inzercia, predaj, predám, bazár

Vodolepky do vane

Kategória: Hračky

Vodolepky do vane. Ako nove. Sú s vreckom zo sieťky. Verzia: podmorský svet alebo doprava.
Vodolepky do vane
Podobné inzeráty
Nálepky do vane - vodolepky 30 ks
Predám nálepky do vane, na stenu - vodolepky, 30 ks, používané, ale nepoškodené. Pri kúpe viacerých vecí možná dohoda na cene. Kontakt: hrasnamartin26@ Pošta: poštovné preferujem (po zlých skúsenostiach) vopred na účet ako záruku, že si zásielku prevezmete a nebudem stratový, ak by ste si ju náhodou nevyzdvihli. Zvyšok sumy za tovar zaplatíte na dobierku. Tovar Vám nenútim, sami oň máte záujem, ak nie ste ochotní na toto pristúpiť a uhradiť sumu za poštovné vopred na účet, ani ma, prosím, nekontaktujte, aby sme sa zbytočne neoberali o čas. Ďakujem. V prípade záujmu zašlem viac informácií a detailnejších fotografií.
Vodolepky
Nové vodolepky!! 23 ks rôzne tvary v balení Super penové puzzle do kúpeľa. Poskytnú vášmu dieťaťu veľa vzrušenia. Stačí ich namočiť do vody, aby sa prilepili na vaňu alebo obklad. Podvodné mesto? Znie to fantasticky! Potom sa pustite do práce. Táto sada magických puzzle v tvare ulíc a áut je inovatívna hračka do kúpeľa, ktorá vášmu dieťaťu poskytne veľa vzrušenia. Všetky diely sú vyrobené z mäkkej a odolnej peny. Na prilepenie skladačiek k vani alebo obkladu nepotrebujete lepidlo. Jednoducho ich namočte do vody. Po vhodení do vane budú plávať vo vode. Rýchlo schnú a ľahko sa skladujú. Vezmite svoje dieťa na fascinujúcu cestu morským mestom. Nechajte ho, nech si vytvorí vlastné usporiadanie ulice. Skutočná lahôdka pre všetkých malých fanúšikov motorov. Vodné puzzle sú ponukou vynikajúcej, nekonečnej zábavy, ktorá podporuje správny vývoj vášho dieťaťa. Nádherná hračka, ktorá poskytne veľa vzrušenia pri kúpaní. Každý malý objaviteľ si ju určite zamiluje. Nerád sa kúpe každý deň? S touto sadou je to už minulosť. Penové puzzle premenia každý kúpeľ na fantastické dobrodružstvo. Hračka stimuluje kreativitu, pozitívne ovplyvňuje rozvoj logického myslenia a formuje manuálne zručnosti. Žiarivé sýte farby a neokázalý tvar upútajú pozornosť vášho dieťaťa a povzbudia ho k hre.
Rozne hracky, rozne ceny
1) Mala makka gumena kniha do vody / do vane s korytnackou a inymi vodnymi zivocichmi zn. Tessloff. Ma prisavku, pomocou ktorej sa da upevnit na vani. Nema ostre hrany. Hrana, v dobrom stave, funkcna. Velkost: 10,5 cm x 10,5 cm. Cena 2€ + postovne (vaha cca 75g, obyc. post. 2. tr. do 100g 1,10€). 2) Makka gumena kniha do vody / do vane s kacickou a obrazkami inych hraciek. Nema ostre hrany. Hrana, zlomilo sa nam koliecko, ktore drzalo strany pokope, teraz su strany zviazane snurkou. Inak kniha je stale funkcna a ucel splni. Zohladnene v cene. Rozmery: dlzka max. 18,5cm x sirka 16,5cm. Cena 0,50€ + postovne (vaha balicka cca 65g, obycajne postovne 2. tr. do 100g 1,10€). 3) Makka gumena kniha do vody / do vane s lodou Svojtka&Co. Ked sa stlaci, zapiska. Nema ostre hrany. Hrana, ma bezne znamky pouzivania, vzadu mini dierocka, nebrani pouzivaniu. Funkcna. Velkost: 14cm x 14cm. Cena 2€ + postovne (obycajne 2. tr. do 100g 1,10€). 4) REZERVOVANE Klasicke farebne plastove kocky pre najmensie deti, 8 ks. Su na nich pismenka a,b,c a cisla 1,2,3. Nemaju ostre hrany. Malo hrane, su v dobrom stave, poskodenia som nenasla. Velkost kocky: 6cm x 6cm x 6cm. Kocky pomahaju rozvinut detsku motoriku a kreativitu, logicke myslenie. Pri ich stavani si dieta zisti, ako funguje rovnovaha. Cena 4€ + postovne (vaha balicka cca 330g, obycajne postovne 2. tr. do 500g 1,40€). Prosim nie SMS (na SMS neodpovedam), kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, pri osobnom odbere - telefonicky. V pripade odberu vacsieho mnozstva veci obycajne postovne do 500g = 1,40€;do 1kg = 2,20€; balik na postu do 5kg = 3,20€. Osobny odber mozny v Bratislave (Dubravka). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Na dobierku posielam iba po nabehnuti na ucet zalohy v cene postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 3,50€ - 4,40€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno.
Hračky pre najmenších
Posuniem ďalej rôzne hračky pre najmenších. Hryzačky, hrkálky, hračky do vody,vodolepky, hrací zajko, hrací lev do ručičky-nie je moc hlasný a hrápríjemnémelódie, len potreba vymeniť baterie. Hrací macko,aj svieti,vibruje. Postupne pri upratovaní ešte určite nájdem ďalšie, takže bude toho viac. :)
Kniha do vane
Kontaktovať emailom alebo telefonicky, na SMS neodpovedám. Nová kniha do vane.
Stohovacie nádobky do vane rybky
Stohovacie nádobky na prelievanie vody do vane v tvare farebných rybičiek. Sada 5ks. Cena 2.50€ Osobný odber v Lučenci.