je vykurovaná vlastným kotlom. Hala je príjemne presvetlená a má viacero samostatných vstupov. Dobrý prístup k hale aj väčšou dodávkou, resp. kamión.  3D VIRTUÁLNA PREKLIADKA HALA: CELOK: Nehnuteľnosť sa predáva ako celok. RD1, RD2 a HALA majú samostatné merače a vlastnú kotolňu. Všetky inžinierske siete – plyn, elektrina, verejná kanalizácia, studňa na pozemku, solárne panely. Rodinné domy majú svoje vlastné súpisné číslo.  POZEMOK: Celková výmera pozemku je 1190 m2 pričom výmera záhrady je 545 m2. Na záhrade bol čiastočne vybúraný skleník o výmere 37 m2. Na pozemku je nainštalovaný trativod.  PARKOVANIE: Samostatne stojaca garáž na pozemku a garáž v RD1. LOKALITA: Mesto Topoľčany sa nachádzajú len 1,5 hodiny autom z hlavného mesta a 20 km z Partizánskeho v Nitrianskom kraji. V m
Dvojgeneračný alebo 5i rodinný dom s dvomi kúpeľňam…
rodinný dom, Malý Jatov, Jatov, Nové Zámky - Dvojgeneračný alebo 5i rodinný dom s dvomi kúpeľňami v tichej lokalite. Popis: Prečo si vybrať tento dom? Dom má 20rokov, priestranný pozemok, je v tichej lokalite a je ihneď voľný. V Bratislave ste vlakom za hodinu. Nehnuteľnosť, ktorú Vám ponúkame sa nachádza na pozemku s výmerou 1170 m2. Dom je veľmi dobre dispozične riešený s veľkými izbami. Celková úžitková plocha domu je 166 m2. Pozostáva z dvoch poschodí a to z prízemia kde sa nachádza vstupná hala, schodisko, technická miestnosť, kuchyňa s obývačkou, špajza, kúpeľňa s toaletou a jedna izba. Na poschodí sú 3 izby a veľká kúpeľňa s balkónom. Dom je napojený na inžinierske siete, kúrenie je plynové, voda je mestská a kanalizácia je odvedená do žumpy. Lokalita: Obec Jatov, časť Malý Jatov sa nachádza v tichej lokalite, iba 20km od mesta Nové Zámky a 28km od Nitry. Do Bratislavy sa dostanete aj vlakom a to za 1h a 10min. V obci sa nachádza obecný úrad, základná škola 1. stupeň, potraviny, železiarstvo, pneuservis. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý právny servis, vypracovanie rezervačnej i kúpnej zmluvy, návrh na vklad, úhrada kolkov, overenie podpisov. V prípade záujmu vám vyriešim aj hypotekárny úver. Bližšie informácie Vám poskytnem telefonicky na t.č. alebo mailom. Dom je okamžite voľný. Pri rýchlom jednaní je možná zľava. Ak vás naša virtuálna prehliadka zaujala, srdečne Vás pozývam na reálnu obhliadku nehnuteľnosti. Počet izieb: 5.izbový Celková úžitková plocha m2: 185 Plocha obytnej časti m2: 166 Výmera pozemku m2: 1170 Zastavaná plocha m2: 83 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Porfix Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Žumpa, Verejný vodovod, Studňa, Internet Kúrenie: Plynové, Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Vybavenie domu: Krb, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Golf, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Valbová Viac informácií: (video obhliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Adriana Kovács a.kovacs@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Family Adresa: Hlavná 2156/14 927 01 Šaľa Telefón:
Dvojgeneračný rodinný dom v širšom centre mesta
Ponúkame na predaj dvojgeneračný rodinný dom, s celkovou podlahovou plochou 240m2 na pozemku 225m2.Dom pozostáva z dvoch podlaží, kde každé tvorí 120m2. Rodinný dom, ktorý je situovaný na Spartakovskej ulici prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020, v rámci ktorej bola zrekonštruovaná strecha aj fasáda. Dispozícia rodinného domu Rodinný dom sa rozprestiera na dvoch podlažiach – prízemie a suterén Prízemie Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá je zároveň spojovacou chodbou prízemia a suterénu. Na chodbe je botník a vstavaná skriňa, ktoré boli vyrobené na mieru. Zariadená obývacia izba je priestranná a pekne presvetlená aj vďaka oknám po oboch stranách stien. Obývačka je centrom domu, z ktorého sa dostávame na jednej strane do časti, kde sú dve detské izby a na druhej kde je kuchyňa a spálňa. V samostatnej kúpeľni je rohová vaňa a sprchový kút. Kuchyňa s jedálňou je prechodná z obývačky aj zo spálne. Kuchyňa je elegantná, kompletne zariadená, kde nechýbajú všetky vstavané spotrebiče. Spálňa je priestranná, po celej dĺžke jednej steny je vstavaná skriňa s LED osvetlením. Na podlahe je položený príjemný mäkučký koberec, tak ako aj v obývačke a ďalších izbách. Rodinný dom je kompletne zrekonštruovaný, kde pri rekonštrukcii aktuálny majiteľ kládol dôraz na dizajn a kvalitu použitých materiálov. Rodinný dom je pod kamerovým systémom, ktorý je napojený na mobilnú aplikáciu, taktiež aj exteriérové žalúzie sú ovládateľné na diaľku. Suterén Do suterénu sa dostávame zo vstupnej chodby, alebo priamo z garáže. Veľkosť garáže je 50m2 pre dve autá. Celková podlahová plocha suterénu je 120m2. Súčasný majiteľ využíva spodnú časť domu ako skladovacie priestory, práčovňu a pracovňu. Výhodou tejto nehnuteľnosti je, že suterén môže budúci majiteľ využiť naozaj na čokoľvek, má aj investičný potenciál. Suterén by mohol byť vhodný na prenájom, ako bytového, či nebytového priestoru. Exteriér Do záhrady je prístup z kuchyne, alebo zo suterénu. Záhrada Vás očarí svojou kompaktnosťou a funkčnosťou. Na 81m2 nájdete zastrešenú terasu s grilom, vírivku, exteriérovú sprchu, či pestrý výber rastlín. Ako oáza pokoja, aj keď ste v tesnej blízkosti centra mesta. Lokalita Spartakovská ulica je perfektná voľba pre niekoho, kto hľadá pokojné bývanie v rodinnom dome a zároveň chce zostať v dotyku s mestským spôsobom života. Z lokality, kde je dom situovaný, je všade na skok – do škôlky, školy, Polikliniky, supermarkety a množstvo ďalších služieb. Skvelá dostupnosť na R1, D1. V prípade otázok alebo záujmu o osobné stretnutie, ma neváhajte kontaktovať. Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru s vybavením ktorého Vám radi pomôžeme. Cena za nehnuteľnosť je 469 000 € Tomáš Andel andel@
Na predaj rodinný dom v širšom centre mesta s záhradou
PhDr.Erika Majorošová Diamond reality Prešov s.r.o. ponúkam na predaj rodinný dom, pre rodinu hľadajúcu nielen komfortné bývanie v širšom centre mesta, ale taktiež relax v záhrade . Rozloha záhrady 388 m2. Pozemok je v zastavanom území ktorom vhodný na pestovanie zeleniny a ovocia. Zastavaná plocha a nádvoria je v rozmere 329 m2 a pozemok má pri dome aj dvor na ktorom je 23 m2 garáž. Dom sa nachádza na na rovinatom pozemku, mimo hlavnej cesty . Rodinný dom pozostáva z troch obytných miestností, kuchyne a kúpeľne na prízemí V podkroví sú ďalšie štyri miestnosti a kúpeľňa ale je tam znížený strop. Dom je čiastočne podpivničený a je postavený tehly, Pred piatimi rokmi prebehla čiastočná rekonštrukcia výmena všetkých okien , elektrika v podkroví a nova krytina strechy. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom. Ostatné veci v dome sú v pôvodnom stave a je potrebná rekonštrukcia. Svojou polohou a dispozičným riešením je vhodná na bývanie, ale rovnako aj na podnikateľské účely. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom . V celom dome boli vymenené plastové okná. K domu prislúcha samostatne stojaca garáž. Aj napriek tomu , že dom sa nachádza v širšom centre meste je v peknej tichej ulici v blízkosti zastávky MHD s výbornou dostupnosťou do mesta a kompletnou občianskou vybavenosťou., (školy, škôlky, fitness, reštaurácie, banky, potraviny pešou dostupnosťou do kostola, potravin, školy, škôlky, nákupné centrá ,a pod. je to pekná a obľúbená lokalita na bývanie hlavne pre rodiny s deťmi. V prípade záujmu ma kontaktuje na tel. čísle PhDr. Erika Majorošová Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít Vám radi pomôžeme a Vaše dnešné sny premeníme na zajtrajšiu skutočnosť. Vaša realitná spoločnosť Diamond reality Prešov