inzercia, predaj, predám, bazár

Vlajocky do komory

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam tieto bezpecnostne vlajocky do komory roznych zbrani. Priemer 5mm. Cena za 20ks
Vlajocky do komory
Podobné inzeráty
Čistenie na zbraň
Predám novú čistiacu sadu pre AR15 Súprava obsahuje: 2x mosadznú tyčku so závitom ergonomické držadlo bronzovú kefku s fosforovou úpravou pre kalibri 5,56 kombinovanú kefu na čistenie komory kefku s nylonovými štetinami na závorník a piest poistku prázdnej komory mosadzný držiak vyterákov nádobku na olej púzdro na zips.
Armanov Kompenzátor PCC Equalizer 9mm - 1/2x36
Predam par krat pouzity Kompenzator… ako novy PC: 149€ Kompenzátor alebo úsťová brzda Armanov bola navrhnutá od základu štúdiom prietoku plynov kalibru 9mm (PCC - Pistol Caliber Carbine). Tri komory sú navrhnuté tak, aby odvádzali čo najviac plynov nahor, a tým sa znížil spätný ráz pri streľbe. Výsledkom je rýchlejšia streľba a menší pohyb zbrane. Je vyrobený z hlavňoviny precíznym opracovaním s malými toleranciami, následne povrchovo upravený matným čiernením. Jednotlivé komory sú bez ostrých hrán pre plynulý tok plynov a uľahčujú čistenie. Súčasťou balenia sú tri, na mieru vyrobené škrabky pre čistenie. Kompenzátor bol navrhnutý a dôkladne testovaný skúsenými PCC strelcami. Závit: 1/2" - 36
Opakovacia brokovnica HUNT MH-12
Ponúkam na predaj opakovaciu brokovnicu Hunt MH-12 predstavuje unikátne riešenie, ktoré neponúka žiadna iná firma na svete. Brokovnica, ktorá pojme 12 nábojov, ale s celkovou dĺžkou iba 82cm. V podstate sú to dve brokovnice vedľa seba, s jednou spúšťou a jedným "pumpovacím predpažbím", ale dvomi hlavňami a dvomi zásobníkmi. Systém streľby je jednoduchý - jeden pohyb predpažbím nabije obe komory, strelec 2x stlačí spúšť aby 2x vystrelil a potom znovu jedným pohybom predpažbia obe komory vybije a zas nabije. V prípade, že v komore nie je náboj, puška cvakne naprázdno. Predáva sa v plastovom kufri. Ku nákupu potrebné ZP a NP. Cena 789€
Predám pažbu Waither
Predám originál drevenú bukovú pažbu na pušku Walther, nastaviteľná lícnica polepená samolepiacim neoprénom,anatomická pištoľová rukoväť s možnosťou úpravy na mieru,vybratie na montáž ISSF lišty,tri komory na závažie pre vyváženie pušky,nastaviteľná gumová bodka. Pôvodná cena 650 eur. Teraz len za 350 eur.
Pištol značky Bubix
Ponúkam na predaj zbrane od firmy BUBIX (Rakúsko ) Všetky ďalšie informácie o produktoch na tel čisle. K nákupu potrebný ZP a NP. Možnost odberu aj vo vačších množstvách. Dohoda istá Nový rakúsky sub-kompakt s možnosťou zmeny kalibru vhodný pre pravákov i ľavákov. BUBIX BRO disponuje úchopovou poistkou spúšte, poistkou úderníka a horným indikátorom nabitej komory, ktorý je viditeľný a hmatateľný aj v rukaviciach. Vypúšťač zásobníka i záchyt záveru sú obojstranné, prispôsobené pre pravákov i ľavákov. Cieľnik a muška sú stranovo nastaviteľné, vyrobené z polyméru a majú biele zvýraznenie. Zväčšený priestor lúčika pre streľbu v rukaviciach. Pištoľ je možné v puzdre uzamknúť zámkom (nie je súčasťou balenia). Zbraň je dodávaná s pohodlným obojstranným IWB puzdrom s istiacou šnúrou ktorá sa pripevní k opasku. Nízka hmotnosť, vysoká spoľahlivosť a kvalitná spúšť robia z BUBIX BRO vynikajúcu zbraň na skryté nosenie i intenzívnu streľbu na strelnici. MULTIKALIBROVÁ PLATFORMA Charakteristickou vlastnosťou konštrukcie pištolí BUBUX BRO je možnosť zmeny kalibru jednoduchou výmenou hlavne a záveru. K dispozícií budú 3 konverzné sady: 9x18 Makarov, 9x19 Luger, 9x21 IMI. PARAMETRE: Kapacita zásobníka: 12 nábojov Dĺžka hlavne: 90 mm (3.54in) Celková dĺžka: 161.5 mm Šírka záveru: 24.4 mm Dĺžka zámernej: 142 mm Výška: 120-130 mm (ploché dno/predĺžené dno) Hmotnosť: 560-590 g (v závislosti od kalibra)
LASEROVÝ TRÉNINGOVÝ NÁBOJ
Laserový treningový náboj v kalibri .223 REM, 38 SPEC, 9 Luger, 40 S&W, 45 ACP je jednoduchým a veľmi účinným prostriedkom na cvičenie streľby nasucho (bez skutočnej streľby) aj v pohodlí vášho domova. Telo je vyrobené z mosadze rovnako ako skutočný náboj, takže je dostatočne odolné a nemusíte sa obávať poškriabania hlavne. Nábojnica sa vloží priamo do komory a po zasiahnutí falošnej zápalky sa nakrátko aktivuje laserový lúč, ktorý označí miesto zásahu červenou bodkou. Úderník vašej zbrane vždy narazí na mäkký materiál. Nemusíte sa teda obávať, že by ste ho poškodili. Gumové tesniace krúžky zaručujú stabilné umiestnenie strely v komore. Nábojnica je na konci zúžená, takže ju vyťahovač počas nabíjania nevyhadzuje. Napájanie zabezpečujú tri hodinové batérie, ktoré sú súčasťou balenia.