inzercia, predaj, predám, bazár

VIVAREAL IBA U NÁS 3 izb. tehlový RD s predzáhradkou, pozem

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj samostatne stojaci RD s predzáhradkou v obci Majcichov. Dom aj pozemok sa nachádzajú v intraviláne, zastavanej časti obce.
Pozemok má výmeru 1058 m2, je oplotený a na uličnej čiare dostatočne široký. Do dvora je možný vjazd s autom (aj nákladným).
Dom je cca 60-ročný, je v pôvodnom obývateľnom stave. Strecha je sedlová so škridlovou krytinou, múry sú z materiálu pálená tehla.
Napojený je na IS, obecná voda, elektrina 230/400V, plyn, odpad je riešený župou s prepadom do 2 trativodov. Na pozemku je tiež aj vlastná studňa.
Do domu sú dva vstupy, jeden spredu od ulice, druhý je z dvora.
Dispozične pozostáva zo vstupnej časti - zádveria, chodby - verandy presvetlenej po celej dĺžke oknami, 3 izieb, pričom dve sú orientované do ulice, špajze - komory, kúpeľne spolu s WC. Je z časti podpivničený, pod komorou cca 10 m2.
Kúrenie je lokálne plynovými gamatkami.
Keďže je dom v pôvodnom stave je vhodný na rekonštrukciu, ktorú si môže nový majiteľ realizovať podľa vlastných potrieb a predstáv.
V záhrade sa nachádzajú rôzne okrasné dreviny, ovocné stromy a pôvodný vinohrad.

Obec Majcichov sa nachádza 10 km od Trnavy, 5 km od diaľnice, cca 13 km od Serede a 45 km od Nitry. V obci je kompletná občianska vybavenosť, potraviny, obecný úrad, kostol, škola, škôlka, pošta.

Cena: 147 500,-€ vrátane služieb a provízie RK


SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.
V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.
Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
VIVAREAL  IBA U NÁS 3 izb. tehlový RD s predzáhradkou, pozem
Podobné inzeráty
VIVAREAL  NOVÁ CENA 3 izb. tehlový RD s predzáhradkou, pozem
Ponúkame na predaj samostatne stojaci RD s predzáhradkou v obci Majcichov. Dom aj pozemok sa nachádzajú v intraviláne, zastavanej časti obce. Pozemok má výmeru 1058 m2, je oplotený a na uličnej čiare dostatočne široký. Do dvora je možný vjazd s autom (aj nákladným). Dom je cca 60-ročný, je v pôvodnom obývateľnom stave. Strecha je sedlová so škridlovou krytinou, múry sú z materiálu pálená tehla. Napojený je na IS, obecná voda, elektrina 230/400V, plyn, odpad je riešený župou s prepadom do 2 trativodov. Na pozemku je tiež aj vlastná studňa. Do domu sú dva vstupy, jeden spredu od ulice, druhý je z dvora. Dispozične pozostáva zo vstupnej časti - zádveria, chodby - verandy presvetlenej po celej dĺžke oknami, 3 izieb, pričom dve sú orientované do ulice, špajze - komory, kúpeľne spolu s WC. Je z časti podpivničený, pod komorou cca 10 m2. Kúrenie je lokálne plynovými gamatkami. Keďže je dom v pôvodnom stave je vhodný na rekonštrukciu, ktorú si môže nový majiteľ realizovať podľa vlastných potrieb a predstáv. V záhrade sa nachádzajú rôzne okrasné dreviny, ovocné stromy a pôvodný vinohrad. Obec Majcichov sa nachádza 10 km od Trnavy, 5 km od diaľnice, cca 13 km od Serede a 45 km od Nitry. V obci je kompletná občianska vybavenosť, potraviny, obecný úrad, kostol, škola, škôlka, pošta. Cena: 130 000 € vrátane služieb a provízie RK SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
VIVAREAL  EXKLUZÍVNE 3 izb. RD s manzardou a predzahrádkou,
Ponúkame na predaj vo výhradnom zastúpení samostatne stojaci 3 izb. rodinný dom s predzahrádkou na veľkom pozemku až 805 m2. Dom je tehlový, v pôvodnom stave. Strecha je sedlová, strešná krytina pálená škridla. Dom jmá 2 nadzemné podlažia a jedno podzemné. Dispozične pozostáva na prvom podlaží zo zádveria, chodby, 3 samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC. Na 2. podlaží sa nachádza schodište, chodba, jedna miestnosť- manzarda a povalový priestor. V podzemnom podlaží - v suteréne sú 3 miestnosti, pričom jedna slúži ako kotolňa. Vykurovanie je ÚK s plynovým kotlom.Tiež k dispozícii sú krbové kachle na tuhé palivo. Ohrev TUV je zabezpečený el. ohrievačom. Úžitková plocha domu je cca 200 m2. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete: mestská voda, kanalizácia, plyn, elektrina. Na pozemku je aj garáž a dieľňa. Vo veľkej záhrade sa nachádza veľa ovocných stromov a okrasných drevín. Vo dvore je možné okrem garáže parkovať ďalšie autá. V tesnej blízkosti domu je výborná občianska vybavenosť: zastávka MHD, predajňa potravín Lidl, železiarstvo, lekáreň, reštaurácia, nemocnica, pošta, železničná a autobusová stanica, základná škola. Centrum mesta je v pešej dostupnosti cca 20 min. Dom je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa na rodinné bývanie aj ako investícia za účelom do prenájmu, ktorý môžeme zabezpečiť. Cena : 280 000 € MOŽNÁ DOHODA NA CENE ! SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností a prevod nehnuteľnosti.
VIVAREAL  EXKLUZÍVNE 3 izb. RD s manzardou a predzahrádkou,
Ponúkame na predaj vo výhradnom zastúpení samostatne stojaci 3 izb. rodinný dom s predzahrádkou na veľkom pozemku až 805 m2. Dom je tehlový, v pôvodnom stave. Strecha je sedlová, strešná krytina pálená škridla. Dom jmá 2 nadzemné podlažia a jedno podzemné. Dispozične pozostáva na prvom podlaží zo zádveria, chodby, 3 samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC. Na 2. podlaží sa nachádza schodište, chodba, jedna miestnosť- manzarda a povalový priestor. V podzemnom podlaží - v suteréne sú 3 miestnosti, pričom jedna slúži ako kotolňa. Vykurovanie je ÚK s plynovým kotlom.Tiež k dispozícii sú krbové kachle na tuhé palivo. Ohrev TUV je zabezpečený el. ohrievačom. Úžitková plocha domu je cca 200 m2. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete: mestská voda, kanalizácia, plyn, elektrina. Na pozemku je aj garáž a dieľňa. Vo veľkej záhrade sa nachádza veľa ovocných stromov a okrasných drevín. Vo dvore je možné okrem garáže parkovať ďalšie autá. V tesnej blízkosti domu je výborná občianska vybavenosť: zastávka MHD, predajňa potravín Lidl, železiarstvo, lekáreň, reštaurácia, nemocnica, pošta, železničná a autobusová stanica, základná škola. Centrum mesta je v pešej dostupnosti cca 20 min. Dom je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa na rodinné bývanie aj ako investícia za účelom do prenájmu, ktorý môžeme zabezpečiť. Cena : 270 000 € MOŽNÁ DOHODA NA CENE ! SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností a prevod nehnuteľnosti.
VIVAREAL  EXKLUZÍVNE 4 izb. RD predzahrádkou, garáž, pozemok
Na základe výhradného zastúpenia klienta Vám ponúkame na predaj zaujímavý rodinný dom s predzáhradkou, v Trnave v mestskej časti Tulipán. Jedná sa o 4 izb. RD so sedlovou strechou, podlahová plocha cca 150 m2, situovaný je do bočnej ulice, na pozemku s výmerou 719 m2. Dom pozostáva z dvoch samostatných bytových jednotiek. Je napojený na všetky IS a to mestská voda, plyn. kanalizácia, elektrina. Na pozemku je aj funkčná vlastná studňa, ktorá sa používa. Hlavná časť domu je orientovaná do tichej bočnej ulice, dispozične pozostáva z 3 izieb, kuchyne, chodby, špajze, kúpeľne a samostatného WC. Druhá časť domu je orientovaná do dvora a dispozične pozostáva z kuchyne, izby, špajze a wc. Dom je v pôvodnom udržiavanom stave, suchý, postavený je z pálenej tehly, strešná krytina je škridla, bola menená cca pred 10. rokmi. Kúrenie v hlavnej časti domu je ústredné s plynovým kotlom, tiež bolo menené pred cca 10 rokmi, ohrev TÚV je el. zásobníkovým ohrievačom. V druhej časti domu je kúrenie riešené plynovými gamatkami. Na pozemku sa nachádza aj samostatne stojaca garáž. Keďže pozemok je rožný je prístup z dvoch ulíc a je možné ho využiť na stavbu ďalšieho domu so samostatným vstupom, alebo na podnikateľské účely. Vo veľkej záhrade sa nachádza trávnik a ovocné stromy a okrasné dreviny. V blízkosti domu je dobrá občianska vybavenosť: základná škola, zastávka MHD, CKD market, predajňa potravín Lidl, železiarstvo MH centrum, lekáreň, reštaurácia, nemocnica, pošta, železničná a autobusová stanica cca 15 min. Centrum mesta je v pešej dostupnosti cca 20 min. Dom je vhodný na rodinné bývanie, podnikanie aj ako investícia za účelom ho dať do prenájmu, ktorý môžeme zabezpečiť. Cena : 260 000,-€ vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností a prevod nehnuteľnosti.
Bungalovna predaj v obci Miloslavov
Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 1 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 2 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 3 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 4 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 5 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 6 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 7 Ponúkame na predaj kvalitný murovaný tehlový bungalov – 4 izbový, z kvalitných materiálov v tesnej blízkosti Bratislavy. Pozemok - 600 m 295 000 € Pozemok - 705 m2 - 320.000 EUR Pozemok - 798 m2 - 330.000 EUR Dom sa nachádza v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Miloslavov. Dom má úžitkovú plochu 100 m2. Rozdelený je na 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a šatník. Podlahové kúrenie s elektrickým kotlom. Technické vyhotovenie: 30 tka tehla + 15 cm zateplenie, strecha škridla TERRA – väzníkový krov a 40 cm zateplenie stropu, okná SALAMANDER 6 komorové s tepelnoizolačným 3 sklom, komín SCHIEDEL (predpríprava na krb), elektrické zásuvky a vypínače LEGRAND. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, podkrovné schody sklápacie, napojenie na IS, funkčná kanalizácia, pletivový plot bez podhrabovej dosky po stranách pozemku v cene, zámková dlažba pre dve autá. Obhliadku dohodnite na 0904 80 70 80 Miloslavov je krásna a veľmi perspektívna a obľúbená lokalita, 5km od okraja BA, kúsoček na nový obchvat Mostu s napojením na nový nultý obchvat Bratislavy. Vlak, autobus, jazera Košariská, 1300m2 – nove obchodne priestory – Billa, 101 drogéria, Polícia, pizzeria …. škola, škôlky, fitko s bazénom.
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.