inzercia, predaj, predám, bazár

Vlnený ponožky

Kategória: Topánky, obuv

Predám vlnený ponožky ručné vyrobene na Srpsko od čisté vlne velikost je univerzálna napríklad od 38 do 45 číslo WhatsApp aj Viber
Vlnený ponožky
Podobné inzeráty
nove Dedoles zabky + ponožky 35-38 a 39-42
predam nove Dedoles zabky - slapky cez prst. su nove s vysackou nenosene. cena je 7 eur.predavam aj Dedoles bambusove ponozky pre diabetikou par po 4 eur. mam 3 farby. velkost 35-38 a 39-42. podkolienky 6 eur, krabicka Love ponozky 2 ks v baleni za 9eur.ponozky na oslavu v krabici za 5 eur.ostatne ponozky nove par 4 eura.
WOLSKI veľ.44 + Darček ZDARMA
Predám elegantné polotopánky značky WOLSKI vo veľkosti 44. Topánky sú zachovalé a lesklé. Sú v skvelom stave. Nájdu sa na nich nejaké drobnosti ale boli veľmi málo nosené čo vidno i stave podrážok na foto. Takže sú v peknom stave a navyše dezinfikované sprejom proti zápachu a baktériám. Takže pripravené niekomu poslúžiť. :-) Pôvodná cena bola do 100 € + ZDARMA DARČEK v prípade seriózneho a rýchleho jednania pridám značkové čisto NOVÉ nenosené členkové ponožky ANDI vo farbe čiernej k tejto obuvi ktoré sú z USA. Dôvod predaja je, že som prešiel na barefoot obuv a tak už tieto nevyužijem. _____________________________________________ Kontakt: Preferujem kontakt emailom z hľadiska prehľadnosti záujemcov - Odpisujem pravidelne. Spôsob predaja: Preferujem osobný odber ale pri serióznom záujme ponúkam i možnosť zasielania Slovenskou poštou. Prehľad cien poštovného: zaslanie ako DOPORUČENÝ LIST BEZ DOBIERKY: Cena: 1,90 € zaslanie ako DOPORUČENÝ LIST NA DOBIERKU: Cena: 3,50 € Pri kúpe aspoň 2 kusov tovaru ( nezáleží čo si z ponuky mojich inzerátov vyberiete ) ponúknem poštovné pri platbe vopred ZDARMA! :-) ___________________________________________ Pokiaľ tento inzerát čítate, je ešte aktuálny až do zmazania. POZRI AJ ĎALŠIE INZERÁTY :-) V ponuke medzi ďalšími inzerátmi predávame aj topánky, tričká, ponožky, jeansové kraťasy a iné veci. Niektoré tiež dovezene i priamo z USA.
MADEJ elegance 44 + Darček
Predám elegantné polotopánky značky MADEJ model Moda Elegante vo veľkosti 44. Topánky sú zachovalé a lesklé. Nájdu na nich škrabančeky ( viď na foto ) ale boli na nohách len na niekoľkých akciách. Spočítali by sme to asi na jednej ruke. Takže sú v peknom stave a navyše dezinfikované sprejom proti zápachu a baktériám. Takže pripravené niekomu poslúžiť. :-) Pôvodná cena bola do 60 € + ZDARMA DARČEK v prípade seriózneho a rýchleho jednania pridám značkové čisto NOVÉ nenosené členkové ponožky ANDI vo farbe čiernej k tejto obuvi ktoré sú z USA. Dôvod predaja je, že som prešiel na barefoot obuv a tak už tieto poltopánky nevyužijem. _____________________________________________ Kontakt: Preferujem kontakt emailom z hľadiska prehľadnosti záujemcov - Odpisujem pravidelne. Spôsob predaja: Preferujem osobný odber ale pri serióznom záujme ponúkam i možnosť zasielania Slovenskou poštou. Prehľad cien poštovného: zaslanie ako DOPORUČENÝ LIST BEZ DOBIERKY: Cena: 1,90 € zaslanie ako DOPORUČENÝ LIST NA DOBIERKU: Cena: 3,50 € Pri kúpe aspoň 2 kusov tovaru ( nezáleží čo si z ponuky mojich inzerátov vyberiete ) ponúknem poštovné pri platbe vopred ZDARMA! :-) ___________________________________________ Pokiaľ tento inzerát čítate, je ešte aktuálny až do zmazania. POZRI AJ ĎALŠIE INZERÁTY :-) V ponuke medzi ďalšími inzerátmi predávame aj topánky, tričká, ponožky, jeansové kraťasy a iné veci. Niektoré tiež dovezene i priamo z USA.
nosené LASOCKI 43/44
Topánky boli pravidelne používané a preto nesú známky používania zvonka i zvnútra ale boli pravidelne čistené takže sú stále pomerne v peknom stave a navyše dezinfikované sprejom proti zápachu a baktériám. Takže pripravené niekomu ešte poslúžiť. :-) Pôvodná cena bola do 60 € + ZDARMA DARČEK v prípade seriózneho a rýchleho jednania pridám značkové čisto NOVÉ nenosené členkové ponožky ANDI vo farbe čiernej k tejto obuvi ktoré sú z USA. Dôvod predaja je, že som prešiel na barefoot obuv a tak už tieto nevyužijem. _____________________________________________ Kontakt: Preferujem kontakt emailom z hľadiska prehľadnosti záujemcov - Odpisujem pravidelne. Spôsob predaja: Preferujem osobný odber ale pri serióznom záujme ponúkam i možnosť zasielania Slovenskou poštou. Prehľad cien poštovného: zaslanie ako DOPORUČENÝ LIST BEZ DOBIERKY: Cena: 1,90 € zaslanie ako DOPORUČENÝ LIST NA DOBIERKU: Cena: 3,50 € Pri kúpe aspoň 2 kusov tovaru ( nezáleží čo si z ponuky mojich inzerátov vyberiete ) ponúknem poštovné pri platbe vopred ZDARMA! :-) ___________________________________________ Pokiaľ tento inzerát čítate, je ešte aktuálny až do zmazania. POZRI AJ ĎALŠIE INZERÁTY :-) V ponuke medzi ďalšími inzerátmi predávame aj topánky, tričká, ponožky, jeansové kraťasy a iné veci. Niektoré tiež dovezene i priamo z USA.
Ponožky pánske
Predám pánske ponožky balenie 5ks Pri viac kuso odber Čaňa dohodou
vysoké ponožky BALENCIAGA
Luxusné vysoké ponožky Balenciaga. Veľkosť UNI. Nové, ihned k odberu. Vzdy odpovedám na email, skontrolujte si spam!