inzercia, predaj, predám, bazár

Vlhkomer na piliny

Kategória: Ostatné

Predám vlkomer nový
Pôvodná cena 100e
Foto je ilustrácia
Prípade potreby pošlem or.foto
Mam 2ks vlhomera
Kontakt
Vlhkomer na piliny
Podobné inzeráty
Predám piliny (vhodné aj na údenie)
Predám piliny navrecované v obilných vreciach. Piliny sú vhodné aj na údenie alebo pod zvieratá (nemažeme pílu chemickým olejom). Možnosti: > dubové (vhodné na údenie) 5€/vrece > mix ostatných drevín (vhodné napr. pod zvieratá) 3€/vrece Cena ze jedno vrece je 3€.
Piliny  na udenie  -dubove
Piliny su čisté vhodne na udenie 1 vrece -8€ Mix piliny ( nieje vhodne na udenie ) 3€
Predám piliny (vhodné aj pod zvieratá, údenie)
Predám piliny navrecované v obilných vreciach. Piliny sú vhodné aj pod zvieratá (nemažeme pílu chemickým olejom). Cena ze jedno vrece pilín z mixu drevín je 3€. Cena ze jedno vrece dubových pilín je 5€.
Peletovač na pelety z piliny - k dispozícii ihneď
Predám 11 kW peletovač na drevené piliny, viacstupňová prevodovka. Vhodný pre stolárov. Rozsah vlhkosti piliny 12-20%. Hodinový výkon cca 150 kg peliet. Môžete si doniesť vlastný materiál na odskúšanie.
Piliny z tvrdého a mäkkého dreva
Mám zvýšený záujem o piliny z tvrdého a mäkkého dreva. Piliny oddelené podľa druhu čo najviac suché, teda nevystavené dažďu a nadmernej vlhkosti. Odber sa dohodne po telefonickej dohode.
Vlhkomer GANN HYDROMETTE HB 30
Predam používany elektronický vlhkomer Hydromette HB 30 je v kufríku - obsahuje:zapichovaciu sondu, zásuvné elektrody, prepojovací kabel a elektrodu pre vysokofrekvenčné meranie.