inzercia, predaj, predám, bazár

Vittsjo Ikea

Kategória: Stoly

Predám 1ks konzolový stolík(15 eur) 1ks nízku knižnicu (25 eur) a 1ks sadu hranatých konferenčných stolíkov (15 eur) Ikea Vittsjo. Všetko čierne + sklo. Aj samostatne.
Vittsjo Ikea
Podobné inzeráty
Predám konferenčné stolíky IKEA Vittsjo
Predám konferenčné stolíky IKEA Vittsjo - sada obsahuje dva konferenčné stolíky (rozmery sú na obrázku) v super stave, takmer nové. Materiály: kovový rám, vrch sklo a spodná polica väčšieho zo stolíkov je drevotrieska. Cena: 40 eur (Pôvodná cena 64,90) Len osobný odber v Ružinove prípadne podľa dohody v okolitých častich Bratislavy. Prosím kontaktujte ma mailom (resp. správou cez )
Predám konferenčné stolíky IKEA Vittsjo
Predám konferenčné stolíky IKEA Vittsjo - sada obsahuje dva konferenčné stolíky (rozmery sú na obrázku) v super stave, takmer nové. Materiály: kovový rám, vrch sklo a spodná polica väčšieho zo stolíkov je drevotrieska. Cena: 38 eur (Pôvodná cena 64,90) Len osobný odber v Ružinove prípadne podľa dohody v okolitých častich Bratislavy. Prosím kontaktujte ma mailom (resp. správou cez )
Ikea stôl 150 cm x 75 cm, do pracovne alebo pre študenta
Predám stôl Ikea do pracovne, kancelárie, alebo pre študenta so šuplíkmi a skrinkou. Bol používaný a sú vidieť známky používania aj na vrchnej doske aj vo vnútri šuplíkov. Keď si pozriete detailnejšie fotky dosky, tak je to vidieť. Inak je čistý a v dobrom stave. Je to pevný dobrý stôl. Skrinka (Ikea Annefors) má stredovú policu nastaviteľnú výšku, do šuplíkov (Ikea Alex) sa zmestí veľké množstvo vecí. Rozmery stola: Šírka: 150 cm, Výška: 73 cm, Hĺbka: 75 cm, Šírka skrinky a šuplíkov: 36 cm Hĺbka skrinky a šuplíkov: 58 cm Medzera medzi nimi: šírka 72 cm x výška 71 cm Šuplíky si môžete dať doľava alebo doprava, ako Vám to vyhovuje. Pôvodná cena: 180 €/ks Cena: 70 €/ks, Ak by ste chceli jednotlivé časti iba tak: Šuplíková skrinka IKEA ALEX: (pôvodne 90 €) cena 50 € Poličková skrinka IKEA ANNEFORS s dvierkami: Cena 20 € Doska (150 cm x 75 cm): Cena 10 € Osobný odber v Malackách. (Štvrtok 18.5. viem doviezť do miest a dedín na Západnom Slovensku za 5 € za dovoz) Pozrite aj ďalšie moje inzeráty (kliknite nižšie vpravo na "Všetky inzeráty a hodnotenia užívateľa"). Pri nákupe viacerých vecí dám zľavu. tel, sms, Whatsup: mail: alcidne@
Predám stol Ikea Vittsjo
rozmery: 100x36cm materiál: sklo a kov ako nový
Stolik Vittsjo Ikea
Predam malo pouzivany PC stolik. Velmi pekny stav. Len osobny odber BA. Prosim kontaktovat cez email.
VITTSJÖ stôl
Stolík je v super stave, trošičku dva malé škrabance, ale nie je to skoro vôbec vidieť. Iba osobný odber Piešťany, Trnava. Písať iba email, číslo je vymyslené.