inzercia, predaj, predám, bazár

Vložky tianDe

Kategória: Ostatné

Ženské zdravie - dámske bylinné vložky TianDe

Vložky, vložky, vložky a ešte raz vložky. Od určitého obdobia sa vložky stávajú pravidelnými spoločníkmi dievčat, žien, matiek či babičiek (inkontinencia). Nájdeme ich v kabelkách, športových taškách či v zadnom vrecku riflí. Preto by sme si mali dobre zvážiť, ako sa tento spoločník správa a chová k nášmu telu☝️ .

Či už k tejto téme žena pristupuje vedome alebo nevedome - PMS, menštruácia, zbláznené hormóny či cyklickosť sú jej bežnou súčasťou.

Povedzme si niečo o bežne dostupných vložkách. Možno ste o tom už počuli a možno to budete čítať po prvý krát, vložky, ktoré si bežne kupujete v drogérii, sú vyrábané z odpadového materiálu, z plastov. Pri chemickej úprave vložiek sa používa sírouhlík, kyselina sírová, chlór alebo hydroxid sodný. Vedľajšie účinky týchto látok zahrňujú nevoľnosť, zvracanie,
bolesti hlavy, hrudníku atd. Aby mali bežné vložky dobrú predajnosť, sú vložky a rovnako aj tampóny bielené za prítomnosti chlóru, čo ústi v produkciu dioxinu, ktorý je spájaný s oslabením imunitného systému. Až 52% ženských chorôb je spôsobených zložením bežne vyrábaných vložiek. Niektoré vložky a tampóny na trhu obsahujú rakovinotvorný herbicid glyfosát, ktorý vzniká použitím geneticky modifikovanej bavlny. To všetko, ako i ďalšie nemilé skutočnosti v súvislosti s bežnými vložkami o ktorých sa verejne nehovorí - sa podieľajú na zápalových ochoreniach, narúšaní menštruačného cyklu, ale i na neplodnosti.

Vedci napojení na spoločnosť TianDe našli spôsob, ako chrániť ženské zdravie a reprodukčné schopnosti na dlhé roky. Prišli so skvelým riešením - bylinné vložky.

Bylinné vložky sa odporúčajú ako podpora liečby gynekologických ochorení, pri výraznom prejave zápalových procesov, vrátane kandidózy, k prevencii gynekologických problémov, normalizácii hormonálneho stavu, zlepšení kvality života. Ale tiež aj na bežné nosenie počas dňa (intimky) alebo počas menštruácie ako prevencia a posilnenie ženského zdravia.

Zloženie vložky bolo vyvinuté na základe skúseností z tradičnej čínskej medicíny.
Byliny obsiahnuté vo vložkách sa zbierajú podľa lunárneho kalendára vyškolenými odborníkmi.

Kontraindikácie: tehotenstvo, kojenie

Cena:
Intimky - 4,0 € (20-25 kusov v balení)
Denné Energia bylín - 5,9 € 8kusov v balení
Nočné Energia bylín - 6,9 € 8 kusov v balení

Vložky nefritová sviežosť Denne aj nočné - 5,50 €

V prípade záujmu viem vybaviť VIP zľavu = 35%.
Pre viacej informácií prosím písať správu.
Vložky tianDe
Podobné inzeráty
Balíček do pôrodnice
Predám balíček pomôcok pre mamičky po pôrode: 1. Cicatridina Urýchlenie procesu hojenia povrchových a hlbokých rán... Viac info: (použité 2x) 2. Popôrodné materské vložky, 10 ks Popôrodné materské vložky masmi Natural Cotton sú vyrobené z organickej bavlny, pestovanej bez pesticídov. Neobsahujú parfumy, ani superabsorbenty... Viac info: (nepoužité balenie) 3. Masť na bradavky Mama, 30 ml Chráni a ošetruje citlivú a namáhanú pokožku bradaviek, s bio mandľovým a kokosovým olejom, s čistým lanolínom... Viac info: (nepoužité balenie) + Popôrodné nohavičky MoliCare (3 ks) Úplne nové, nepoužité, veľkosť M. + Prsné vložky Mama (otvorené balenie, 22 kusov) + 2 sáčky na mlieko + darček Púzdro na vlhčené utierky Pôvodná cena: cca 25 € Ponúkam za 12 € Len osobný odber Košice !!!
Balíček do pôrodnice
Predám balíček pomôcok pre mamičky po pôrode: 1. Cicatridina Urýchlenie procesu hojenia povrchových a hlbokých rán... Viac info: (použité 2x) 2. Popôrodné materské vložky, 10 ks Popôrodné materské vložky masmi Natural Cotton sú vyrobené z organickej bavlny, pestovanej bez pesticídov. Neobsahujú parfumy, ani superabsorbenty... Viac info: (nepoužité balenie) 3. Masť na bradavky Mama, 30 ml Chráni a ošetruje citlivú a namáhanú pokožku bradaviek, s bio mandľovým a kokosovým olejom, s čistým lanolínom... Viac info: (nepoužité balenie) + Popôrodné nohavičky MoliCare (3 ks) Úplne nové, nepoužité, veľkosť M. + Prsné vložky Mama (otvorené balenie, 22 kusov) + 2 sáčky na mlieko + darček Púzdro na vlhčené utierky Pôvodná cena: cca 25 € Ponúkam za 12 € Len osobný odber Košice! Najlepšie kontaktovať mailom. Ďakujem. Pre ďalšie vecičky pozrite moje inzeráty.
Vlozky do poporodnych nohaviciek
Dobry den, predam denne aj nocne vlozky do poporodnych nohaviciek. Denne vlozky komplet balik. Nocne vlozky chyba 1 ks.
Gel s koloidnym striebrom tianDe
Intim gel s koloidným striebrom je jemný, neparfumovaný a veľmi šetrný k pokožke. Jeho zloženie pozostáva prevažne z bylín: Extrakt z aloe vera - má ukľudňujúci a zmäkčujúci účinok na pokožku, hydratuje ju, stimuluje regeneráciu kože, zlepšuje pružnosť a vyhladzuje jemné vrásky Extrakt zo šalvie lekárskej – urýchľuje regeneráciu buniek, obsahuje značné množstvo vitamínov, má tonizačné vlastnosti, udržuje pokožku vo výbornom stave Extrakt z harmančeku – zmierňuje podráždenie a začervenanie, stimuluje hojenie a regeneráciu buniek, normalizuje mikroflóru Koloidné striebro - zabraňuje množeniu vírov, baktérií a pliesní, má dezinfekčné účinky, podporuje regeneráciu pokožky a zlepšuje jej štruktúru, má hojivé účinky Kyselinu mliečnu - chráni prirodzenú mikroflóru a obnovuje pH intímnych zón Tea Tree oil - prírodné antiseptikum, má antioxidačné účinky Použitie: Keďže neobsahuje mydlo - je vhodný pre intímnu hygienu, pretože jemne čistí a neutralizuje nepríjemný zápach pri kožných problémoch ako je - dermatitída, lupienka, atopický ekzém pri mykózach, svrbení pokožky, na zapálené miesta, na akné ❤Poskytuje jemnú starostlivosť ❤Podporuje prirodzenú rovnováhu PH v intímnych partiách ❤Prispieva k neutralizácii baktérií a odstraňuje zápach Je vhodný pre: dámy, ženy, dievčatá, tehotné a kojace matky na každodennú starostlivosť o detské telíčko mužov po holení na upokojenie pokožky Je možné ho tiež používať aj ako dezinfekčný gél na každodenné starostlivosť a dezinfekciu rúk ❤.
Praca na doma
????Hľadáš prácu na doma? ➡️ Si mamička na MD/RD, študentka, dôchodkyňa alebo si chceš privyrobiť popri zamestnaní??? Ponúkam OVERENÚ prácu na doma pre žienky. Veľa ľudí si myslí, že práca na doma ➡️ sedíš doma, nič nerobíš a peniažky idú na účet No nie je to tak! Musíš tomu venovať svoj čas, lebo od toho závisí Tvoj zárobok ????....Nie je to nič ťažké ➡️ potrebuješ len ???? alebo ???? a chuť pracovať ????, ale keď si šikovná a ambiciózna je to práca práve pre Teba ????. ????Reagovala som na veľa inzerátov, no zaujala ma až ponuka na prácu so spoločnosťou TianDe ❤️ a povedala som si, že za vyskúšanie nič nedám. Neľutujem! Našla som to,čo som hľadala ☺️. Ani ja som neverila, ale ide to ❣️❣️❣️ A okrem práce som sa dozvedela o skvelých prírodných produktoch a našla úžasný tím kolegyniek, s ktorými si pomáhame a radíme ❤️ Pre viac info napíš na gmail
Balíček pre dojčiace mamičky
Balíček potrieb pre dojčiacu mamičku, ja to už nevyužijem. -Vložky do podprsenky Babylove - 60 ks, neotvorené balenie -Vložky do podprsenky Truelife - otvorené balenie, zostalo 18 ks -2x čaj na podporu dojčenia Babylove - jedno balenie neotvorené, v druhom zostalo 6 sáčkov - popôrodné vložky Chicco - zostalo 11 ks v balení - ak ešte niečo nájdem, pridám grátis :) Cena je za celý balíček spolu vrátane poštovného prostredníctvom Packety na výdajné miesto, ktoré si určí kupujúca. Na dobierku neposielam. Prosím o kontakt prostredníctvom emailu, tel. číslo je vymyslené. Ďakujem.