inzercia, predaj, predám, bazár

Vlna, ihlice, háčiky

Kategória: Umelecké predmety

Predám balíček / set vln, háčikov a ihlíc. Pokiaľ máte záujem len o jeden kus, prosím kontaktujte ma cez email alebo SMS :)

Cena za všetko dokopy - 5€ + poštovné

Som ochotná odoslať cez Packetu, DPD, SPS a Poštu.
Vlna, ihlice, háčiky
Podobné inzeráty
Obrazy Moskva 3
Fotografie obrazov pod sklom v drevenom rame 50x40 cm. Ramy mierne odrete, nic strasne, podla mna ani netreba preramovat, ale ako darcek menej vhodne. Zo zadu haciky na zavesenie k dvom obrazom, k tretiemu treba dokupit. Mozno bude treba kupit vacsie a silnejsie haciky. 10 eur kus.
Obrazy Moskva 3
Fotografie obrazov pod sklom v drevenom rame 50x40 cm. Ramy mierne odrete, nic strasne, podla mna ani netreba preramovat, ale ako darcek menej vhodne. Zo zadu haciky na zavesenie k dvom obrazom, k tretiemu treba dokupit. Mozno bude treba kupit vacsie a silnejsie haciky. 8 eur kus.
Ručne maľovaný obraz...Nádherná Afrika ...50x60cm
- obraz na stenu - obraz na plátne - nový. nepoužívaný - rozmer 50x60cm - háčiky na zavesenie sú súčasťou plus pošta (balík)
Obraz na plátne...obraz na stenu...Maky
- obraz na stenu - obraz na plátne - nový. nepoužívaný - rozmer 40x30cm - háčiky na zavesenie sú súčasťou plus pošta (balík)
Obraz na plátne...obraz na stenu...Retro Autá
- obraz na stenu - obraz na plátne - nový. nepoužívaný - rozmer 40x30cm - háčiky na zavesenie sú súčasťou plus pošta (balík)
Obraz na plátne...Obraz na stenu... Tajomná neznáma 60x50cm
- obraz na stenu - obraz na plátne - nový. nepoužívaný - rozmer 60x50cm - háčiky na zavesenie sú súčasťou plus pošta (balík)