inzercia, predaj, predám, bazár

VIZUALIZÁCIA veľký 2i s lodžiou na Strede

Kategória: Byty

VIZUALIZÁCIA veľký 2i k rekonštrukcii s lodžiou na Strede v PB vhodný aj na prenájom

Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície?

Lokalita:
Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta.
MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom.
Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,...
Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené.
Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu.


Stav bytu:
Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv.

Možnosti dispozičného riešenia:
Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov...
Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne.
Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou.

Výhľad:
Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý.

Možnosti využitia:
Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom.

Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 120.819 eur.

Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :)

Videoprehliadka pre tých, ktorí chcú vidieť aj reálny stav bytu, a ktorým video povie viac ako fotky:

VIZUALIZÁCIA veľký 2i s lodžiou na Strede
Podobné inzeráty
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
ZNÍŽENÁ CENA VIZUALIZÁCIA veľký 2i s lodžiou na Strede
VIZUALIZÁCIA veľký 2i k rekonštrukcii s lodžiou na Strede v PB vhodný aj na prenájom Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície? Lokalita: Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu. Stav bytu: Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv. Možnosti dispozičného riešenia: Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov... Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne. Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou. Výhľad: Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Možnosti využitia: Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 124.372 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :) Videoprehliadka pre tých, ktorí chcú vidieť aj reálny stav bytu, a ktorým video povie viac ako fotky:
NA PREDAJ veľký 2i byt s lodžiou v centre mesta
VIZUALIZÁCIA veľký 2i k rekonštrukcii s lodžiou na Strede v PB vhodný aj na prenájom Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Odkiaľ to ale máte blízko do prírody, napr. na Kalváriu? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície? Lokalita: Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Ak máte radi prechádzky v prírode, tak si určite obľúbite aj Kalváriu, odkiaľ si môžete užívať aj krásne západy slnka. Cyklisti, bežci, turisti, celkovo všetci, ktorí máte radi dlhšie prechádzky, určite uvítate trasy vedúce až na Malý a Veľký Manín. Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu. Stav bytu: Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv. Možnosti dispozičného riešenia: Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov... Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne. Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou. Výhľad: Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Možnosti využitia: Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 117.266 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :) Videoprehliadka pre tých, ktorí chcú vidieť aj reálny stav bytu, a ktorým video povie
NA PREDAJ priestranný 2i byt s lodžiou v centre mesta
Veľký 2i k rekonštrukcii s lodžiou na Strede v PB vhodný aj na prenájom Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Odkiaľ to ale máte blízko aj do prírody, napr. na Kalváriu? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície? Lokalita: Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Ak máte radi prechádzky v prírode, tak si určite obľúbite aj Kalváriu, odkiaľ si môžete užívať aj krásne západy slnka. Cyklisti, bežci, turisti, celkovo všetci, ktorí máte radi dlhšie prechádzky, určite uvítate trasy vedúce až na Malý a Veľký Manín. Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu. Stav bytu: Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv. Možnosti dispozičného riešenia: Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov... Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne. Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou, viz. vizualizácia. Výhľad: Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Možnosti využitia: Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 117.266 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :) Videoprehliadka pre tých, ktorí chcú vidieť aj reálny stav bytu, a ktorým video povie viac
Upravený 3-izbový „pražský“ byt so 6-m lodžiou na Terase
"Hľadáte pre seba či svoju rodinu menší 3-izbový byt so 6-metrovou lodžiou, na vyššom poschodí s príjemným výhľadom, ktorý je navyše situovaný vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Terasa?“ Ak ÁNO, tak zbystrite svoju pozornosť. Volám sa Ing. Štefan GREGOR z RK Dream Real a ponúkam Vám možnosť kúpiť si tento menší 3-izbový byt s lodžiou na Jazmínovej ul. na Terase (Košice II – MČ Západ), v lokalite, ktorá si Vás získa svojim príjemným prostredím s množstvom zelene či výbornou občiankou vybavenosťou. Byt má podlahovú plochu 54 m2 a prislúchajú k nemu 6-metrová lodžia. Nachádza sa na 6. poschodí v 7 poschodovom zateplenom bytovom dome s novým výťahom a stúpačkami. Dve izby s lodžiou sú orientované na Západ a tretia izba s kuchyňou zas na Sever, čo ponúka kombináciu presvetlenej dennej časti bytu a spálne, ktorá sa neprehrieva. VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po byte pohodlne aj z Vášho mobilu či PC na našej stránke: STAV A DISPOZÍCIA BYTU: V byte prebehla staršia čiastočná rekonštrukcia, s úpravou pôvodnej dispozície. Byt je tak ideálny aj pre menej náročných klientov (ktorí ho môžu s menšími úpravami okamžite obývať) ale aj pre tých najnáročnejších (ktorí si ho môžu upraviť podľa vlastných predstáv, keďže žiadna z vnútorných priečok nie je nosné). Aktuálne byt dispozičné ponúka: - vstupnú chodbu s dostatkom priestoru pre vstavanú skriňu, či chodbový nábytok, - priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a vstupom na 6-m lodžiu, - 2 samostatné spálne, z ktorých v jednej bol sadrokartónovou stenou vytvorený šatník, - murovanú kúpeľňu so sprchovacím kútom, - samostatnú toaletu a - Komora (priamo v byte). V celom byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou. LOKALITA: Bytový dom je situovaný v košickej mestskej časti Terasa, ktorá je vyhľadávaná vďaka svojmu príjemnému prostrediu s množstvom parkov a ihrísk, výbornej dopravnej dostupnosti či perfektnej občianskej vybavenosti. V pešej dostupnosti sa nachádzajú viaceré potraviny (Fresh, Lidl a Billa), obchody či reštaurácie v OD Terasa a OC Galéria. Pár minút chôdze od domu sú zastávky MHD s linkami autobusov a električiek, ktoré Vás pohodlne dopravia do celého mesta. Zodpovedných rodičov poteší aj základná a materská škola (na Bernolákovej ul.) priamo za bytovým domom a Centrum voľného času (na Orgovánovej ul.). SKVELÁ INVESTÍCIA: Vďaka dispozičnému riešeniu s 2 samostatnými spálňami a občianskej vybavenosti je byt vhodný nielen ako pohodlné bývanie, ale aj ako stabilná investícia na dlhodobý prenájom. CENA: 134.990,- € AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, ZAVOLAJTE MI A DOHODNITE SI OBHLIADKU. Informácie o nehnuteľnosti Vám poskytne Licencovaný realitný maklér NARKS: Ing. Štefan Gregor
NA PREDAJ: 3-izb. byt s lodžiou a zariadením, Levoča, 2/8 p.
Ponúkam vám na predaj 3-izbový byt s lodžiou v bytovom dome na sídlisku Západ v Levoči, na ulici Jána Francisciho 19. Byt je zrenovovaný, teplý, suchý, s neprechodnými izbami, zasklenou a uzavretou lodžiou, výhľadmi na zeleň a detské ihrisko. Nachádza sa na 2. poschodí v zateplenom bytovom dome. BYT: - pozostáva z troch obytných miestností a príslušenstva, ktorým je kuchyňa, kúpeľňa, WC, predsieň, lodžia a pivnica na technickom podlaží bytového domu - rozloha celkom: 73,08 m2 vrátane príslušenstva IZBA: 19,00 m2 IZBA: 12,00 m2 IZBA: 12,00 m2 KUCHYŇA: 10,20 m2 PREDSIEŇ: 10,60 m2 KÚPEĽŇA A WC: 4,30 m2 PIVNICA: 1,40 m2 LODŽIA: 3,58 m2 - poschodie: 2/8 - orientácia: východ (kuchyňa s lodžiou a obývacia izba), západ (detská izba a spálňa) - má vymenené všetky plastové okná so žalúziami (na lodžii bez žalúzií), bezpečnostné vstupné dvere zn. Sherlock, interiérové dvere v kúpeľni a WC, murovaná kúpeľňa a WC s novou sanitou, rozvodmi vody a elektriny, dlažba a obklady v kúpeľni, WC a na lodžii, plávajúca podlaha v izbách, kuchyni a v predsieni, murovaná lodžia s plastovým oknom a strieškou proti dažďu, nový radiátor v kuchyni, vymenená kuchynská rohová linka so spotrebičmi (elektrická rúra a plynová varná doska, umývačka riadu) - osobné vlastníctvo bez ťarchy, zariadenie na fotografiách je predmetom dohody – väčšina je v cene. BYTOVÝ DOM: - panelový, skolaudovaný v r. 1984 - nachádza sa v zabývanej a obľúbenej lokalite v strede sídliska Západ - zateplený obvodový plášť v r. 2014, vymenené plastové okná v r. 2010, vstupné dvere predné aj zadné v r. 2006, inštalované svetelné senzory na schodiskách aj pri vstupoch, nové poštové schránky, nová PVC krytina na schodiskách, na prízemí dlažba, vymaľované steny na schodiskách, pri vstupe do BD urobený prístup na kočiare a bicykle - má vymenené rozvody plynu, vody a odpadu v „stúpačkách“ (r. 2022) - má vytvorené spoločenstvo vlastníkov bytov, správu BD vykonáva Stavebné bytové družstvo Levoča - výborná občianska vybavenosť - v blízkosti sa nachádza zastávka MHD, detské ihrisko, nákupné centrum, materská škola, základná škola, lekáreň, športová hala, kostol, tenisové a futbalové ihrisko a i. Mesačné náklady na bývanie: 140,- Eur vrátane energií bez služieb TV a internetu. Pozrite si videoprehliadku: Osobné obhliadky bytu po dohode a viac informácií na tel. čísle: . Bc. Beáta Kohiarová, RSc. BEA REALITY LEVOČA