inzercia, predaj, predám, bazár

Vlozky do poporodnych nohaviciek

Kategória: Ostatné

Dobry den,
predam denne aj nocne vlozky do poporodnych nohaviciek.
Denne vlozky komplet balik.
Nocne vlozky chyba 1 ks.
Vlozky do poporodnych nohaviciek
Podobné inzeráty
Vložky tianDe
Ženské zdravie - dámske bylinné vložky TianDe Vložky, vložky, vložky a ešte raz vložky. Od určitého obdobia sa vložky stávajú pravidelnými spoločníkmi dievčat, žien, matiek či babičiek (inkontinencia). Nájdeme ich v kabelkách, športových taškách či v zadnom vrecku riflí. Preto by sme si mali dobre zvážiť, ako sa tento spoločník správa a chová k nášmu telu☝️ . Či už k tejto téme žena pristupuje vedome alebo nevedome - PMS, menštruácia, zbláznené hormóny či cyklickosť sú jej bežnou súčasťou. Povedzme si niečo o bežne dostupných vložkách. Možno ste o tom už počuli a možno to budete čítať po prvý krát, vložky, ktoré si bežne kupujete v drogérii, sú vyrábané z odpadového materiálu, z plastov. Pri chemickej úprave vložiek sa používa sírouhlík, kyselina sírová, chlór alebo hydroxid sodný. Vedľajšie účinky týchto látok zahrňujú nevoľnosť, zvracanie, bolesti hlavy, hrudníku atd. Aby mali bežné vložky dobrú predajnosť, sú vložky a rovnako aj tampóny bielené za prítomnosti chlóru, čo ústi v produkciu dioxinu, ktorý je spájaný s oslabením imunitného systému. Až 52% ženských chorôb je spôsobených zložením bežne vyrábaných vložiek. Niektoré vložky a tampóny na trhu obsahujú rakovinotvorný herbicid glyfosát, ktorý vzniká použitím geneticky modifikovanej bavlny. To všetko, ako i ďalšie nemilé skutočnosti v súvislosti s bežnými vložkami o ktorých sa verejne nehovorí - sa podieľajú na zápalových ochoreniach, narúšaní menštruačného cyklu, ale i na neplodnosti. Vedci napojení na spoločnosť TianDe našli spôsob, ako chrániť ženské zdravie a reprodukčné schopnosti na dlhé roky. Prišli so skvelým riešením - bylinné vložky. Bylinné vložky sa odporúčajú ako podpora liečby gynekologických ochorení, pri výraznom prejave zápalových procesov, vrátane kandidózy, k prevencii gynekologických problémov, normalizácii hormonálneho stavu, zlepšení kvality života. Ale tiež aj na bežné nosenie počas dňa (intimky) alebo počas menštruácie ako prevencia a posilnenie ženského zdravia. Zloženie vložky bolo vyvinuté na základe skúseností z tradičnej čínskej medicíny. Byliny obsiahnuté vo vložkách sa zbierajú podľa lunárneho kalendára vyškolenými odborníkmi. Kontraindikácie: tehotenstvo, kojenie Cena: Intimky - 4,0 € (20-25 kusov v balení) Denné Energia bylín - 5,9 € 8kusov v balení Nočné Energia bylín - 6,9 € 8 kusov v balení Vložky nefritová sviežosť Denne aj nočné - 5,50 € V prípade záujmu viem vybaviť VIP zľavu = 35%. Pre viacej informácií prosím písať správu.
Aniball a chladive vlozky
Predám Aniball-predporodna pomôcka, používaná týždeň, bez závad. Balónik si však treba kúpiť nový. Cena 25€ Chladivé vložky Frida Mom 8ks plus 2ks jednorazových popôrodných nohavičiek, zabalene v pôvodnej krabici. pôvodná cena 35€ predám za 25€. preferujem osobný odber ale vieme sa dohodnúť.
Aniball a chladive vlozky
Predám Aniball-predporodna pomôcka, používaná týždeň, bez závad. Balónik si však treba kúpiť nový. Cena 20€ Chladivé vložky Frida Mom 8ks plus 2ks jednorazových popôrodných nohavičiek, zabalene v pôvodnej krabici. pôvodná cena 35€ predám za 25€. preferujem osobný odber ale vieme sa dohodnúť.
Látkové plienky, celá vybava
Predám látkové plienky na celé plienkové obdobie: 7ks vrchných nohavičiek zn. Bamboolik 2ks vrchných nohavičiek zn. T-tomi 2ks vrchných nohavičiek Petite Lulu 2ks all in one - menšie 17ks dlhych vkladacich plienok 4ks veľké vkladacky, nočné 5ks krátkych vkladacich plienok Vak na použité plienky Separacne vložky, dva baliky - otvorené, prikladám zadarmo. Minimálne používané, čisté, bez fľakov a škvŕn. V prípade záujmu poskytnem viac info, foto.... Osobný odber alebo platba vopred. Cena 110€ aj s poštovným. Dohoda možná.
Sada pre mamičky
Predám 2x tehotenskú košeľu s krátkym rukávom veľkosť M Dve balenia jednorazových popôrodných nohavičiek veľkosť M Avent sáčky na uskladnenie mlieka (otvorené použitý jeden sáčok) Cena za všetko spolu 25+pošta
Poporodne nohavicky S/M
Dobry den, predam nove balenie poporodnych nohaviciek. V baleni su 2 ks.