inzercia, predaj, predám, bazár

Vivobarefoot Gobi Junior botanical green 34

Kategória: Topánky, obuv


Vivobarefoot Gobi Junior botanical green 34
Topanky malo pouzivane v perfektnom stave
Osobny odber Bratislava, Stupava, alebo postou

Vivobarefoot Gobi Junior botanical green 34
Podobné inzeráty
Vivobarefoot Tracker II FG pánske zimné hnedé 44 NOVÉ
Vivobarefoot TRACKER II FG MENS BRACKEN 44 Vivobarefoot Tracker II FG pánske zimné hnedé 44 NOVÉ NENOSENÉ Úplne nové - pôvodná cena: 244€ Dôvod predaja - nesedí mi veľkosť. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Viem doviesť na trase Žilina-Trenčín-Bratislava Celokožené trekové topánky Tracker II FG sú najlepšou voľbou pre milovníkov prírodných povrchov. Boli navrhnuté tak, aby zvládli aj tie najdivokejšie miesta na zemi. Multiterénna podrážka je maximálne odolná a zároveň flexibilna. Na výrobu tejto novej verzie bola použitá koža z voľne chovaného dobytka a textílie obsahujúce väčší podiel recyklovaných a prírodných materiálov. Tracker II FG sú ideálnymi topánkami pre prechádzky lesom aj výlety do náročnejšieho terénu. Doprajte svojim chodidlám pocit maximálneho pohodlia aj na nespevnených chodníkoch.
Vivobarefoot Gobi
Predám používané barefoot/bosonohé kožené topánky značky Vivobarefoot. Model Gobi, veľkosť 43. Stav: zachovalé
vivobarefoot gobi hi iii
vivobarefoot gobi hi iii v perfektnom stave bez vlozky velkost 40
vivobarefoot gobi hi IV
vivobarefoot gobi hi IV v perfektnom stave bez vlozky velkost 38
Vivobarefoot GOBI III HEMP W Pink Granite 42
Trikrát obuté dámske barefoot topánky značky Vivobarefoot Gobi bledoružové veľkosť 42 v top stave bez poškodení, kupované za 127 eur. VD je 27.5 cm. Popis od predajcu: Vrch: prírodné plátené konope a recyklovaná bavlnená podšívka (textília) Podšívka a stielka: textílie Podošva: 3mm gumená podošva, s patentovanou ochranou odolnou proti prepichnutiu. Ultra tenká, oderuodolná, extra ohybná, protišmyková podošva, ktorá umožňuje dokonale cítiť povrch, po ktorom sa pohybujete každý deň. Zaväzovanie: okrúhle voskované bavlnené šnúrky Vnútorná vyberateľná vložka: áno, vyberateľná vložka s korkovou vrstvou Vegánskej: áno
Predam VivoBarefoot GOBI II M LT Brown Suede 45
Predam VivoBarefoot GOBI II M LT Brown Suede 45, len par-krat obute, bez chyby. Osobny odber, Bratislava, Stupava, alebo postou.