inzercia, predaj, predám, bazár

Vkladné knižky - R-Ú, 1. ČSR, Peotektorát Č&M

Kategória: Zberateľstvo

Dobrý deň, ponúkam vkladné, sporiace a poistné knižky z odbobia Rakúsko-Uhorska, 1. ČSR a Protektorátu Čechy a Morava.

- Městská spořitelna Pražská (1903)
- Slavia vzájmně pojišťovací banka v Praze (1908)
- Městská spořitelna na král. Vinohradech (1928)
- Prager städtische Sparkassa (1942)

Knižky sú plné záznamov, odtlačkov pečiatok a atramentom vypísaných kolóniek.

Odber / prezretie možné v Bratislave a v Senci.
Vkladné knižky - R-Ú, 1. ČSR, Peotektorát Č&M
Podobné inzeráty
staré dokumenty-pasy,vojenská a vkladné knižky,...
Predám staré dokumenty-pasy,vojenská a vkladné knižky. Aj jednotlivo. Vojenská knižka z roku 1951-top stav-19€, Pas ČSFR z roku 1991 - 15€, Vkladné knižky z roku 1989 a 1990 - 9€/ks, Pasy SVK po 10€/ks. Dokumenty sú vo výbornom stave. Pošlem poštou, alebo osobný odber v NR/BA. Všetko spolu za 65€.
staré dokumenty-pasy,vojenská a vkladné knižky,...
Predám staré dokumenty-pasy,vojenská a vkladné knižky. Aj jednotlivo. Vojenská knižka z roku 1951-top stav-19€, Pas ČSFR z roku 1991 - 15€, Vkladné knižky z roku 1989 a 1990 - 9€/ks, Pasy SVK po 10€/ks. Dokumenty sú vo výbornom stave. Pošlem poštou, alebo osobný odber v NR/BA. Všetko spolu za 65€
staré dokumenty-pas,vojenská a vkladná knižka,vodičák,..
Predám staré dokumenty-pas,vojenská a vkladné knižky,vodičák. Vojenská knižka z roku 1951-top stav-25€ Vodický preukaz z roku 1971 - 20€ Pas z roku 1991 - 20€ Vkladné knižky z roku 1989 a 1990 - 15€/ks Dokumenty sú vo výbornom stave. Aj jednotlivo. Pošlem poštou, alebo osobný odber v NR.
Vkladne knižky slovenský štat.
Vkladne knižky slovenský štat.
Starožitné pohľadnice - KOMÁRNO, NOVÁ BAŇA,  SOKOLEC
Ponúkam zaujímavé pohľadnice miest Slovenska z čias Rakúsko-Uhorska a I.ČSR : a/ Komárom- Komárno,ČSR,1922- 5 €! b/ Komárom- Komárno,kasíno,ČSR,1925- 5 €! c/Apaczaszakalos- Opatovský Sokolec,RU,čistá- 14 €! d/Nová Baňa- ČSR,1924- 8 €! Kontakt len e-mailom ! Pozrite sa aj na moje ostatné inzeráty !
Sedliacka JAZDA - 1.ČSR - sako,rajtky,pracka,opasok,topánky
Pekný skoro 100-ročný komplet Sedliackej JAZDY - 1.ČSR (sako,rajtky,pracka,opasok,topánky...bez čiapky!-tú si chcem nechať v zbierke) Jedná sa o dobový predmety nosený v období 1. ČSR ako aj počas vojnového Slovenského Štátu! Sedliacka jazda združovala majiteľov koní z rád poľnohospodárov a ich cieľom,ako sami hlásali,bolo „zveľadenie chovu koní v záujme poľnohospodárstva a brannosti národa a štátu. Cena za komplet 300eur + pošta Na svoj vek super stav - pekný dobový originál (nečistené,takže po vyčistení bude ešte krajší )- topánky budú asi novšie-povojnové a sem tam nejaká dierka od moľa... KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!