inzercia, predaj, predám, bazár

Vodovodná pripojovacia stanica - bytová stanica

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Ponúkam novú, na mieru vyrobenú vodovodnú pripojovaciu stanicu do rodinného domu, bytu firmy alebo prevádzky. Vodovodná pripojovacia stanica nezaberá takmer žiadne miesto, všetko je pohodlne odnímateľné a vymentitelné.

Vodovodná pripojovacia stanica obsahuje:

- guľové uzávery, vypúšťací/napúšťací ventíl
- spätná klapka
- redukčný ventil
- filtračná sústava s odkalením
- biela oceľová skrinka (montáž na/do steny)

Voliteľné príslušenstvo:
- automatická odvzdušňovacia sada (napr. ochrana prietokových ohrievačov vody, iné zariadenia a spotrebiče)
- prietokomer
- dvojcestný uzatvárací ventil s elektropohonom
- magnetický odvápňovač
- iné požiadavky

V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo telefonicky.

Pozri všetky moje inzeráty.
Vodovodná pripojovacia stanica - bytová stanica
Podobné inzeráty
Kotlové čerpadlo Grundfos UP 15-13B
Kotlové obehové čerpadlo Grundfos UP15-13B pre plynové kotle. Vlastnosti pripojovacia rozteč čerpadla 130 mm výtlačná výška 7 m
Vodovodna batéria
Predám vodovodnu batériu nebola ešte namontovana ale je oskrete no nebráni v funkčnosťi a nevidieť poriadne cena 70eur komplet s hadicou zo všetkým iba Osobný Odber volať
Prietokový ohrievač vody
Prietokový ohrievač vody značky Stiebel Eltron DEM3 mini. 3.5KW Úplne nový,plus batéria zdarma. Skvelý na chatu,záhradu ale aj do domácnosti. 80 Eur + dohoda istá Technické údaje: - Menovitý výkon: 3,5 kW - Výška: 143 mm - Šírka: 190 mm - Hĺbka: 82 mm - Menovité napätie: 230 V - Menovitý prúd: 15,2 A - Istenie: 16 A - Fáza: 1/N/PE - Vodovodná prípojka: G 3/8 A - Energetická trieda: A - Farba: biela - Krytie (IP): IP25 - Hmotnosť: 2.4 kg Mini prietokový ohrievač EIL Trend – úsporná príprava teplej vody. Mini prietokový ohrievač EIL Trend je jednoduchý vstupný produkt na zásobovanie umývadla, úsporný z hľadiska energie i vody. Teplá voda je k dispozícii okamžite vďaka beztlakovému vyhotoveniu a ohrevnému systému holým drôtom.
Bojler ELÍZ EURO 10 - použitý
ELÍZ EURO 10 je elektrický beztlakový ohrievač s objemom 10 litrov. Možno ho inštalovať nad umývadlo alebo kuchynský drez. Vďaka tomuto ohrievaču budete mať k dispozícii teplú vodu pre jedno alebo viac odberných miest v domácnosti, na chate a všade tam, kde nie je k dispozícii centrálny rozvod teplej vody. Súčasťou balenia je aj špeciálna beztlaková vodovodná batéria, iba s touto dodávanou beztlakovou batériou sa smie ohrievač prevádzkovať. Vyniká aj svojou energetickou nenáročnosťou a vysokým výkonom. Okrem toho spĺňa náročné kritériá normy smernice o efektivite a spotrebe energie zariadenia na ohrev vody. Doplňujúce informácie: Napätie: 230 V Istenie: 10 A Elektrické krytie: IP 24 Doba ohrevu vody z 12 °C na 65 °C: 24 minút Tepelné straty: 0,36 kWh/24 h Trieda energetickej účinnosti: A Hrúbka izolácie: 30 mm Pripojenie vody: G 1/2'' Dohode sa nebránim. Kontaktovanie uprednostňujem mailom, na tel. č. po 17:00.
Vodovodná etážka
Predám viac kusov vodovodnej etážky, kus 1 euro