inzercia, predaj, predám, bazár

Vodoinštalácie

Kategória: Remeselné práce

Hľadám vodarov/kurenarov do Rakuska a Nemecka s možným nastupom ihned.
Len zivnostnikov s vlastnym naradim a dopravou. Ubytovanie zabezpečené. Pracuje sa cca 63 hod/tyzdenne. Ubytovanie a legislativne dokumenty vam zabezpecim. Hodinovka je 24 - 26€. Pre dalsie info volajte.
Vodoinštalácie
Podobné inzeráty
Instalater
Firma G STEEL s.r.o. ponuka pracu pre 2 inštalatérov vodoinštalácie a kúrenárstva v DE ,mesto Kolin. Praca je na ZL.Od ihned na 6 mesiacov. Cena na hodinu je 24€. Pre všeobecné inštalačné práce v oblasti kúrenárstva / vodoinštalácie. Minimálne 1 MA s dobrou znalosťou nemčiny. V pripade zaujmu poslite CV na evagalandhe@
Vodoinštalácie
Hľadám vodarov/kurenarov do Rakuska ( Salzburg ) s možným nastupom ihned. Len zivnostnikov s vlastnym naradim a dopravou. Ubytovanie zabezpečené. Pracuje sa cca 63 hod/tyzdenne. Ubytovanie a legislativne dokumenty vam zabezpecim. Hodinovka je 24 - 26€. Pre dalsie info volajte.
Práca pre vodára
Zháňam vodára na montáž vodoinštalácie v škole v BA. V prípade záujmu pošlem výkaz výmer pre vypracovanie cenovej ponuky.
Sereď-hľadáme údržbára
Hľadáme údržbára na vykonávanie bežných opráv elektro a vodoinštalacie, maľovky, stierky, nátery a rôzna údržba na budove podľa potreby. Jedná sa o príležitostnú prácu/brigádu v Seredi, podľa aktuálnej potreby.