inzercia, predaj, predám, bazár

Vodič VZV-Potravinový sklad s mäsom-Holandsko,Barneveld

Kategória: Ostatné

Pracovná agentúra VM Recruitment vám ponúka nové pracovné pozície pre VZV vodičov v Holandsku!


Miesto práce:
Holandsko, Barneveld

VZV vodič

Mzda:
- od €13.50 na hodinu brutto + príplatky
- mzda závisí od pracovných skúseností*
- výkonnostný bonus
- extra preplatené nadčasy

Zmeny:
- 45 hodín týždenne (aprox. 9 hodín denne)
- pracovná doba medzi 7.00 do 16.00 hod.

Požiadavky na zamestnanca:
- VZV licencia (Reach truck)
- Zamestnávateľ preferuje mužov
- Skúsenosti na pozícii Skladník/ Picker sú výhodou (zamestnávateľ poskytuje školenie na pracovisku)
- Komunikačná znalosť Anglického jazyka

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
Hlavnými úlohami sú nakladanie a vykladanie tovaru, presun paliet, nákladov a manipulácia s materiálmi.
Okrem týchto základných úloh musia vodiči VZV dodržiavať všetky bezpečnostné predpisy a pokyny, ktoré súvisia s prácou vysokozdvižného vozidla.

Benefity:
- Práca na Holandskú pracovnú zmluvu s možnosťou TPP (trvalý pracovný pomer)
- Overený Holandsky zamestnávateľ
- Holandský ubytovací agenti
- Zamestnávateľ za Vás platí dane a odvody (sociálna, zdravotná a príspevok na penziu)
- Asistencia pri vybavení zdravotnej poisťovne a účtu v banke
- Možnosť vrátenia daní po návrate z Holandska
- Cestuje sa v skupinách
- Možnosť nadčasov
- Asistencia so zakúpením letenky alebo cestovného lístka a s dopravou v Holandsku
- Odchody sú každý týždeň do zaplnenia voľných miest

Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch.

Barbora Ziaťková
0589
info@


Nájdete Nás-
Vodič VZV-Potravinový sklad s mäsom-Holandsko,Barneveld
Podobné inzeráty
Kablove oko - rozne rozmery
Predam kablove oka na medene vodice, rozne rozmery: vodič 4mm2-priemer diery 6mm vodič 16mm2-priemer diery 12mm vodič 25mm2-priemer diery 12mm vodič 35mm2-priemer diery 12mm vodič 50mm2-priemer diery 12mm vodič 70mm2-priemer diery 10mm vodič 70mm2-priemer diery 12mm vodič 70mm2-priemer diery 14mm vodič 95mm2-priemer diery 14mm vodič 150mm2-priemer diery 12mm
Núdzová strava  - emergency food mesačne balenie s mäsom
Ponúkam toto balenie núdzovej stravy s mäsom, kupované presne od tohoto predajcu. Kupované koncom minulého roka, trvanlivosť 15 rokov, RNG 20 rokov. Mám 2 krabice, zásoba na 2 mesiace,po 19 kíl, neotvorene!! Aj s filtrom na vodu. Výrazne nižšia cena!!
Sklad s mäsom - Holandsko, Veenendaal - od €13.96 p/h Brutto
Miesto práce: Veenendaal, Holandsko Mzda: Od €13.96 Brutto na hodinu Po 3 mesiacoch €14.96 Brutto na hodinu Príplatky: €17.45 Nočná zmena 125% €20.94 Nedeľa 150% €27.92 Sviatok 200% Výplata: Týždenné /SVK účet Pracovné zmeny: Produkcia - Iba denná zmena - 07.00 AM - 17.00 PM Expedícia - 06.00 AM -15.00 PM and 15.00 PM - polnoc 44- 50 hodín týždenne aj Soboty Náplň práce: Výroba (ukladanie mäsa na palety, kontrola, či mäso nemá vo vnútri plast) Krájanie nožom kostí z kuracieho mäsa alebo tuku z bravčového mäsa. Expedícia Vysokozdvižný vozík, EPT, teplota +5 stupňov Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Barbora Ziaťková 0589 info@ Nájdete Nás-
Skladnik
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Neustále rastúca spoločnosť Humed rozširuje svoj team o pozíciu skladník / skladníčka. Ak máš chuť pracovať a neustále napredovať spolu s nami, pridaj sa do nášho teamu! Čo ťa bude čakať? - balenie objednávok pre zákazníkov eshopu a veľkoobchodných odberateľov - príjem (zaskladnenie) a výdaj (vyskladnenie) tovaru - triedenie tovaru - príprava objednávok - manipulačné práce v sklade - práca s VZV vozíkmi (podmienkou) - práca na zmeny (ranná, poobedná), sklad otvorený od 06:00 hod do 22:00 hod len v pracovne dni - ostatné činnosti podľa konkrétnych pokynov nadriadených - PLATNÝ PREUKAZ NA VZV a skúsenosti v sklade sú podmienkou ! Zamestnanecké výhody, benefity - u nás máte pracovný pomer na dobu neurčitú -perspektíva dlhodobého zamestnania v stabilnej a rozvíjajúcej sa spoločnosti - zvýhodnené ceny na stravovanie, výber z ponuky 3 jedál - mesačná odmena za výkon 50€ - každoročne fixné navýšenie mzdy 50€ - firemne akcie, vianočný večierok, letná grilovačka - zľava pri nákupe sortimentu - možnosť obnovy preukazu na VZV Informácie o výberovom konaní Kontaktovaní budú iba vybraní uchádzači na základe vyhovujúceho životopisu. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním základné vzdelanie stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti skladník Osobnostné predpoklady a zručnosti Pozitívny prístup k práci, spoľahlivosť, flexibilita, komunikatívnosť, zodpovednosť, trpezlivosť, bezúhonnosť. CV prosim posielat na mail sklad@
Vodič B, do 3,5t, vodič na dodávku, vodič dodávky
Hľadám si prácu ako vodič plachtovej/skryňovej dodávky. TPP/Dohoda Som z okresu VK. Som vodič so skúsenosťami, jazdím pravidelne Nemecko,Rakúsko,Maďarsko,Česko a Slovensko. Najradšej by som bol keby mám španielsko,taliansko,francúzko ale až tak mi na tom nezáleží. 85€/deň, pracujem aj víkendy.
Univers.chromovaný analogový otáčkoměr.
Nový,voděodolný,univerzální analogový otáčkoměr v chromovaném provedení,rozměry na foto.Velice jednoduché zapojení,viz popis.Lze rovněž k tomuto otáčkoměru objednat univerzální chromovaný mechanický tachometr totožných rozměrů jako otáčkoměr.Tachometr má klasický průměr šroubení pro připojení náhonu 12 milimetrů.Do max.rychlosti 160 km/h.Možné zapojení dodatečných funkcí kontrolek neutral,dálkových světel a blinkrů,nebo jen samostatně zapojit dvoudrátově + - podsvícení budíku.Vše nové.Cena 790 Kč + dobírka Českou poštou.Otáčkoměr + tachometr 1400 Kč.K přístrojům možno objednat chromované hliníkové objímky pro průměr řídítek 25,4mm za 150 Kč kus.Kliknutí na Doctor-celá inzertní nabídka. Popis zapojení otáčkoměru:provozní napětí-12V. delší červený vodič-spínaný plus pol-slouží jen pro osvětlení(např.napojení ze světel) delší černý vodič-mínus pol(kostra)-(slouží jen pro osvětlení přístroje) kratší žlutočerný vodič-plus pol cívky svíčky kteréhokoli,ale jen jednoho válce kratší černý vodič-plus pol spínaný(kdekoli při zapnutí klíče) kratší zelený vodič-minus pol(kostra)