inzercia, predaj, predám, bazár

Vodiace popruhy

Kategória: Ostatné

Predám vodiace popruhy pre deti s reflexnými prvkami a praktickým puzdrom na uschovanie popruhov. 2ks 15€.
Vodiace popruhy
Podobné inzeráty
Popruhy značky Reer
Predám detské popruhy značky Reer, raz použité. Povodna cena 8,-€. Popruhy Reer majú všestranné použitie. Sú vhodné pre deti od 6 mesiacov do 2 rokov. Chránia Vaše deti pred pádom z kočíka alebo zo stoličky. Sú tiež ideálne pre prvé krôčiky Vášho dieťatka. Nastaviteľné popruhy, ktoré sa prispôsobia telu. Popruhy spĺňajú európske normy. Vyrobené sú zo 100% nylonu.
Odpredaj - POPRUHY 70 mm ČIERNY
Letecké opravovne Trenčín, a.s. ponúkajú na odpredaj gurtňové popruhy čiernej farby: Šírka: 70 mm Návin v 1 balení: 50 m Počet balení: 250 ks Zloženie: nie je známe Nosnosť popruhu: nie je známa Minimálna predajná cena: 3 € s DPH za kus (balenie) Minimálny odber: 50 ks Popruhy nie sú certifikované. Poznámka: možnosť použitia na výplety čalúneného nábytku, lehátok a saní, viazací materiál, rôznu domácu výrobu, atď. Popruhy sa nachádzajú v Trenčíne. Ponuka odpredaja je zverejnená na webovej stránke LOTN, a.s. ( v časti O nás - predaj majetku) po dobu 14 dní, t.j. od 01.03.2023 do 14.03.2023 do 11,00 hod. Záujemca zasiela svoju cenovú ponuku s navrhovanou cenou mailom na email: dopyt3@ v stanovenom termíne. Ponuka bude obsahovať identifikačné údaje kupujúceho (meno a priezvisko, bydlisko, tel. číslo), ponúknutú kúpnu cenu a identifikáciu hnuteľného majetku. Cena bude vrátane DPH. Po uplynutí 14 – dňovej lehoty bude komisiou vybratá ponuka s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou a následne bude uzatvorená kúpna zmluva Bližšie informácie na tel. č.: . V prípade nedostupnosti na tel. č.:.
vodiace kladky
ponúkam na predaj FE vodiace kladky,rozmery na fotkách, mám dva druhy,za kus 1,50€ .,na SMS neodpovedám!
Vodiace koleso pre DT-75
Predám predné vodiace koleso pre pásak DT-75 koleso je nepoužité, originál, viď foto. Cena je 130 €. MA osobne, prípadne pošlem, zasielam aj do ČR.
Vodiace kolieska POWERFIX Profi
Predám 8 ks úplne nové, nepoužité, ešte zabalené vodiace kolieska POWERFIX Profi s mäkkou klznou plochou vhodnou pre pohyb na parketách, laminátovej podlahe alebo dlažbe. Univerzálne použiteľné pod skrine, nábytok a prístroje, voľný pohyb v rozsahu 360°. Priemer kolieska cca 30 mm. Cena 6€ + poštovné, príp. osobný odber. Info na mail, nie sms.
Predam popruhy WÜRHT
Predam popruhy znacky SPONSET MODEL: EXCEL 2-XB na pracu vo vyske z navyjakom dzlka navyjaku je 2,5m z brzdou na zaseknutie popruhy sa uhackavaju okolo pasu okolo noh a na hrudniku prdam k tomu cisto novu prilbu . Pri rychlom jednani cena dohodou .