inzercia, predaj, predám, bazár

vodoinstaláterské

Kategória: Ostatné

vodoinštaláterské súčiastky
vodoinstaláterské
Podobné inzeráty
Vodoinštalaterské práce
Vykonávam vodoinštalaterské práce
Vodoinstalaterske veci
Predam vodoinstalaterske veci ako fitingy alpex, alpex trubky,trubka hertz na podlahove kurenie, sadrokartonovy modul alcaplast a ine. Ceny dohodou
krtkovanie nitra
Ponúkame Vám kompletné služby pre byty, rodinné domy, bytové domy aj drobné prevádzky. Robím všetky vodoinštalatérske práce: vymením alebo opravím rozvody vody, batérie, vane, umývadlá, WC, zapojím práčku, umývačku, sprch.kut, vynenim pracovnu kuchynsku dosku ,drez, čerpadlo... Čistím vodou , vzduchom alebo mechanicky upchaté potrubia od priemeru 30mm do 300 mm, za pár minút vyriešim problém s neodtekajúcim umývadlom, prackou, vaňou, sifonom ,sprchovacim kútom strešným zvodom alebo záchodom. Robim TV monitoring kanalizacii..lokalizacie poruch a upchatia ..aj s videozaznamom... Viac tu:
Hodinový manžel
Dobrý deň Ponúkam služby rôzneho charakteru od drobných prác cez odbornejšie vodoinštalatérske či elektrikárske práce. Dovoz a odvoz, záhradné práce V podstate všetky činnosti spojené s bývaním a rekonštrukciou. Taktiež sa význam do PC. Poradím si aj s tým čo nepoznám som majster ktorý sa pýta ako, nie prečo :) cenu práce si vždy dohodnem s majiteľom osobne dá sa so mnou vždy dohodnúť.
Predám sro neplatca DPH
Predám zabehnutú sro neplatca DPH so zameraním na vodoinštalaterske práce . Komplet cele daňové účtovníctvo . Dôvod predaja zdravotne problémy.
Vodoinstalaterstvo a kurenarstvo
Ponukáme sluzby: vodoinstalaterske a kurenatske prace, vymena kotla, vymena radiátorov, montaz podlahového kúrenia, montaz, vymena bojler, kompletaz sanity-baterie, montaz plynovych rozvodov, preplach podlahového kúrenia. Práce vykonavame KN, Ds, Ba, Nz.