inzercia, predaj, predám, bazár

Vlnený kabátik luxusnej značky Manoush - XL

Kategória: Bundy a Kabáty

Šedý vlnený kabátik francuzskej luxusnej začky Manoush. Okolo limca a dole volániky, puf rukávy. Kabatik sa da zapnúť a zaviazať. Veľkosť XL, sedí an na L. Rozmery: rukáv 64,5cm, dĺžka saka 57,5cm, cez prsia 100cm, pás 87cm. Nosene 2x, top stav.
Vlnený kabátik luxusnej značky Manoush - XL
Podobné inzeráty
Kožušinový kabátik MANOUSH
Predám nový luxusný kožušinový kabátik značky MANOUSH,veľkosť S.Kabátik je 100% zajac,celý podšitý saténom. Vhodný ako darček. Rozmery: Plece-15cm Rukáv-62cm Pod pazuchami-48,5cm Celková dĺžka-89cm Možná aj výmena za novú kabelku/ruksak značky COACH,AIGNER,FURLA,COCCINELLE….. Iba nové s visačkou.
Kabátik-vlnený, 44/46
Vlnený kabátik- 100% vlna. V rukávoch je podšívka- 97% polyester, 3% elastan. Dl. 67 cm, dl.rukáva 65 cm, šírka cez prsia 57x2 c, boky57x2 cm. Sedí na veľkosť 44/46, keďže sa aj poddá, skôr na 46, potrebné je premerať. Kabátik je teplý, súper stav, bez poškodenia, značka- BASLER. Znižujem cenu z 9 na 5€, nakoľko som zistila,že sú tam malé dierky, pri ramene,aj jedna nad pasom pri boku, tiež je to opravené,to je asi od kabelky, aj na olemovaní pri zipse na rukáve. Nie je to nápadné,ťažko zbadať, keď to neviem a je to fotené z 30 cm vzdialenosti. Prikládam foto, označené je špendlíkmi.
MOISON SCOTCH - Elegantný nepremokavý kabátik v. 38/40
Ponúkam krásny a zároveň praktický prechodný kabátik, do času i nečasu. Je unikátny! Kabátik je vlastne pršiplášť zo 100 %bavlny s waterproof povrchom. Teda je nepremokavý zo širokou manžetou na kapucíni, ktorá dobre chráni pred nepriazňou počasia, prípadne dažďom. Rukávi majú manžety s kovovými gombíkmi na upínanie a reguláciu šírky. Bundička má hlboké a praktické lištové kapsy po stranách PD. Zapínanie na cvočky. Kapucňa je odnímateľná a miesto nej vynikne vysoký golier s lemom,ktorý chráni citlivý krk. Vhodný na veľkosť medzi 38/40 Má vzor pepito kocky v kombinácii čierna a lososová. Záverom...Kabátik je od holandskej luxusnej značky MOISON SCOTCH. Pôvodná cena 182€. Odporúčam ho, ako naozaj hodnotný kúsok do nadchádzajúcej jari,ktorý bude dlho robiť radosť svojej majiteľke! Rozmery sú v prílohe.
Dámsky prechodný kabátik, zn. Aivelli, XL
Predám dámsky prechodný vlneny kabátik zn. Aivelli, farba kráľovská modrá s aplikáciou vážky na golier a na vačku. Kabátik nemá podšívkou. Miery cez prsia 73 cm x 2, celková dľžka 77 cm. Kabátik nemá žiadne poškodenia.
Oranžový vlnený krátky kabátik
Oranžový vlnený mäkučký krátky kabátik značky Pepper Mint spirit of fashion. Veľkosť 38. Oblečený raz. Dĺžka kabátika je 57cm bez goliera, v páse 85cm.
Vlneny damsky cierny kabatik zn.Debenhams ( Anglicko )
Uplne novy znackovy,dámsky vlneny cierny kabatik zn.Debenhams ( kupeny v Anglicku ) .Povodna Cena 85 Eu ...Ja ho predávam za 29eu . Velmi pekny a pohodlny strih - uplne novy ! Kotnikove cizmicky v.39 so zipsom su zdarma ku kabatiku .plus dobierka.